- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.381
Yarin inşallah canm yaAslında en garantisi kan vermek, kan ver istersen değere göre yorumlayalim
valla eş ve iş konusu beni de geriyo biraz çok mecbur olunca yapar benimki de tabi insanın içine sinesi bişey olmaz genelde yaptığı iş1,5 aydır bizde bi arkadaşımız kalıyodu yurtdışına gitmek için bekliyordu sağolsun evde oturduğu için yemek temizlik ne varsa yapıyodu bana hiçbişey kalmıyodu çok rahattım bu sabah onu yolcu ettik.. Artık eşim nasıl bi performans sergiliycek izleyip görücez
Ama pembe rengi var çizginin teste bakınca goruyorumYumurtladığın tarihi biliyorsan eğer o tarihten itibaren onuncu günde silik onbeşi gibi net çizgi görünür şuanda silik dahil bir çizgi görünmüyor senin gördüğün test için konan turnusol kağıdı olabilir canım çok yaşadığım için biliyorum bende görüyormuş gibi olurdum hep
Afiyet bal olsun ... bebeğine yarasınben ögle yemeğine gidiyorm kızlar görüsürz yiyince gelirim
asprinimide içeyim
Eki Görüntüle 2056621 kan vericem yarın bide buna baksanız iyice
Öyle yapıcam artık düşün düşün kafayı sıyırııcam yaAfiyet bal olsun ... bebeğine yarasın
canım sen yarın kan testini yaptır ... kafandaki soru işaretleri kalksın inşallah
ohhhiş yapmayan erkek cokk zor allah sabır versin benim eşim diger gebelikte bana fazla yardım etmedi
ben onu hiçbir zaman unutamıyorm
diye diye herzaman yüzüne vurdum
şimdi cokk sükür ben demeden yapıyor camasır asma onda bulasıkları toplama onda
Allah bagislasn sahlikla kucagina almayi nasip etsin bnmle ayni ilerliosun :)Merhaba, bende haziran annesi olacağım nasipse :) test yapalı 1 hafta oldu şu an 4+5 teyim ama gruba yeni yazabildim, henüz doktora gitmedim kese haftaya görünür sanırım, bebeklerimizi bütün hamişlerle birlikte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Çok haklısın aynı şeyleri bende yaşıyorum ama Nasipten öte yol yok. Bir arkadaş yazmış yüzdüm hopladım zıpladım yiyecek ekmeği varmış bişey olmadı diye. Gerçekten öyle ne doktorun ne de bizim elimizde Allah dilerse olur. İnşallah dilemiştir. Hz. Osman ne diyor belki görmüşsündür. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz
Yaaa gözün aydın canım çok heyecanlıyım bende çookKeseyi gördüm kızlaaar
Canım bizim aynı gün ya :) sana sorayım dedim sen gördün mü keseyiAllah bagislasn sahlikla kucagina almayi nasip etsin bnmle ayni ilerliosun :)
Eki Görüntüle 2056621 kan vericem yarın bide buna baksanız iyice
Kan testi vermeyeceksen canim biraz daha para verip dijital bir gebelik testi al clearblue gibi. Benim de 2 cizgi asiri silikti emin olmak icin dijital tast aldim 3 veya 4 haftalik hamilesin sonucu cikti bir de onu dene istersenEki Görüntüle 2056621 kan vericem yarın bide buna baksanız iyice
amin canim hepimizin ortak dilegi igne zor oluyor ama ne yapalim bizimde sinavimiz boyle daha beterlerinden sakinsin rabbimBende diger dogumumda clexane ve coraspin kullandim ama celxane yi artik bulamiyorum bende enox ile basladim ama bu sefer coraspine gerek yok dedi doktorum bendeki sorum heterozigotmus yani bende yok ama tasiyiciymisim. Hayirlisi olsun insallah simiden biktim igneden ama bebişlerimiz için katlanmak zorundayız İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
Yok cnm pazrtesiye randevu aldm bn sn naptin kese isini :) hamileym ama dha keseyi bile gormeye gtmedm ilahi ben :)Canım bizim aynı gün ya :) sana sorayım dedim sen gördün mü keseyi
Ahh keşke nerde o günlerçok ta temizliğe gelen abla performansı beklememek lazım tabiişöyle mutfak tezgahı toparlansan da makineye yerleştirilse .. kirliler banyoya basket atılmasa da sepete konulsa falan falan ...
siz zaten çalışıyorsunuz .. çalışan kadının eşi mutlaka el atmalı hamile olmaya gerek yok ...
Bende aynı şekilde ama doktorum gelme dedi :)) daha çok küçük gözükmez dedi yarın sabaha tekrar bhcg ve progesteron tahlili istedi değerler güzel ilerliyorsa çağıracam dedi o yüzden beklemedeyim ama çok heyecanlıyımYok cnm pazrtesiye randevu aldm bn sn naptin kese isini :) hamileym ama dha keseyi bile gormeye gtmedm ilahi ben :)
Amin canim haklisinamin canim hepimizin ortak dilegi igne zor oluyor ama ne yapalim bizimde sinavimiz boyle daha beterlerinden sakinsin rabbim
canım kendini fazla yorma bi de çamaşır suyu kullanmaTemizliğimi yaptım çok şükür.
Çok yoruldum
Bnm dr de bni kasimn ilk gaftasi cagirdi ama bn drmi deistm oazrtesiye randevu aldm 6. Hafta olck ozmn kese hayli hayli gozukurBende aynı şekilde ama doktorum gelme dedi :)) daha çok küçük gözükmez dedi yarın sabaha tekrar bhcg ve progesteron tahlili istedi değerler güzel ilerliyorsa çağıracam dedi o yüzden beklemedeyim ama çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?