• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ekliyorum canım :KK200: hoş geldinnnnnnnnn :KK68:

ilk gebeliğimde bende çok kusardım ... lavabodan çıkamazdım ...
şimdi bulantı da yok .
Siz üşüyorsunuz ... okudum geçmişi geneliniz üşüyormuş ... bana da ateşler basıyor geceleri :rolleyes:

değerlerin güzel ve normal artmış .... iki katının üzeri olabilir ... belki bir ihtimal ikizidir ama bir ihtimal .. onun dışında sağlıklı bir artış :KK19:

bence ondandır nisamelek .... hem rahim büyüyor yavaş yavaş onun baskısı oluşuyor , eeee hem de bebeğin varmış ... Allah kolaylık versin sana canım :KK68:

sende Ekim annesisin o zaman.. hem Ekim hem Haziran olacağız desene ... Rabbim senin oğluna da hayırlı ömürler nasip etsin .... bizimki de 8 oldu :KK68:

normal bir artış olarak ilerlerse ..nasipse önümüzdeki hafta içi 2000 leri aşar hcg ve kesen görülür inşallah :KK68:

hcg değerin 2000 leri aştığında net görebilirsin arkadaşım :KK68: henüz çok erken senin için :KK66:
Bende çok üşüyorum ya bu havada sıcaktan bunalan ben elim ayagim buz gibi üşüyorum bide yüzünü uzaninca kasiklarimda baskı oluyo

Amin inşallah o günler gelsin hemen de rahat rahat dinlen
inaşşlhh yarbbim ben evi seviyorm kızlar yaa
evde yemek yapmak esimi beklemek cocuklarıma bakmak
gezmeye gitmek tam benim işim
kızım büyüyünce bir boluga düştüm maddi sıkıntılarda vardı işe giridm
borclar azaldı birde araba aldım onun borcunu bitirecegm ayrılacagm

Tamamdır :)

HADİ HAZİRAN ANNELERİ , ikiz isteyenlere de ayrıca dua edelim :dua::dua:

Rabbim her birinize sağlıklı hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin :KK200:

Bende de bir şişlik var kiiiiiii :cool: sanırsın 4 aylık :)

ben bi program yükledim telefonuma gebelik haftaları ile ilgili ..bebeğin konuşuyor orda :)) bu hafta şey yazıyordu ... anemim çok midesi bulanıyormuş , dr ile konuşurken duydum .... doktor ona kraker ye dedi ... hadi anne ye şu krakeri de bende bakayım tadına diye :KK68::KK68::KK48::KK48:
Uygulamanin adi ne canim merak ettim

Konuları site yönetimi bu şekilde açıyor zaten canım .
sonra da ilk gelen kişiye devrediliyor genelde .

bu arada bende erkek olduğunu hissediyorum , erkek rüyası görüyorum ... gebelikten önce de böyle idi ....bir kez daha hamile kalsam oğlum olur diyordum ... hep 3 te kızı bulurum gibi geliyordu ..üçüncüye de artık geç kaldım :)

canım ilk sayfadaki tabloya bakıp , oradaki bilgilerini bana yazar mısın bende ekleyeyim
rabbim gönlüne göre versin canım

kızlar dış gebelikte agrı oluyormu.adetten 3gün sonra degerom 190dı 2gun sonra 270e yukselmiş dış gebelik olabilir dedi

siz bu arada niye hastanedesinz hayırdır sorun ne

Gecmste iki dusuk olunca ve agrilarm olunca yatis yapti doktorum.iki hafta oldu tam bugun.tam cikalm derken agrilar giriyor ya da bulanti ve mide agrisindan kafami kaldiramiyrm.kaldim burda...

HAZİRAN 2018 ANNELERİ :KK200::anneadayı:

HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ...İŞTE HAZİRAN ANNELERİMİZ ....:KK68::KK68:

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]naznaz16[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]11 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]4.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Hayirli olsuun sonunda listemiz ilk sayfada

Konuları site yönetimi bu şekilde açıyor zaten canım .
sonra da ilk gelen kişiye devrediliyor genelde .

bu arada bende erkek olduğunu hissediyorum , erkek rüyası görüyorum ... gebelikten önce de böyle idi ....bir kez daha hamile kalsam oğlum olur diyordum ... hep 3 te kızı bulurum gibi geliyordu ..üçüncüye de artık geç kaldım :)

canım ilk sayfadaki tabloya bakıp , oradaki bilgilerini bana yazar mısın bende ekleyeyim
bana dua edin kızlar 3 kızdan sonra Rabbim hayırlı bir oğul versib

Gecmste iki dusuk olunca ve agrilarm olunca yatis yapti doktorum.iki hafta oldu tam bugun.tam cikalm derken agrilar giriyor ya da bulanti ve mide agrisindan kafami kaldiramiyrm.kaldim burda...
tek orda kal bebeğin sağlıklı olsunda dayan
sonu güzel olucaksa herseye deger evlat gibisi varmı benim tek servetim kızım
su akrnımdaki yavrumda saglıklı dogsunda yüce rabbim binlerce kez şükür cekerim
onlar bizim gelecegmz herseyimiz

Kızlar yeni doktorum şuan için herşeyin normal olduğunu kalp atışlarının arttığını ve şuan için sağlıklı gözüktüğünü söyledi . Çok şükür .Allah hepimize güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Sordum belirti olmaması gayet normal sağlıksızlıkla alakası yok tamamen ırsı yada bünyesel dedi keyfini çıkar dedi. Alışveriş merkezlerindeki o kapılardan geçmemizde sıkıntı yokmuş .progestan içinde kan aldı sonuca göre bırakmamı yada devam etmemi söyledi. İçim rahatladı çok şükür. Bu arada video da alabildik . Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

amin inslahh gönlündeki olur
bizim akraba var arkadasımz günden hem
3 oglu var kız olsun diye dördüncü kez gebe kaldı
gene oglan gönül istiyor ama yüce rabbim ne verirse

biz ne yapsak boş zaten Allah tan istiyorum takdir onun sadece dua istiyorum müminin mümine duası kabul olurmuş

Kızlar yeni doktorum şuan için herşeyin normal olduğunu kalp atışlarının arttığını ve şuan için sağlıklı gözüktüğünü söyledi . Çok şükür .Allah hepimize güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Sordum belirti olmaması gayet normal sağlıksızlıkla alakası yok tamamen ırsı yada bünyesel dedi keyfini çıkar dedi. Alışveriş merkezlerindeki o kapılardan geçmemizde sıkıntı yokmuş .progestan içinde kan aldı sonuca göre bırakmamı yada devam etmemi söyledi. İçim rahatladı çok şükür. Bu arada video da alabildik . Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
ohh ohh maşalhhh

Back