2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar uygulamaların isimlerini yazıyorum sizlere :)

*Gebelik haftam (bu uygulamada bebeğinizden mesajlar geliyor ve her hafta için bilgi veriyor )

*Happy Mom ( ben en çok bunu seviyorum. Mesajlar bildirim olarak geliyor ve çok gÜzel motive edici. Mesela bana bu sabah Günaydın annecim bugün biraz yürüyüşe ne dersin ? Dedi canım canımm )

*Sprout hamilelik ( buda hafta hafta bebeğinizin görüntüsünü ve gelişmekte olan kısımları hakkında bilgi veriyor. Buda çok güzel. Bilgilendiriyor yani :) )

*Hamilelik rehberi ( bu uygulama da herşey var ne isterseniz egzersizler beslenme doğum herşey hakkında genel bilgi vermekte. )

Ben hepsini kullanıyorum güzel annelerim sizlere de hepsini tavsiye ederim. Açıklamaları ile yazdım. Size hangisi lazımsa onu da indirebilirsiniz. Hepsi ücretsiz bu arada

Gecmste iki dusuk olunca ve agrilarm olunca yatis yapti doktorum.iki hafta oldu tam bugun.tam cikalm derken agrilar giriyor ya da bulanti ve mide agrisindan kafami kaldiramiyrm.kaldim burda...

Caniimmm çok cook geçmiş olsun kendine çok dikkat et en kısa zamanda iyileşeceğine inanıyorum herşey çok güzel olacak.

Ek olarak pregnancy tavsiye ederm gun gun gelismeleri ve ipuclari verior

25
İzmir
14 Eylül
22 Haziran 2018
?
İlk
....

Caniimmm çok cook geçmiş olsun kendine çok dikkat et en kısa zamanda iyileşeceğine inanıyorum herşey çok güzel olacak.

Cok tesekkur ederimm insaallah hepimizin cok guzel olsun.bu arada supersin yukarda programlari tek tek yazmissin yukledim bikacini

Ben düşürmüşüm malesef.
Tutunamamış.

Kanamalarınızı ağrılarınızı dikkate alın.

Rabbimin imtihanı bu da bana.

Umarım sizler sağ salim alırsınız yavrularınızı kucaginiza.
Allaha emanet olun

Allah sabir versin canim benim ne denir ki...ben de iki dusuk yasadim ve bu da riskli gebelik olarak geciyor.sen sanirim annesin yavruna tutun simdi sonra Allah tekrar gebelik nasip eder de kucagina sag salim alirsin bu sefer insaallah.bunlar imtihan sukretmeye devam et Allah saglikli evlat versin senin bastan beri kanamaliydi sanirim bunye saglikli olmayan gebelikleri direkt atiyor.O en iyisini bilir sabret canim

Evet canim 1 haftadır kanamam agrım vardi.
Yani keseyi göremeden başladı kanamam.
Değerim 915e çıkmıştı ki 92ye dusmus.
Hâlâ devam ediyor kanamam.
5-6gun daha sürer dedi doktor.
4 ay da korun dedi dr.
Hamilelik düşünme suan dedi.

Allah herkese sağlıklı gebelik bebek versin.
Genetiği bozuk gebelik dedi doktor.
Hemen oluşmadan atmış vücut sakin üzülme dedi.

Son düzenleme:

Aynen canım yipratma kendini neyseki basta olmus benmkiler de hep basta oldu yedinci haftamda sukrettim ya ilerde iyice alisinca olsaydi diye.senin daha da erken olmus gecmis olsun kendini ayaklarini sicak tut agir kaldirma kurtaja gerek kalmamis bu cok iyi rahmin yipranmaz.o kadar korunma fazla gbi kendiliginden dusuge gore ama doktor ne dediyse o tabiki.gecmis olsun tekrar

Cok gecmis olsun canim hayirlisi boyleymis bastan kaybetmek ne kadar uzucu olsa da en iyi olani herseye alistiktan hele ki kalp atisini duyduktan sonra cok daha zor oluyor ben oyle 2 tane yasadim bu yuzden seni cok iyi anliyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah kendine dikkat et canim. Tez vakitte hayirli evlat sahibi olman dilegiyle

tr_lelli canım bir evladın var hem , hem de kocaman bir paşa ... ona ..eşine sıkı sıkı sarıl .
Böyleymiş , nasip . Kendine de çok dikkat et . Yorma .
Üzülme de lütfen , doktorunun dediği gibi genetiği bozuk olduğu için oluşmadı bile . böyle düşün

3. aydan sonra geçiyor kısmı kesin bilgi mi yok şu an bunu okuduğuma nasıl mutlu oldum anlatamam da yesem çok eyvallah ... ne yediğimi de biliyorum ...bu şişlik böyle giderse diye endişelenmedim değil .

Ne zengin ulkeyiz muhasebeci kaynio heryer :)

ay ben buna çok güldüm ama ya

rabbim gönlüne göre versin canım

Aminnnnnnnnn herbirimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli inşallah

bana dua edin kızlar 3 kızdan sonra Rabbim hayırlı bir oğul versib

aminnnn inşallah ...bende bir erkek var bir de kız olsa demiyor değil gönlüm...ama içimdeki ses yine erkek der

senin içinde dua edelim hayırlısı olsun tabiiii ama gönlündeki hakkında hayırlı olsun inşallah diyelim

yaaaa benim kayınvalide ölsünmü 6 oğlu var kızı yok
en sonuncunun adınıda dursun koymus

eeeee dursunmuş artık ama harbiden :)))

ne güzel haberler

25
İzmir
14 Eylül
22 Haziran 2018
?
İlk
....

ekliyorum canım

Keseyi gördüm kızlaaar

hadi hayırlı olsun canım

Hangi program :)

Uygulamanin adi ne canim merak ettim

Ausencia bnde cok merk ettm yazda bizde indirelim hemen :))

canım çok teşekkürler

arkadaşlar sormuşsunuz bendekini de yazmış sağolsun Beybisi123 .... gebelik haftam olan .... ama hemen bunlardan da indireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…