• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya benimde açlığım çok. En son 38 kiloydum şuan. Bilmiyrium. Sağlık ocağından eve kendimi zor attım elim ayağım titredi. Bayılacağım sandım ya:KK20:
ayy canım benim ne kadar zayıfsın :skandal:minyonsun çok o zaman :KK36::KK36: ben 65 kiloyla hamile kaldım ama boyluyum biraz 173 kaç olur kilom hayalimde canlanmıyo korkuyorum biraz :mad::mad:

ben ön muhasebe ile ugrasıyorm
bugun cokkkk sakiniz işyerinde patronlarımz yurtdısında

Bende genel muhasebeciydim işten çıkmıştım evlenmeden önce iyi ki çıkmışım işin stresinden bebişim olmazdı valla. Sende dikkat et kendinde işin rast gitsin inşallah allah çalışıp hamiş olanların yardımcısı olsun

Bende genel muhasebeciydim işten çıkmıştım evlenmeden önce iyi ki çıkmışım işin stresinden bebişim olmazdı valla. Sende dikkat et kendinde işin rast gitsin inşallah allah çalışıp hamiş olanların yardımcısı olsun
canım ben diger hamileliğimde hep evdeydim kzıım büyüyünce basladım işe
bu hamileliğimde işte gececek bakalım sağlıkla
fazla yorucu degil işim ama ben pinpirikliyim birde diğerinde evdeydim yaaa alıştım dinlene dinlene yatmaya
bu seferde böyle olucak
zaten mayısta dogum iznine ayrılayım calısmayacagm evde cocuklarımı büyütecegm inşalhhh allahım o günleri göstersin

canım ben diger hamileliğimde hep evdeydim kzıım büyüyünce basladım işe
bu hamileliğimde işte gececek bakalım sağlıkla
fazla yorucu degil işim ama ben pinpirikliyim birde diğerinde evdeydim yaaa alıştım dinlene dinlene yatmaya
bu seferde böyle olucak
zaten mayısta dogum iznine ayrılayım calısmayacagm evde cocuklarımı büyütecegm inşalhhh allahım o günleri göstersin

Amin inşallah o günler gelsin hemen de rahat rahat dinlen

Back