- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.181
Yani şimdi birşey soracağım :)
Benim 2 gün once 230 du dün baktırdm şimdi aldım sonucu 533 çıktı normal o zaman
hadi bakalım hayırlısı o zman allah sağlıkla hayırlısıyla göstersin sana emanet yarabbimekliyorum canımhoş geldinnnnnnnnn
ilk gebeliğimde bende çok kusardım ... lavabodan çıkamazdım ...
şimdi bulantı da yok .
Siz üşüyorsunuz ... okudum geçmişi geneliniz üşüyormuş ... bana da ateşler basıyor geceleri
değerlerin güzel ve normal artmış .... iki katının üzeri olabilir ... belki bir ihtimal ikizidir ama bir ihtimal .. onun dışında sağlıklı bir artış
bence ondandır nisamelek .... hem rahim büyüyor yavaş yavaş onun baskısı oluşuyor , eeee hem de bebeğin varmış ... Allah kolaylık versin sana canım
sende Ekim annesisin o zaman.. hem Ekim hem Haziran olacağız desene ... Rabbim senin oğluna da hayırlı ömürler nasip etsin .... bizimki de 8 oldu
normal bir artış olarak ilerlerse ..nasipse önümüzdeki hafta içi 2000 leri aşar hcg ve kesen görülür inşallah
hcg değerin 2000 leri aştığında net görebilirsin arkadaşımhenüz çok erken senin için
tabii ki de normal ..... zaten iki katı artışa göre en az 400/450 leri görmen gerekirdi iki gün sonra ... çok güzel artmış canım
Ayy keşke ikiz olsa .
Çok teşekkür ederimmm
tabikiiii canım normal seninki gayet hemde
diyorum ya ben bu betadan pek bişey anlamıyorm artıs iyi ama herkesinki farklı vücutla alakalı demek ki
ilk gebelikmiş baktım şimdi tablodan ::) hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Oncelikle hayirli olsn ins ikizdirInşallah yaa dua edin hepiniz toplanın lütfen ikiz olsun
Uyku bende hep var ama uykum da derin değil dün gece 11 de uyudum mesela ama 4 kez falan uyandım kendimi tekrar zorla uyuttum en son 6 buçukta kalktım daha da uyuyamadım şimdi yatsam (çalışmasam) sanki günlerce uyuyabilirmişim gibi hissediyorum.. Bi de midemde sürekli hiç geçmeyen ama beni öğürtmeyen bi bulantı var sanki midemi üşütmüşüm de hep havada gibi midem çok tuhaf.. Artık bu mide bulantısına bi dur demek için dün gidip marketten tuzlu kraker bisküvi ne varsa bi torba aldım GELSİN KİLOLARRRRRGeçmişte konuşulmuş .. bende yazayım ... Bende neler oluyor
Uyku var ama gece yok ... geceleri uyku kaçıyor ...2..3...4 Allah ne verdiyse uyuyabiliyorum ...
Ama sabah uykusu çok tatlı geliyor
Bulantı kusma yok
Ara ara bi baş dönmesi geliyor ....Valla bence o da psikolojik ..hiç bir şey olmuyor bari başım dönsün diye dönüyor
Kilo alımı varçok dikkat ederim yediklerime genel olarak ...o yüzden ödem olduğunu düşünüyorum ...ödemdir ödem :))
yeni gelenler için yazayım ... sat 28 ağustos bende .... ultrasona göre en son 6+1 di geçen Cuma ... kalp atımı görüldü (duyulmadı henüz erkendi ama ekranda resmen gördüm mercmeğimi ve kalp hareketlerini)
Öyle işte ....
ben şahsen kendimde işaretledim. Çünkü içimde ki sesin erkek olacağını söylüyor(tabi herşeyin hayırlısı) o yüzden işaretleyip doğru tahmin olup olmadığına bakıcam. Bu anketi yapan arkadaş da belki aynı şeyi düşünüp yapmıştır orasını bilemicemAnketi diyorsun değil mi :)) o site yönetiminin gebelik konularında açtığı bir anket .. emin ol anket görmek isteyen çok kişi olacaktır ....
o değil de şuanda işaretleyenler neye göre işaretlemiş bende onu meraktayım
hadi bakalım yarın güzel haberle gelirsin inşallah
Meekliyorum canımhoş geldinnnnnnnnn
şimdi bulantı da yok .
Siz üşüyorsunuz ... okudum geçmişi geneliniz üşüyormuş ... bana da ateşler basıyor geceleri
değerlerin güzel ve normal artmış .... iki katının üzeri olabilir ... belki bir ihtimal ikizidir ama bir ihtimal .. onun dışında sağlıklı bir artış
bence ondandır nisamelek .... hem rahim büyüyor yavaş yavaş onun baskısı oluşuyor , eeee hem de bebeğin varmış ... Allah kolaylık versin sana canım
sende Ekim annesisin o zaman.. hem Ekim hem Haziran olacağız desene ... Rabbim senin oğluna da hayırlı ömürler nasip etsin .... bizimki de 8 oldu
normal bir artış olarak ilerlerse ..nasipse önümüzdeki hafta içi 2000 leri aşar hcg ve kesen görülür inşallah
hcg değerin 2000 leri aştığında net görebilirsin arkadaşımhenüz çok erken senin için
Inşallah yaa dua edin hepiniz toplanın lütfen ikiz olsun
Uyku bende hep var ama uykum da derin değil dün gece 11 de uyudum mesela ama 4 kez falan uyandım kendimi tekrar zorla uyuttum en son 6 buçukta kalktım daha da uyuyamadım şimdi yatsam (çalışmasam) sanki günlerce uyuyabilirmişim gibi hissediyorum.. Bi de midemde sürekli hiç geçmeyen ama beni öğürtmeyen bi bulantı var sanki midemi üşütmüşüm de hep havada gibi midem çok tuhaf.. Artık bu mide bulantısına bi dur demek için dün gidip marketten tuzlu kraker bisküvi ne varsa bi torba aldım GELSİN KİLOLARRRRR
Çekliyorum canımhoş geldinnnnnnnnn
şimdi bulantı da yok .
Oncelikle hayirli olsn ins ikizdirBnmde degerm 2 kattan fazla artti bnde karrszim ikiz olursa svinirim tbi ama gozumde korkmuor deil :)
ben şahsen kendimde işaretledim. Çünkü içimde ki sesin erkek olacağını söylüyor(tabi herşeyin hayırlısı) o yüzden işaretleyip doğru tahmin olup olmadığına bakıcam. Bu anketi yapan arkadaş da belki aynı şeyi düşünüp yapmıştır orasını bilemicem
Merhaba beni de eklermisiniz
ayy çok tatlı biliyorum o programları ama önceki gebeliklerimde kullanmıştım sonra kaybedince hala bildirim gelince çok üzülmüştüm ben de bi daha gebeliğim riskli dönemi atlatana kadar onları indirmemeye söz verdim kendime ve burda da takvim yapmamamaya inşallah sağlıklı olduğu anlaşılırsa hemen yapcam ben deBende de bir şişlik var kiiiiiiisanırsın 4 aylık :)
ben bi program yükledim telefonuma gebelik haftaları ile ilgili ..bebeğin konuşuyor orda :)) bu hafta şey yazıyordu ... anemim çok midesi bulanıyormuş , dr ile konuşurken duydum .... doktor ona kraker ye dedi ... hadi anne ye şu krakeri de bende bakayım tadına diye
Hangi program :)Tamamdır :)
HADİ HAZİRAN ANNELERİ , ikiz isteyenlere de ayrıca dua edelim
Rabbim her birinize sağlıklı hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin
Bende de bir şişlik var kiiiiiiisanırsın 4 aylık :)
ben bi program yükledim telefonuma gebelik haftaları ile ilgili ..bebeğin konuşuyor orda :)) bu hafta şey yazıyordu ... anemim çok midesi bulanıyormuş , dr ile konuşurken duydum .... doktor ona kraker ye dedi ... hadi anne ye şu krakeri de bende bakayım tadına diye
aman allahım sen 38 kikomusun ben yanlısmı gördümYa benimde açlığım çok. En son 38 kiloydum şuan. Bilmiyrium. Sağlık ocağından eve kendimi zor attım elim ayağım titredi. Bayılacağım sandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?