2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

çok ta temizliğe gelen abla performansı beklememek lazım tabii şöyle mutfak tezgahı toparlansan da makineye yerleştirilse .. kirliler banyoya basket atılmasa da sepete konulsa falan falan ...

siz zaten çalışıyorsunuz .. çalışan kadının eşi mutlaka el atmalı hamile olmaya gerek yok ...

Ama pembe rengi var çizginin teste bakınca goruyorum

ohhh

Allah bagislasn sahlikla kucagina almayi nasip etsin bnmle ayni ilerliosun :)

o konuda haklisin canim ama iste insan ben ustume duseni yapayimda diyor gerisi Allahtan rabbim saglikli bi sekilde kavustursun hepimizi

amin canim hepimizin ortak dilegi igne zor oluyor ama ne yapalim bizimde sinavimiz boyle daha beterlerinden sakinsin rabbim

Ahh keşke nerde o günler İşte arada bir yıkanan çamaşırları serer yemek yiyimce tabağını falan kaldırır.. Nadiren izin gününde ( izin günlerimiz farklı o hafta içi izin kullanıyo) evde olursa bi süpürür o kadar Yemekten asla anlamaz tek bildiği yemek yumurta kırmak ve tost yapmaktır

Yok cnm pazrtesiye randevu aldm bn sn naptin kese isini :) hamileym ama dha keseyi bile gormeye gtmedm ilahi ben :)
Bende aynı şekilde ama doktorum gelme dedi :)) daha çok küçük gözükmez dedi yarın sabaha tekrar bhcg ve progesteron tahlili istedi değerler güzel ilerliyorsa çağıracam dedi o yüzden beklemedeyim ama çok heyecanlıyım

Bnm dr de bni kasimn ilk gaftasi cagirdi ama bn drmi deistm oazrtesiye randevu aldm 6. Hafta olck ozmn kese hayli hayli gozukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…