2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayirli olsun harika oldu birde su cinsiyt testini kaldirin lutfen zaten listede vr snir oluom ona hamilelik takintisi yaptm hahahah :)
aman sağlıklı olsunda hayırlısıyla dogsunda kız erkek farkezmez
yüce rabbim herkese hayırlısını versin
benim bir kızım var
yüce rabbim ne nasip ederse saglıklı bir evladım hayırlı bir evladım doğsunda bende sağlıklı olayım
yeter

Tabiki oyle ben gerci isterim ikisinide tatmak ama Rabbim ne nasip ederseno olacak ve bilirimki bnm icin hayirli olan o. Saglikli ve hayirli olmasi en buyuk duam gerisi Allah zaten benim icin en guzelini bilir nasip...

Hayirli olsun harika oldu birde su cinsiyt testini kaldirin lutfen zaten listede vr snir oluom ona hamilelik takintisi yaptm hahahah :)

Anketi diyorsun değil mi :)) o site yönetiminin gebelik konularında açtığı bir anket .. emin ol anket görmek isteyen çok kişi olacaktır ....

o değil de şuanda işaretleyenler neye göre işaretlemiş bende onu meraktayım

Ben yarın keseyi görebilirsem listeye dahil olucam inşallah

hadi bakalım yarın güzel haberle gelirsin inşallah

Anket gormek istiyorlarda zaten listede vr ordan bakarlar uzerine isabet ettin cunku yalan anket diyecektim :))

Ay çok sagolun nasıl mutlu oldum anlatamam. Insan birinden bi onay bekliyor. Esentepeye gideceğim ama hangi dr. Diye bakınıyordum bende :)

Peki ilgili mı ? Hemen başından savanlar var deli oluyorm

doktor kişiden kişiye değişiyor.sühendan benderli var yaz google herkes memnun ama ben hiç sevmedim onu ukala bişi çok dolu çok bekledim 3saat sonra tartıştım zaten aldım paramı çıktım paramla rezil olcaktım orlarda... . ahmet yılmaz var mesela onun üstüne doktor tanımam ama alttan muayne işi tedirgin etmişti bide sürekli altan bakıolar ediolar demişti çoğu kişi istemeyerek bıraktım o doktoru. sonra 7.ayımda gönül hanıma geçtim hep beni normal doğuma hazırladı çok iyi motive etti beni iyiki gönül hanıma geçmişim dedim. daha rahattım gönül hanımda.... ama ben çekinmem dersen ahmet yılmaz derim sana. ona gitmesen bile ayrıntılı ultrason yapılıo .20.haftaydı galiba onda mutlaka ahmet beye gitmeni tavsiye ederim... buarada gönül hanıma doğuma kadar sadece 1 kere baktı o kadar 1 kere bakılacağını bilseydim değişmezdim ahmet beyi. ama gönül hanımda daha rahattım bayan sonuçta daha iyi hissediyrsun kendini...

yarın doktora gidecegm betama bakacak
alttan bakayım derse beni gaza getirirse acele etmek istemiyorm yaa
baktırmayayım dimi kızlar
Baktirma canim. Ben baktırdım 2 gece uyuyamadım karnıma kramplar girdi. Sonra bakımla geçti neyse ki. 2 .gidişimde net bir dille istemediğimi dile getirdim. Dr tavır yaptı bozuldu ama karindan ultrasonda da göründü yani demek ki zorunlu değilmiş dedim.

ben yaşadığım sehirde kırklamadığım doktor bırakmadım ilk gebelikte
sonra bir doktorda karar kıldım memnunmuydum temzi bir adamdı
iyi bir adamdı doktordu kaldım ama hiç motive etmezdi hiçççç
neyse kızım sağlıkla dogdu cok sükür ama
bu sefer asal ona gitmem
develet hastanesinde kadın dogumda bir doc dr var ona gidiyorm
şimdi
adam bilğili esprili ve tecrübeli ameliyatları iyi dogumu özelde yap diyor eşim bende bunamı gitsem diyom kararsız kaldım
dogumda rahat etmeme devlet hastanelerini biliyosunz sizce ne yapsam devammı tammı yeni bir hekimmi bulayım

Ya çok sevindim moralinizi sakin bozmayın Rabbim büyük. Isteyen herkese nasip etsin inşalla h. Hep olacakmış gibi düşünün. Ben icimden hep tutunacak tutunacak diyip duruyorum. Motive ediyorum bir şekilde. Bir de böyle sakin müzikler dinleyin inanın çok ise yarıyor.

geçmişi itina ile okudum ... önce bi şey dikkati çekti ona cevap yazayım arkadaşlar .... Bir çoğunuz zaten biliyordur ama yine beta hcg denilince kafalar bir karışıyor ...değerler karşılaştırılıyor ...biraz düşük olan diğerine göre morali bozuluyor ...

Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri

3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

Beta hcg nin referans değerleri bu şekilde ... yani 6. haftada 1000 görmek kadar normal 10.000 görmek :)) aralık çok geniş.

burada önemli olan sizin 2 günde bir olan artışınız .. yaklaşık en az 2 katı olacak ... En az iki katı deniliyor , fazla olursa sorun teşkil etmiyor .. ha bir de bir ihtimal çoğul gebelik habercisi oluyor

Nerde oturuyosun canım. Ben antalyadayım olimpos hastanesi şerife serap tiryakiye gidiyorum

Ben bursadayim canım ya. Esentepe hastanesine gideceğim. Burada özel hastaneler çok pahalı devlette öldürseler gitmem suriyeliler den giremiyoruz koridora dahi.. Ama özeller de de doğumlar çok pahalı. Bakalım burası hem iyi hemde uygunmuş.

Canım beni eklermisinn
İl: Ankara
SAT: 6 Eylül
Tahmini d.Tarihi : 13 Haziran 2018
İlk çocuk
Kese Görüldü

aynen baktırmak istemedim dünde bakacaktı dıs gebelik varmı bakalım gel dedi
hocam stemiyrm ilk dönem riskli degilmi dedim
doktorda valla acıkca söyleyim kocanızla karı koca oldugundan daha tehlikesiz dedi güldü
bende valla bende acık konusayım hocam dedim biz hamileleik dönemimde eşimle bıraakıyorz o işleri hiç yapmıyorz dedim
o yüzden bana tuhaf geliyor dedim istemiyorm diyince saygı duyarım gel karından bakayım akıntı varmı dedi
sıvı göremedi cok sükür

Yani şimdi birşey soracağım :)

Benim 2 gün once 230 du dün baktırdm şimdi aldım sonucu 533 çıktı normal o zaman

Ausencia selam canım beni de ekler misin listeye
il: Ankara
Gebelik sayısı:3
Doğum yok
son adet tarihi 6 eylül 2017
tahmini doğum tarihi : 13 haziran 2018
kese gözüktü

ekliyorum canım hoş geldinnnnnnnnn

ilk gebeliğimde bende çok kusardım ... lavabodan çıkamazdım ...
şimdi bulantı da yok .
Siz üşüyorsunuz ... okudum geçmişi geneliniz üşüyormuş ... bana da ateşler basıyor geceleri

Bayanlar tunaydin. :)

Değerlerin beklenenden de yüksek çıkması ne demek oluyor acaba

Ilk verdiğimde perşembeydi 67 çıktı dediğim gibi dr. Cumartesi 136 pazartesi 272 çıkacak dedi.

Benim cumartesi 230 çıktı.

pazartesi sonucunu da birazdan alacağım

değerlerin güzel ve normal artmış .... iki katının üzeri olabilir ... belki bir ihtimal ikizidir ama bir ihtimal .. onun dışında sağlıklı bir artış

Merhaba arkadaşlar.
Benim çok fazla bel kasık ağrım oluyor 3. Gebelik öncekiler de hiç böyle bir ağrım yoktu. 10.5 aylık bebeğim var sürekli kucağımda kimsem yok yanımda ondan mi acaba bu ağrılar
bence ondandır nisamelek .... hem rahim büyüyor yavaş yavaş onun baskısı oluşuyor , eeee hem de bebeğin varmış ... Allah kolaylık versin sana canım
Benim de oglum bugun 1 yasina girdi..insallah kardesinin de saglikla yas gunlerini kutlariz. Saglila kavusuruz bebeklerimize insallah :) bizimki daha cok kucuk hicbirseyden haberi yok :))

sende Ekim annesisin o zaman.. hem Ekim hem Haziran olacağız desene ... Rabbim senin oğluna da hayırlı ömürler nasip etsin .... bizimki de 8 oldu

normal bir artış olarak ilerlerse ..nasipse önümüzdeki hafta içi 2000 leri aşar hcg ve kesen görülür inşallah

kızlar benim adetim geceli iki gün oldu ben keseyi ne zaman görürüm sizce yaa

hcg değerin 2000 leri aştığında net görebilirsin arkadaşım henüz çok erken senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…