- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #2.401
Kızlar bu arada ben de bugün tam 6+0 oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı haftada gözükür peki? Ben hiç bilmiyorumBnm dr de bni kasimn ilk gaftasi cagirdi ama bn drmi deistm oazrtesiye randevu aldm 6. Hafta olck ozmn kese hayli hayli gozukur
sen keseyi gordunmu acep ?Kızlar bu arada ben de bugün tam 6+0 oldum
5. Haftada gorenler vr cnm oyuzdn oazrtesi cok buyuk ihtimal gozukur diye tahmin ediorm 5 bucuk haftalk olckKaçıncı haftada gözükür peki? Ben hiç bilmiyorum
ayyyy çok heyecanlıı canım inşallah görürüz5. Haftada gorenler vr cnm oyuzdn oazrtesi cok buyuk ihtimal gozukur diye tahmin ediorm 5 bucuk haftalk olck
gördüm canım tam geçen hafta bugün gördüm ama senin takviminde niye öyle yazıyo canım 5. hafta içinde yazıyo benim SAT 6 eylüldü senin kaç?Bende 5+6 arkzda bir gun vr demek sen keseyi gordunmu acep ?
canım kendini fazla yorma bi de çamaşır suyu kullanma
5. Haftada gorenler vr cnm oyuzdn oazrtesi cok buyuk ihtimal gozukur diye tahmin ediorm 5 bucuk haftalk olckKaçıncı haftada gözükür peki? Ben hiç bilmiyorum
yanls yazdm sildm kafa gitti gitti bnm 4+6 bgun yarin 5 olck :)))gördüm canım tam geçen hafta bugün gördüm ama senin takviminde niye öyle yazıyo canım 5. hafta içinde yazıyo benim SAT 6 eylüldü senin kaç?
Ben de banyoyu temizlerken ağzıma burnuma eşarp gibi bişey bağladım en azından direkt solumamış oldum diye düşünüyorumÇamaşır suyu olmazsa olmazimdi ama bıraktım. Sadece wc ye döküp kaçıyorum
ben de yanlış takvim yaptın sandımyanls yazdm sildm kafa gitti gitti bnm 4+6 bgun yarin 5 olck :)))
O halde sen 5. Haftada gordn alttnni usttenmibgorebldin ?gördüm canım tam geçen hafta bugün gördüm ama senin takviminde niye öyle yazıyo canım 5. hafta içinde yazıyo benim SAT 6 eylüldü senin kaç?
Hahahhaha kafam uctu artk hesap kitap beyin kalmadi :))))ben de yanlış takvim yaptın sandım
Galiba bende 3 4 haftalık hamileyim bu denli silik çıktığına goreKan testi vermeyeceksen canim biraz daha para verip dijital bir gebelik testi al clearblue gibi. Benim de 2 cizgi asiri silikti emin olmak icin dijital tast aldim 3 veya 4 haftalik hamilesin sonucu cikti bir de onu dene istersen
Aminnnn insallah cnm oazrtesi bnm guzkrse snnde gozukr zaten :)ayyyy çok heyecanlıı canım inşallah görürüz
Ben de banyoyu temizlerken ağzıma burnuma eşarp gibi bişey bağladım en azından direkt solumamış oldum diye düşünüyorum
üstten gördüm canım tam 5+0 dıO halde sen 5. Haftada gordn alttnni usttenmibgorebldin ?
Vericem canm yarın vericem insallahKan testi vermeyeceksen canim biraz daha para verip dijital bir gebelik testi al clearblue gibi. Benim de 2 cizgi asiri silikti emin olmak icin dijital tast aldim 3 veya 4 haftalik hamilesin sonucu cikti bir de onu dene istersen
Bnde bgun gordm hamileyim ruyamda ve kan gordm bir damla dustu foan diye dusunuodm ruyamda gerci. Ama bnm bildigim ruyada kan ruyayi bozar ben saglikli kanamasiz hamilelk gecirceke yordum insallah ole olur :)Kızlar bu arada ben tam 4. haftanın sonunda bi rüya görmüştüm rüyamda regl oluyodum uyandım bir panikle anlamına baktım.. Bekarsanız evlenmek, evliyseniz hamile olduğunuzu öğrenmek, hamileyseniz kız çocuğunuz olması diye yazıyodu bakalım doğru çıkıcak mı??