• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben göremedim maalesef istersen kan ver kesin olsun
20171018_100314-1.jpg kan vericem yarın bide buna baksanız iyice

valla eş ve iş konusu beni de geriyo biraz çok mecbur olunca yapar benimki de tabi insanın içine sinesi bişey olmaz genelde yaptığı iş :duduk: 1,5 aydır bizde bi arkadaşımız kalıyodu yurtdışına gitmek için bekliyordu sağolsun evde oturduğu için yemek temizlik ne varsa yapıyodu bana hiçbişey kalmıyodu çok rahattım o_O bu sabah onu yolcu ettik.. Artık eşim nasıl bi performans sergiliycek izleyip görücez :KK55::KK55::KK55:

çok ta temizliğe gelen abla performansı beklememek lazım tabii :KK49: şöyle mutfak tezgahı toparlansan da makineye yerleştirilse .. kirliler banyoya basket atılmasa da sepete konulsa :KK53: falan falan ...

siz zaten çalışıyorsunuz .. çalışan kadının eşi mutlaka el atmalı hamile olmaya gerek yok ...

Yumurtladığın tarihi biliyorsan eğer o tarihten itibaren onuncu günde silik onbeşi gibi net çizgi görünür şuanda silik dahil bir çizgi görünmüyor senin gördüğün test için konan turnusol kağıdı olabilir canım çok yaşadığım için biliyorum bende görüyormuş gibi olurdum hep :KK66:
Ama pembe rengi var çizginin teste bakınca goruyorum

iş yapmayan erkek cokk zor allah sabır versin benim eşim diger gebelikte bana fazla yardım etmedi
ben onu hiçbir zaman unutamıyorm
diye diye herzaman yüzüne vurdum
şimdi cokk sükür ben demeden yapıyor camasır asma onda bulasıkları toplama onda
ohhh

Merhaba, bende haziran annesi olacağım nasipse :) test yapalı 1 hafta oldu şu an 4+5 teyim ama gruba yeni yazabildim, henüz doktora gitmedim kese haftaya görünür sanırım, bebeklerimizi bütün hamişlerle birlikte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Allah bagislasn sahlikla kucagina almayi nasip etsin bnmle ayni ilerliosun :)

Çok haklısın aynı şeyleri bende yaşıyorum ama Nasipten öte yol yok. Bir arkadaş yazmış yüzdüm hopladım zıpladım yiyecek ekmeği varmış bişey olmadı diye. Gerçekten öyle ne doktorun ne de bizim elimizde Allah dilerse olur. İnşallah dilemiştir. Hz. Osman ne diyor belki görmüşsündür. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz :KK66:

o konuda haklisin canim ama iste insan ben ustume duseni yapayimda diyor gerisi Allahtan rabbim saglikli bi sekilde kavustursun hepimizi

Bende diger dogumumda clexane ve coraspin kullandim ama celxane yi artik bulamiyorum bende enox ile basladim ama bu sefer coraspine gerek yok dedi doktorum bendeki sorum heterozigotmus yani bende yok ama tasiyiciymisim. Hayirlisi olsun insallah simiden biktim igneden ama bebişlerimiz için katlanmak zorundayız İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
amin canim hepimizin ortak dilegi igne zor oluyor ama ne yapalim bizimde sinavimiz boyle daha beterlerinden sakinsin rabbim

çok ta temizliğe gelen abla performansı beklememek lazım tabii :KK49: şöyle mutfak tezgahı toparlansan da makineye yerleştirilse .. kirliler banyoya basket atılmasa da sepete konulsa :KK53: falan falan ...

siz zaten çalışıyorsunuz .. çalışan kadının eşi mutlaka el atmalı hamile olmaya gerek yok ...
Ahh keşke nerde o günler :işsiz: İşte arada bir yıkanan çamaşırları serer yemek yiyimce tabağını falan kaldırır.. Nadiren izin gününde ( izin günlerimiz farklı o hafta içi izin kullanıyo) evde olursa bi süpürür o kadar :KK11: Yemekten asla anlamaz tek bildiği yemek yumurta kırmak ve tost yapmaktır :sampiyon::sampiyon:

Yok cnm pazrtesiye randevu aldm bn sn naptin kese isini :) hamileym ama dha keseyi bile gormeye gtmedm ilahi ben :)
Bende aynı şekilde ama doktorum gelme dedi :)) daha çok küçük gözükmez dedi yarın sabaha tekrar bhcg ve progesteron tahlili istedi değerler güzel ilerliyorsa çağıracam dedi o yüzden beklemedeyim ama çok heyecanlıyım

Bende aynı şekilde ama doktorum gelme dedi :)) daha çok küçük gözükmez dedi yarın sabaha tekrar bhcg ve progesteron tahlili istedi değerler güzel ilerliyorsa çağıracam dedi o yüzden beklemedeyim ama çok heyecanlıyım
Bnm dr de bni kasimn ilk gaftasi cagirdi ama bn drmi deistm oazrtesiye randevu aldm 6. Hafta olck ozmn kese hayli hayli gozukur

Back