- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.221
Bende çok üşüyorum ya bu havada sıcaktan bunalan ben elim ayagim buz gibi üşüyorum bide yüzünü uzaninca kasiklarimda baskı oluyoekliyorum canımhoş geldinnnnnnnnn
ilk gebeliğimde bende çok kusardım ... lavabodan çıkamazdım ...
şimdi bulantı da yok .
Siz üşüyorsunuz ... okudum geçmişi geneliniz üşüyormuş ... bana da ateşler basıyor geceleri
değerlerin güzel ve normal artmış .... iki katının üzeri olabilir ... belki bir ihtimal ikizidir ama bir ihtimal .. onun dışında sağlıklı bir artış
bence ondandır nisamelek .... hem rahim büyüyor yavaş yavaş onun baskısı oluşuyor , eeee hem de bebeğin varmış ... Allah kolaylık versin sana canım
sende Ekim annesisin o zaman.. hem Ekim hem Haziran olacağız desene ... Rabbim senin oğluna da hayırlı ömürler nasip etsin .... bizimki de 8 oldu
normal bir artış olarak ilerlerse ..nasipse önümüzdeki hafta içi 2000 leri aşar hcg ve kesen görülür inşallah
hcg değerin 2000 leri aştığında net görebilirsin arkadaşımhenüz çok erken senin için
amin insalhhBende genel muhasebeciydim işten çıkmıştım evlenmeden önce iyi ki çıkmışım işin stresinden bebişim olmazdı valla. Sende dikkat et kendinde işin rast gitsin inşallah allah çalışıp hamiş olanların yardımcısı olsun
aynen su an evde gibiyim sükür bir sessiz bir rahat herkez odasında
inaşşlhh yarbbim ben evi seviyorm kızlar yaaAmin inşallah o günler gelsin hemen de rahat rahat dinlen
Uygulamanin adi ne canim merak ettimTamamdır :)
HADİ HAZİRAN ANNELERİ , ikiz isteyenlere de ayrıca dua edelim
Rabbim her birinize sağlıklı hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin
Bende de bir şişlik var kiiiiiiisanırsın 4 aylık :)
ben bi program yükledim telefonuma gebelik haftaları ile ilgili ..bebeğin konuşuyor orda :)) bu hafta şey yazıyordu ... anemim çok midesi bulanıyormuş , dr ile konuşurken duydum .... doktor ona kraker ye dedi ... hadi anne ye şu krakeri de bende bakayım tadına diye
siz bu arada niye hastanedesinz hayırdır sorun neBen hastanede yattığım icin raporlu gibi oluyorum isten yirttim dinleniyorum rahatim.cok bunaldim hastanede ama bebegim daha onemli diyip sabrediyorum
rabbim gönlüne göre versin canımKonuları site yönetimi bu şekilde açıyor zaten canım .
sonra da ilk gelen kişiye devrediliyor genelde .
bu arada bende erkek olduğunu hissediyorum , erkek rüyası görüyorum ... gebelikten önce de böyle idi ....bir kez daha hamile kalsam oğlum olur diyordum ... hep 3 te kızı bulurum gibi geliyordu ..üçüncüye de artık geç kaldım :)
canım ilk sayfadaki tabloya bakıp , oradaki bilgilerini bana yazar mısın bende ekleyeyim
siz bu arada niye hastanedesinz hayırdır sorun ne
HAZİRAN 2018 ANNELERİ
HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ...İŞTE HAZİRAN ANNELERİMİZ ....
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]naznaz16[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]11 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]4.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallah hiçbiri olmaz atlatırız bunu.Geçmiş olsun bol bol dua edin Allah'a emanet edin
bana dua edin kızlar 3 kızdan sonra Rabbim hayırlı bir oğul versibKonuları site yönetimi bu şekilde açıyor zaten canım .
sonra da ilk gelen kişiye devrediliyor genelde .
bu arada bende erkek olduğunu hissediyorum , erkek rüyası görüyorum ... gebelikten önce de böyle idi ....bir kez daha hamile kalsam oğlum olur diyordum ... hep 3 te kızı bulurum gibi geliyordu ..üçüncüye de artık geç kaldım :)
canım ilk sayfadaki tabloya bakıp , oradaki bilgilerini bana yazar mısın bende ekleyeyim
tek orda kal bebeğin sağlıklı olsunda dayanGecmste iki dusuk olunca ve agrilarm olunca yatis yapti doktorum.iki hafta oldu tam bugun.tam cikalm derken agrilar giriyor ya da bulanti ve mide agrisindan kafami kaldiramiyrm.kaldim burda...
amin inslahh gönlündeki olurbana dua edin kızlar 3 kızdan sonra Rabbim hayırlı bir oğul versib
amin inslahh gönlündeki olur
bizim akraba var arkadasımz günden hem
3 oglu var kız olsun diye dördüncü kez gebe kaldı
gene oglan gönül istiyor ama yüce rabbim ne verirse
ohh ohh maşalhhhKızlar yeni doktorum şuan için herşeyin normal olduğunu kalp atışlarının arttığını ve şuan için sağlıklı gözüktüğünü söyledi . Çok şükür .Allah hepimize güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Sordum belirti olmaması gayet normal sağlıksızlıkla alakası yok tamamen ırsı yada bünyesel dedi keyfini çıkar dedi. Alışveriş merkezlerindeki o kapılardan geçmemizde sıkıntı yokmuş .progestan içinde kan aldı sonuca göre bırakmamı yada devam etmemi söyledi. İçim rahatladı çok şükür. Bu arada video da alabildik . Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?