• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yani şimdi birşey soracağım :)

Benim 2 gün once 230 du dün baktırdm şimdi aldım sonucu 533 çıktı normal o zaman

tabii ki de normal ..... zaten iki katı artışa göre en az 400/450 leri görmen gerekirdi iki gün sonra ... çok güzel artmış canım :KK19:

ekliyorum canım :KK200: hoş geldinnnnnnnnn :KK68:

ilk gebeliğimde bende çok kusardım ... lavabodan çıkamazdım ...
şimdi bulantı da yok .
Siz üşüyorsunuz ... okudum geçmişi geneliniz üşüyormuş ... bana da ateşler basıyor geceleri :rolleyes:

değerlerin güzel ve normal artmış .... iki katının üzeri olabilir ... belki bir ihtimal ikizidir ama bir ihtimal .. onun dışında sağlıklı bir artış :KK19:

bence ondandır nisamelek .... hem rahim büyüyor yavaş yavaş onun baskısı oluşuyor , eeee hem de bebeğin varmış ... Allah kolaylık versin sana canım :KK68:

sende Ekim annesisin o zaman.. hem Ekim hem Haziran olacağız desene ... Rabbim senin oğluna da hayırlı ömürler nasip etsin .... bizimki de 8 oldu :KK68:

normal bir artış olarak ilerlerse ..nasipse önümüzdeki hafta içi 2000 leri aşar hcg ve kesen görülür inşallah :KK68:

hcg değerin 2000 leri aştığında net görebilirsin arkadaşım :KK68: henüz çok erken senin için :KK66:
hadi bakalım hayırlısı o zman allah sağlıkla hayırlısıyla göstersin sana emanet yarabbim

Geçmişte konuşulmuş .. bende yazayım ... Bende neler oluyor :anneadayı::confused:

Uyku var ama gece yok ... geceleri uyku kaçıyor ...2..3...4 Allah ne verdiyse uyuyabiliyorum ...
Ama sabah uykusu çok tatlı geliyor :uykucu:

Bulantı kusma yok o_O

Ara ara bi baş dönmesi geliyor ....Valla bence o da psikolojik ..hiç bir şey olmuyor bari başım dönsün diye dönüyor :KK48:

Kilo alımı var :skandal: çok dikkat ederim yediklerime genel olarak ...o yüzden ödem olduğunu düşünüyorum ...ödemdir ödem :))

yeni gelenler için yazayım ... sat 28 ağustos bende .... ultrasona göre en son 6+1 di geçen Cuma ... kalp atımı görüldü (duyulmadı henüz erkendi ama ekranda resmen gördüm mercmeğimi ve kalp hareketlerini :KK200: )

Öyle işte ....

Geçmişte konuşulmuş .. bende yazayım ... Bende neler oluyor :anneadayı::confused:

Uyku var ama gece yok ... geceleri uyku kaçıyor ...2..3...4 Allah ne verdiyse uyuyabiliyorum ...
Ama sabah uykusu çok tatlı geliyor :uykucu:

Bulantı kusma yok o_O

Ara ara bi baş dönmesi geliyor ....Valla bence o da psikolojik ..hiç bir şey olmuyor bari başım dönsün diye dönüyor :KK48:

Kilo alımı var :skandal: çok dikkat ederim yediklerime genel olarak ...o yüzden ödem olduğunu düşünüyorum ...ödemdir ödem :))

yeni gelenler için yazayım ... sat 28 ağustos bende .... ultrasona göre en son 6+1 di geçen Cuma ... kalp atımı görüldü (duyulmadı henüz erkendi ama ekranda resmen gördüm mercmeğimi ve kalp hareketlerini :KK200: )

Öyle işte ....
Uyku bende hep var ama uykum da derin değil dün gece 11 de uyudum mesela ama 4 kez falan uyandım kendimi tekrar zorla uyuttum en son 6 buçukta kalktım daha da uyuyamadım şimdi yatsam (çalışmasam) sanki günlerce uyuyabilirmişim gibi hissediyorum.. Bi de midemde sürekli hiç geçmeyen ama beni öğürtmeyen bi bulantı var sanki midemi üşütmüşüm de hep havada gibi midem çok tuhaf.. Artık bu mide bulantısına bi dur demek için dün gidip marketten tuzlu kraker bisküvi ne varsa bi torba aldım GELSİN KİLOLARRRRR :KK71::KK71::KK71:

Anketi diyorsun değil mi :)) o site yönetiminin gebelik konularında açtığı bir anket .. emin ol anket görmek isteyen çok kişi olacaktır ....

o değil de şuanda işaretleyenler neye göre işaretlemiş bende onu meraktayım :confused:

hadi bakalım yarın güzel haberle gelirsin inşallah :KK200:
ben şahsen kendimde işaretledim. Çünkü içimde ki sesin erkek olacağını söylüyor(tabi herşeyin hayırlısı) o yüzden işaretleyip doğru tahmin olup olmadığına bakıcam. Bu anketi yapan arkadaş da belki aynı şeyi düşünüp yapmıştır orasını bilemicem :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba beni de eklermisiniz

şimdi bulantı da yok .
Siz üşüyorsunuz ... okudum geçmişi geneliniz üşüyormuş ... bana da ateşler basıyor geceleri :rolleyes:

değerlerin güzel ve normal artmış .... iki katının üzeri olabilir ... belki bir ihtimal ikizidir ama bir ihtimal .. onun dışında sağlıklı bir artış :KK19:

bence ondandır nisamelek .... hem rahim büyüyor yavaş yavaş onun baskısı oluşuyor , eeee hem de bebeğin varmış ... Allah kolaylık versin sana canım :KK68:

sende Ekim annesisin o zaman.. hem Ekim hem Haziran olacağız desene ... Rabbim senin oğluna da hayırlı ömürler nasip etsin .... bizimki de 8 oldu :KK68:

normal bir artış olarak ilerlerse ..nasipse önümüzdeki hafta içi 2000 leri aşar hcg ve kesen görülür inşallah :KK68:

hcg değerin 2000 leri aştığında net görebilirsin arkadaşım :KK68: henüz çok erken senin için :KK66:
Me

Inşallah yaa dua edin hepiniz toplanın lütfen ikiz olsun :emir_bebek::emir_bebek::halay::halay::halay:

Tamamdır :)

HADİ HAZİRAN ANNELERİ , ikiz isteyenlere de ayrıca dua edelim :dua::dua:

Rabbim her birinize sağlıklı hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin :KK200:

Uyku bende hep var ama uykum da derin değil dün gece 11 de uyudum mesela ama 4 kez falan uyandım kendimi tekrar zorla uyuttum en son 6 buçukta kalktım daha da uyuyamadım şimdi yatsam (çalışmasam) sanki günlerce uyuyabilirmişim gibi hissediyorum.. Bi de midemde sürekli hiç geçmeyen ama beni öğürtmeyen bi bulantı var sanki midemi üşütmüşüm de hep havada gibi midem çok tuhaf.. Artık bu mide bulantısına bi dur demek için dün gidip marketten tuzlu kraker bisküvi ne varsa bi torba aldım GELSİN KİLOLARRRRR :KK71::KK71::KK71:

Bende de bir şişlik var kiiiiiii :cool: sanırsın 4 aylık :)

ben bi program yükledim telefonuma gebelik haftaları ile ilgili ..bebeğin konuşuyor orda :)) bu hafta şey yazıyordu ... anemim çok midesi bulanıyormuş , dr ile konuşurken duydum .... doktor ona kraker ye dedi ... hadi anne ye şu krakeri de bende bakayım tadına diye :KK68::KK68::KK48::KK48:

Hmm anladım cevabınız için teşekkür ederim kese için 2000 i bekleyeceğim

şimdi bulantı da yok .

Ç

ben şahsen kendimde işaretledim. Çünkü içimde ki sesin erkek olacağını söylüyor(tabi herşeyin hayırlısı) o yüzden işaretleyip doğru tahmin olup olmadığına bakıcam. Bu anketi yapan arkadaş da belki aynı şeyi düşünüp yapmıştır orasını bilemicem :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Konuları site yönetimi bu şekilde açıyor zaten canım .
sonra da ilk gelen kişiye devrediliyor genelde .

bu arada bende erkek olduğunu hissediyorum , erkek rüyası görüyorum ... gebelikten önce de böyle idi ....bir kez daha hamile kalsam oğlum olur diyordum ... hep 3 te kızı bulurum gibi geliyordu ..üçüncüye de artık geç kaldım :)

Merhaba beni de eklermisiniz

canım ilk sayfadaki tabloya bakıp , oradaki bilgilerini bana yazar mısın bende ekleyeyim

ben bi program yükledim telefonuma gebelik haftaları ile ilgili ..bebeğin konuşuyor orda :)) bu hafta şey yazıyordu ... anemim çok midesi bulanıyormuş , dr ile konuşurken duydum .... doktor ona kraker ye dedi ... hadi anne ye şu krakeri de bende bakayım tadına diye :KK68::KK68::KK48::KK48:
ayy çok tatlı biliyorum o programları ama önceki gebeliklerimde kullanmıştım sonra kaybedince hala bildirim gelince çok üzülmüştüm ben de bi daha gebeliğim riskli dönemi atlatana kadar onları indirmemeye söz verdim kendime ve burda da takvim yapmamamaya inşallah sağlıklı olduğu anlaşılırsa hemen yapcam ben de :anneadayı::anneadayı: Şişlik 3. aydan sonra geçiyo canım şu an benim de bayaa büyük karnım daha yarın 6 haftalık olcam ama 4 aylık gibiyim :bicak::bicak:

Tamamdır :)

HADİ HAZİRAN ANNELERİ , ikiz isteyenlere de ayrıca dua edelim :dua::dua:

Rabbim her birinize sağlıklı hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin :KK200:

Hangi program :)

Back