- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #2.201
ayy canım benim ne kadar zayıfsınYa benimde açlığım çok. En son 38 kiloydum şuan. Bilmiyrium. Sağlık ocağından eve kendimi zor attım elim ayağım titredi. Bayılacağım sandım ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım benim ne kadar zayıfsınYa benimde açlığım çok. En son 38 kiloydum şuan. Bilmiyrium. Sağlık ocağından eve kendimi zor attım elim ayağım titredi. Bayılacağım sandım ya![]()
Hayirlisi ne ise o olsun :))Yok valla korkma bence güzel yanı bi kere de iki tane![]()
Ya benimde açlığım çok. En son 38 kiloydum şuan. Bilmiyrium. Sağlık ocağından eve kendimi zor attım elim ayağım titredi. Bayılacağım sandım ya![]()
aman allahım sen 38 kikomusun ben yanlısmı gördüm
çokk zayıfsın sen yahu
günler gecse gecse mayısa gelsek keske sağlıkla hayırla bende dogum izninen ayrılsam![]()
38 derken![]()
ben ön muhasebe ile ugrasıyormNe is yapiyorsunuz
Inşallah ya inanın çok yiyorum.ben şoksen cokkkk zayıfsın bolca yee kanın canın gelsin
![]()
Evet 38 kiloyum maalsef.
ben ön muhasebe ile ugrasıyorm
bugun cokkkk sakiniz işyerinde patronlarımz yurtdısında
Boy kac ilk gebelik mi ay sok oldum bende 55kiloyum memnun oldum:) muhtemelen su iki haftada aldim bikac kilo.Allah yardimcin olsun bacim
ben ön muhasebe ile ugrasıyorm
bugun cokkkk sakiniz işyerinde patronlarımz yurtdısında
canım ben diger hamileliğimde hep evdeydim kzıım büyüyünce basladım işeBende genel muhasebeciydim işten çıkmıştım evlenmeden önce iyi ki çıkmışım işin stresinden bebişim olmazdı valla. Sende dikkat et kendinde işin rast gitsin inşallah allah çalışıp hamiş olanların yardımcısı olsun
aynen su an evde gibiyim sükür bir sessiz bir rahat herkez odasındaİyi bari bu haftalar hep rahat gecsin:)
canım ben diger hamileliğimde hep evdeydim kzıım büyüyünce basladım işe
bu hamileliğimde işte gececek bakalım sağlıkla
fazla yorucu degil işim ama ben pinpirikliyim birde diğerinde evdeydim yaaa alıştım dinlene dinlene yatmaya
bu seferde böyle olucak
zaten mayısta dogum iznine ayrılayım calısmayacagm evde cocuklarımı büyütecegm inşalhhh allahım o günleri göstersin