- 12 Kasım 2009
- 5.758
- 4.810
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.161
aman sağlıklı olsunda hayırlısıyla dogsunda kız erkek farkezmezHayirli olsun harika oldu birde su cinsiyt testini kaldirin lutfen zaten listede vr snir oluom ona hamilelik takintisi yaptm hahahah :)
Ben yarın keseyi görebilirsem listeye dahil olucam inşallahhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-haziran-anneleri.1032504/#post-52847405
İLK SAYFAMIZDAKİ TABLO ..GÜNCELLENMEK ÜZERE SİZLERDEN GELEN BİLGİLERİ BEKLİYOR
Tabiki oyle ben gerci isterim ikisinide tatmak ama Rabbim ne nasip ederseno olacak ve bilirimki bnm icin hayirli olan o. Saglikli ve hayirli olmasi en buyuk duam gerisi Allah zaten benim icin en guzelini bilir nasip...aman sağlıklı olsunda hayırlısıyla dogsunda kız erkek farkezmez
yüce rabbim herkese hayırlısını versin
benim bir kızım var
yüce rabbim ne nasip ederse saglıklı bir evladım hayırlı bir evladım doğsunda bende sağlıklı olayım
yeter
Hayirli olsun harika oldu birde su cinsiyt testini kaldirin lutfen zaten listede vr snir oluom ona hamilelik takintisi yaptm hahahah :)
Ben yarın keseyi görebilirsem listeye dahil olucam inşallah
Anket gormek istiyorlarda zaten listede vr ordan bakarlar uzerine isabet ettin cunku yalan anket diyecektim :))Anketi diyorsun değil mi :)) o site yönetiminin gebelik konularında açtığı bir anket .. emin ol anket görmek isteyen çok kişi olacaktır ....
o değil de şuanda işaretleyenler neye göre işaretlemiş bende onu meraktayım
hadi bakalım yarın güzel haberle gelirsin inşallah
Ay çok sagolun nasıl mutlu oldum anlatamam. Insan birinden bi onay bekliyor. Esentepeye gideceğim ama hangi dr. Diye bakınıyordum bende :)
Peki ilgili mı ? Hemen başından savanlar var deli oluyorm
Baktirma canim. Ben baktırdım 2 gece uyuyamadım karnıma kramplar girdi. Sonra bakımla geçti neyse ki. 2 .gidişimde net bir dille istemediğimi dile getirdim. Dr tavır yaptı bozuldu ama karindan ultrasonda da göründü yani demek ki zorunlu değilmiş dedim.yarın doktora gidecegm betama bakacak
alttan bakayım derse beni gaza getirirse acele etmek istemiyorm yaa
baktırmayayım dimi kızlar
Ben emzirdigim icin 27 gun gec dollenme olmus canimKızlar aranızda hiç geç döllenme yaşayan yok mu
Bende öyleyimbirşey akıyormuş gibi geliyor tuvalete gidiyorum canım Bir de biz 1 yıl tedavi gördük hiç bir sebep yoktu ama olmuyordu. Bu ay bıraktık kendiliğinden Allahım nasip etti. Hala inanamıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. O yüzden korkuyorum biraz. Ama cevabın beni motive etti çok teşekkür ederim :)
Nerde oturuyosun canım. Ben antalyadayım olimpos hastanesi şerife serap tiryakiye gidiyorum
Canım beni eklermisinnHAZİRAN 2018 ANNELERİ
HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ...İŞTE HAZİRAN ANNELERİMİZ ....
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]naznaz16[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]11 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]4.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
aynen baktırmak istemedim dünde bakacaktı dıs gebelik varmı bakalım gel dediBaktirma canim. Ben baktırdım 2 gece uyuyamadım karnıma kramplar girdi. Sonra bakımla geçti neyse ki. 2 .gidişimde net bir dille istemediğimi dile getirdim. Dr tavır yaptı bozuldu ama karindan ultrasonda da göründü yani demek ki zorunlu değilmiş dedim.
geçmişi itina ile okudum ... önce bi şey dikkati çekti ona cevap yazayım arkadaşlar .... Bir çoğunuz zaten biliyordur ama yine beta hcg denilince kafalar bir karışıyor ...değerler karşılaştırılıyor ...biraz düşük olan diğerine göre morali bozuluyor ...
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Beta hcg nin referans değerleri bu şekilde ... yani 6. haftada 1000 görmek kadar normal 10.000 görmek :)) aralık çok geniş.
burada önemli olan sizin 2 günde bir olan artışınız .. yaklaşık en az 2 katı olacak ... En az iki katı deniliyor , fazla olursa sorun teşkil etmiyor .. ha bir de bir ihtimal çoğul gebelik habercisi oluyor
Ausencia selam canım beni de ekler misin listeye
il: Ankara
Gebelik sayısı:3
Doğum yok
son adet tarihi 6 eylül 2017
tahmini doğum tarihi : 13 haziran 2018
kese gözüktü
ilk gebeliğimde bende çok kusardım ... lavabodan çıkamazdım ...Selam kızlar ben valla diğer hamileliklerde kusmaktan mahvolurdum şimdi çok iyiyim inşallah böyle devam eder
Sadece mide bulantısı oluyor sabah sonra geçiyor.ayaklarım çok çabuk üşüyor ve ısınmıyor .başka birşey yok gibi
Bayanlar tunaydin. :)
Değerlerin beklenenden de yüksek çıkması ne demek oluyor acaba
Ilk verdiğimde perşembeydi 67 çıktı dediğim gibi dr. Cumartesi 136 pazartesi 272 çıkacak dedi.
Benim cumartesi 230 çıktı.
pazartesi sonucunu da birazdan alacağım
bence ondandır nisamelek .... hem rahim büyüyor yavaş yavaş onun baskısı oluşuyor , eeee hem de bebeğin varmış ... Allah kolaylık versin sana canımMerhaba arkadaşlar.
Benim çok fazla bel kasık ağrım oluyor 3. Gebelik öncekiler de hiç böyle bir ağrım yoktu. 10.5 aylık bebeğim var sürekli kucağımda kimsem yok yanımda ondan mi acaba bu ağrılar
Benim de oglum bugun 1 yasina girdi..insallah kardesinin de saglikla yas gunlerini kutlariz. Saglila kavusuruz bebeklerimize insallah :) bizimki daha cok kucuk hicbirseyden haberi yok :))
Herkese merhaba
Bende daha dün öğrendim bhcg 172.6 çıktı 3 gün sonra tekrarlamamı istedi.Çok heyecanlıyım.Kese ne zaman görülür arkadaşlar? Kimyasal veya dış gebelikten korkuyorum benim ilkim olucak inşallah
kızlar benim adetim geceli iki gün oldu ben keseyi ne zaman görürüm sizce yaa
tabikiiii canım normal seninki gayet hemdeYani şimdi birşey soracağım :)
Benim 2 gün once 230 du dün baktırdm şimdi aldım sonucu 533 çıktı normal o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?