• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
dün ögrendim demişsinz 6. hafta yazıyor takvim
bir benmiyim burda en geride olan acaba
bir hafta oldu ögreneli gebeliğimi ama daha 4. haftadayım pazar günü adet tarihimde bat
Evet son adet tarihini yazdım bu şekilde çıktı adetim 12gun geçmişti ama kese halen gözükmedi dün kan degerim 1913tü.

3. aydan sonra geçiyor kısmı kesin bilgi mi :deli::deli: yok şu an bunu okuduğuma nasıl mutlu oldum anlatamam da :halay: yesem çok eyvallah ... ne yediğimi de biliyorum ...bu şişlik böyle giderse diye endişelenmedim değil .

ay ben buna çok güldüm ama ya :KK70::KK70:

Aminnnnnnnnn herbirimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli inşallah :KK200:

aminnnn inşallah ...bende bir erkek var bir de kız olsa demiyor değil gönlüm...ama içimdeki ses yine erkek der:KK68:

senin içinde dua edelim hayırlısı olsun tabiiii ama gönlündeki hakkında hayırlı olsun inşallah diyelim

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: eeeee dursunmuş artık ama harbiden :)))

ne güzel haberler :KK19::KK19::KK19::KK19:

ekliyorum canım :KK68:

:KK68::KK68::KK68::KK68:hadi hayırlı olsun canım

en başta hayırlısı dediğim gibi karılık duygular içindeyim ben bir kız bir erkek

Kızlar merhaba 7+2 hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk ve kan testi istedi doktorum.tsh değerim yüksek çıktı biraz 3,90.ilaca başladık tsh değeri benim gibi yüksek çıkan var mı? Kan testini daha önce mi yaptırmalıydım diye içim hiç rahat değil:(

Cok gecmis olsun canim hayirlisi boyleymis bastan kaybetmek ne kadar uzucu olsa da en iyi olani herseye alistiktan hele ki kalp atisini duyduktan sonra cok daha zor oluyor ben oyle 2 tane yasadim bu yuzden seni cok iyi anliyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah kendine dikkat et canim. Tez vakitte hayirli evlat sahibi olman dilegiyle

tr_lelli tr_lelli canım bir evladın var hem , hem de kocaman bir paşa ... ona ..eşine sıkı sıkı sarıl .
Böyleymiş , nasip . Kendine de çok dikkat et . Yorma .
Üzülme de lütfen , doktorunun dediği gibi genetiği bozuk olduğu için oluşmadı bile . böyle düşün :KK200:

Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla tekrar nasip etsin
Çok sağolun Allah razi olsun

İniş çıkışlı duygulara devam ..
Kızlar merhaba 7+2 hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk ve kan testi istedi doktorum.tsh değerim yüksek çıktı biraz 3,90.ilaca başladık tsh değeri benim gibi yüksek çıkan var mı? Kan testini daha önce mi yaptırmalıydım diye içim hiç rahat değil:KK43:

kan testi genelde bu haftalarda isteniyor . bende 7+1 im ... geçen hafta yaptırdım .

sen içini rahat tut , ilacını da almaya başlamışsın zaten

bir şey yazacaktım yarım kalmıştı ... yukarıdaki mesajım üzerinde kalmış :)))

İniş çıkışlı duygulara devam .. sizde oluyor mu bilmiyorum da .... böyle olur olmaz bi öfke nöbeti gelemiyor ..normalde kızmayacağım şeye sinirlenebiliyorum şu an .... sanki tahammül seviyem en alt levelında :(

Merhaba anneler bugün kan sonucumu aldım ve gebeliğim kesinleşti çok şükür sata göre 4+1 im bugün.

kan tahlilimi aile hekimliğinde yaptırdım ve tsh değerim 5 çıktı, dr hemen kadın doğuma görün ilaç başlatsın dedi ilk kez başıma geliyor, oğluma hamileyken tsh normaldi şimdi neden yükseldi anlayamadım, kilo olarakta çok aşırı zayıfım tsh nin belirtisi kilo alma değil mi kafam çok karışık daha tam sevinemedim bile :(

bir şey yazacaktım yarım kalmıştı ... yukarıdaki mesajım üzerinde kalmış :)))

İniş çıkışlı duygulara devam .. sizde oluyor mu bilmiyorum da .... böyle olur olmaz bi öfke nöbeti gelemiyor ..normalde kızmayacağım şeye sinirlenebiliyorum şu an .... sanki tahammül seviyem en alt levelında :KK43:
.
Bennde aynı canım.hele bende bir kaynana var ıyyy:63:Bana diyorlar ki evliya olacaksın:KK70:

Kızlar merhaba 7+2 hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk ve kan testi istedi doktorum.tsh değerim yüksek çıktı biraz 3,90.ilaca başladık tsh değeri benim gibi yüksek çıkan var mı? Kan testini daha önce mi yaptırmalıydım diye içim hiç rahat değil:KK43:
Canım merhaba bende bugün gebeliğimi kanda öğrendim tsh 5 çıktı ilk hamileliğimde yoktu böyle birsey, aile hekimi dr a görün ilaç başlatabilir dedi moralim bozuldu bugün 4+1 im :(

Canım merhaba bende bugün gebeliğimi kanda öğrendim tsh 5 çıktı ilk hamileliğimde yoktu böyle birsey, aile hekimi dr a görün ilaç başlatabilir dedi moralim bozuldu bugün 4+1 im :KK43:
.
Kızlar üzülmeyin.ilaçla ayarlıyorlar tshı..Allah tamamına erdirsin inşaAllah

Back