ben söyledim muhasebeciyim öyle sürekli izin alamıyorum malüm işlerden söylemek zorunda kaldım çok sevindiler sağolsunlar.. süt yumurta bende de yok sebze sevmem fazla ama yoğurtla yiyorum.balık sevmem ama yararlı die midem bulana bulana yiyorum. işyerine gelirken soğuk sandaviç yapıyorum. öğlen yemeği dışarda yiyoruz ve düzgün ev yemeği yapan yer yok çok saçma bi yerde iş yerim çünkü pide ızgara köfte bu 3ünü döndüre döndüre yiyorum.evden yapıp getircem ama evde 3 yaşında 1 oğlum var işten eve gidince onunla vakit geçirmek daha iyi gelio hem bana hem ona uğraşamıyorum evde yemek yapmakla. allahtan annemler akşam yemeğimi hallediyolar sağolsunlar.. aralarda saat 10:30 gibi ceviz badem fındık kurukayısı kuruüzüm azar azar. saat 15:00 16:00 gibi yoğurt yiyorum. akşam yemekten sonra meyvemi yiyorum.uykusuzluk aşırı derecede var. bu son 3 gündür göğüslerimde ağrı var ara ara bulantım oluyo çok değil ama.ayaklar tabi her daim buz :)
merhaba canım ben gönül doyras a gidiyorum ilk doğumumu ondan yaptım çok memnun kaldım. esentepe hastanesinde. çok sakin çok hoş bi bayan. ben memnunum yine gönül hanıma gidiyorum...