2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kaçıncı haftada gözükür peki? Ben hiç bilmiyorum
5. Haftada gorenler vr cnm oyuzdn oazrtesi cok buyuk ihtimal gozukur diye tahmin ediorm 5 bucuk haftalk olck
gördüm canım tam geçen hafta bugün gördüm ama senin takviminde niye öyle yazıyo canım 5. hafta içinde yazıyo benim SAT 6 eylüldü senin kaç?
yanls yazdm sildm kafa gitti gitti bnm 4+6 bgun yarin 5 olck :)))

Kan testi vermeyeceksen canim biraz daha para verip dijital bir gebelik testi al clearblue gibi. Benim de 2 cizgi asiri silikti emin olmak icin dijital tast aldim 3 veya 4 haftalik hamilesin sonucu cikti bir de onu dene istersen
Galiba bende 3 4 haftalık hamileyim bu denli silik çıktığına gore

Kızlar bu arada ben tam 4. haftanın sonunda bi rüya görmüştüm rüyamda regl oluyodum uyandım bir panikle anlamına baktım.. Bekarsanız evlenmek, evliyseniz hamile olduğunuzu öğrenmek, hamileyseniz kız çocuğunuz olması diye yazıyodu bakalım doğru çıkıcak mı??

Kan testi vermeyeceksen canim biraz daha para verip dijital bir gebelik testi al clearblue gibi. Benim de 2 cizgi asiri silikti emin olmak icin dijital tast aldim 3 veya 4 haftalik hamilesin sonucu cikti bir de onu dene istersen
Vericem canm yarın vericem insallah

Bnde bgun gordm hamileyim ruyamda ve kan gordm bir damla dustu foan diye dusunuodm ruyamda gerci. Ama bnm bildigim ruyada kan ruyayi bozar ben saglikli kanamasiz hamilelk gecirceke yordum insallah ole olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…