- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.241
Gecmste iki dusuk olunca ve agrilarm olunca yatis yapti doktorum.iki hafta oldu tam bugun.tam cikalm derken agrilar giriyor ya da bulanti ve mide agrisindan kafami kaldiramiyrm.kaldim burda...
Ek olarak pregnancy tavsiye ederm gun gun gelismeleri ve ipuclari veriorKızlar uygulamaların isimlerini yazıyorum sizlere :)
*Gebelik haftam (bu uygulamada bebeğinizden mesajlar geliyor ve her hafta için bilgi veriyor )
*Happy Mom ( ben en çok bunu seviyorum. Mesajlar bildirim olarak geliyor ve çok gÜzel motive edici. Mesela bana bu sabah Günaydın annecim bugün biraz yürüyüşe ne dersin ? Dedi canım canımm)
*Sprout hamilelik ( buda hafta hafta bebeğinizin görüntüsünü ve gelişmekte olan kısımları hakkında bilgi veriyor. Buda çok güzel. Bilgilendiriyor yani :) )
*Hamilelik rehberi ( bu uygulama da herşey var ne isterseniz egzersizler beslenme doğum herşey hakkında genel bilgi vermekte. )
Ben hepsini kullanıyorum güzel annelerim sizlere de hepsini tavsiye ederim. Açıklamaları ile yazdım. Size hangisi lazımsa onu da indirebilirsiniz. Hepsi ücretsiz bu arada
HAZİRAN 2018 ANNELERİ
HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ...İŞTE HAZİRAN ANNELERİMİZ ....
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]naznaz16[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]11 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]4.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olur insallah gunun benmle ayni :)25
İzmir
14 Eylül
22 Haziran 2018
?
İlk
....
Evet canım aynıymış bende şimdi gördüm :) Amin inşallah önce sağlıklı olduklarını öğrenelim sonra bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olur insallah gunun benmle ayni :)
yaa gözün aydın canıım darısı benim başımaaaKeseyi gördüm kızlaaar
Caniimmm çok cook geçmiş olsun kendine çok dikkat et en kısa zamanda iyileşeceğine inanıyorum herşey çok güzel olacak.
.yaa gözün aydın canıım darısı benim başımaaa
bulanti istifrar ve mide yanmasi disinda bi sorunum yok ama kalbi atmaya devam ediyo mu bilmiyorum. durduk yere insanin icini niye boyle endise kaplar ki :/Aynen canım uzuyor git gide kontroller ağrı kanama yada halsiz bırakacak kadar olan bulantı kusmalarda hiç beklemeden gitmek lazım
Ben düşürmüşüm malesef.
Tutunamamış.
Kanamalarınızı ağrılarınızı dikkate alın.
Rabbimin imtihanı bu da bana.
Umarım sizler sağ salim alırsınız yavrularınızı kucaginiza.
Allaha emanet olun
Evet canim 1 haftadır kanamam agrım vardi.Allah sabir versin canim benim ne denir ki...ben de iki dusuk yasadim ve bu da riskli gebelik olarak geciyor.sen sanirim annesin yavruna tutun simdi sonra Allah tekrar gebelik nasip eder de kucagina sag salim alirsin bu sefer insaallah.bunlar imtihan sukretmeye devam et Allah saglikli evlat versin senin bastan beri kanamaliydi sanirim bunye saglikli olmayan gebelikleri direkt atiyor.O en iyisini bilir sabret canim
Evet canim 1 haftadır kanamam agrım vardi.
Yani keseye göremeden başladı kanamam.
Değerim 915e çıkmıştı ki 92ye dusmus.
Hâlâ devam ediyor kanamam.
5-6gun daha sürer dedi doktor.
4 ay da korun dedi dr.
Hamilelik düşünme suan dedi.
Allah herkese sağlıklı gebelik bebek versin.
Genetiği bozuk gebelik dedi doktor.
Hemen oluşmadan atmış vücut sakin üzülme dedi.
Cok gecmis olsun canim hayirlisi boyleymis bastan kaybetmek ne kadar uzucu olsa da en iyi olani herseye alistiktan hele ki kalp atisini duyduktan sonra cok daha zor oluyor ben oyle 2 tane yasadim bu yuzden seni cok iyi anliyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah kendine dikkat et canim. Tez vakitte hayirli evlat sahibi olman dilegiyleBen düşürmüşüm malesef.
Tutunamamış.
Kanamalarınızı ağrılarınızı dikkate alın.
Rabbimin imtihanı bu da bana.
Umarım sizler sağ salim alırsınız yavrularınızı kucaginiza.
Allaha emanet olun
ayy çok tatlı biliyorum o programları ama önceki gebeliklerimde kullanmıştım sonra kaybedince hala bildirim gelince çok üzülmüştüm ben de bi daha gebeliğim riskli dönemi atlatana kadar onları indirmemeye söz verdim kendime ve burda da takvim yapmamamaya inşallah sağlıklı olduğu anlaşılırsa hemen yapcam ben deŞişlik 3. aydan sonra geçiyo canım şu an benim de bayaa büyük karnım daha yarın 6 haftalık olcam ama 4 aylık gibiyim
Ne zengin ulkeyiz muhasebeci kaynio heryer :)
rabbim gönlüne göre versin canım
bana dua edin kızlar 3 kızdan sonra Rabbim hayırlı bir oğul versib
yaaaa benim kayınvalide ölsünmü 6 oğlu var kızı yok
en sonuncunun adınıda dursun koymus
Kızlar yeni doktorum şuan için herşeyin normal olduğunu kalp atışlarının arttığını ve şuan için sağlıklı gözüktüğünü söyledi . Çok şükür .Allah hepimize güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Sordum belirti olmaması gayet normal sağlıksızlıkla alakası yok tamamen ırsı yada bünyesel dedi keyfini çıkar dedi. Alışveriş merkezlerindeki o kapılardan geçmemizde sıkıntı yokmuş .progestan içinde kan aldı sonuca göre bırakmamı yada devam etmemi söyledi. İçim rahatladı çok şükür. Bu arada video da alabildik . Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
25
İzmir
14 Eylül
22 Haziran 2018
?
İlk
....
Keseyi gördüm kızlaaar
Hangi program :)
Uygulamanin adi ne canim merak ettim
Ausencia bnde cok merk ettm yazda bizde indirelim hemen :))
Kızlar uygulamaların isimlerini yazıyorum sizlere :)
*Gebelik haftam (bu uygulamada bebeğinizden mesajlar geliyor ve her hafta için bilgi veriyor )
*Happy Mom ( ben en çok bunu seviyorum. Mesajlar bildirim olarak geliyor ve çok gÜzel motive edici. Mesela bana bu sabah Günaydın annecim bugün biraz yürüyüşe ne dersin ? Dedi canım canımm)
*Sprout hamilelik ( buda hafta hafta bebeğinizin görüntüsünü ve gelişmekte olan kısımları hakkında bilgi veriyor. Buda çok güzel. Bilgilendiriyor yani :) )
*Hamilelik rehberi ( bu uygulama da herşey var ne isterseniz egzersizler beslenme doğum herşey hakkında genel bilgi vermekte. )
Ben hepsini kullanıyorum güzel annelerim sizlere de hepsini tavsiye ederim. Açıklamaları ile yazdım. Size hangisi lazımsa onu da indirebilirsiniz. Hepsi ücretsiz bu arada
Endişelenmek anne-baba olmanın temeli ki ana rahmine düşen bebekle başlar ölene kadar devam ederbulanti istifrar ve mide yanmasi disinda bi sorunum yok ama kalbi atmaya devam ediyo mu bilmiyorum. durduk yere insanin icini niye boyle endise kaplar ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?