2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende çok üşüyorum ya bu havada sıcaktan bunalan ben elim ayagim buz gibi üşüyorum bide yüzünü uzaninca kasiklarimda baskı oluyo

Amin inşallah o günler gelsin hemen de rahat rahat dinlen
inaşşlhh yarbbim ben evi seviyorm kızlar yaa
evde yemek yapmak esimi beklemek cocuklarıma bakmak
gezmeye gitmek tam benim işim
kızım büyüyünce bir boluga düştüm maddi sıkıntılarda vardı işe giridm
borclar azaldı birde araba aldım onun borcunu bitirecegm ayrılacagm

Uygulamanin adi ne canim merak ettim

rabbim gönlüne göre versin canım

kızlar dış gebelikte agrı oluyormu.adetten 3gün sonra degerom 190dı 2gun sonra 270e yukselmiş dış gebelik olabilir dedi

siz bu arada niye hastanedesinz hayırdır sorun ne

Gecmste iki dusuk olunca ve agrilarm olunca yatis yapti doktorum.iki hafta oldu tam bugun.tam cikalm derken agrilar giriyor ya da bulanti ve mide agrisindan kafami kaldiramiyrm.kaldim burda...

Hayirli olsuun sonunda listemiz ilk sayfada

bana dua edin kızlar 3 kızdan sonra Rabbim hayırlı bir oğul versib

Gecmste iki dusuk olunca ve agrilarm olunca yatis yapti doktorum.iki hafta oldu tam bugun.tam cikalm derken agrilar giriyor ya da bulanti ve mide agrisindan kafami kaldiramiyrm.kaldim burda...
tek orda kal bebeğin sağlıklı olsunda dayan
sonu güzel olucaksa herseye deger evlat gibisi varmı benim tek servetim kızım
su akrnımdaki yavrumda saglıklı dogsunda yüce rabbim binlerce kez şükür cekerim
onlar bizim gelecegmz herseyimiz

Kızlar yeni doktorum şuan için herşeyin normal olduğunu kalp atışlarının arttığını ve şuan için sağlıklı gözüktüğünü söyledi . Çok şükür .Allah hepimize güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Sordum belirti olmaması gayet normal sağlıksızlıkla alakası yok tamamen ırsı yada bünyesel dedi keyfini çıkar dedi. Alışveriş merkezlerindeki o kapılardan geçmemizde sıkıntı yokmuş .progestan içinde kan aldı sonuca göre bırakmamı yada devam etmemi söyledi. İçim rahatladı çok şükür. Bu arada video da alabildik . Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

amin inslahh gönlündeki olur
bizim akraba var arkadasımz günden hem
3 oglu var kız olsun diye dördüncü kez gebe kaldı
gene oglan gönül istiyor ama yüce rabbim ne verirse

biz ne yapsak boş zaten Allah tan istiyorum takdir onun sadece dua istiyorum müminin mümine duası kabul olurmuş

ohh ohh maşalhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…