- 12 Mart 2017
- 1.244
- 2.406
- 35
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.881
Şimdi geldim hastaneden malesef kese gözükmedi hcg bakıldı yarın cıkıcak sonuclar moralim sıfırMerhaba, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi :) Benim de son adet tarihim 8 Kasım yarın doktora gidicem. Sizin bugün kese göründü mü acaba? Yarın için çok heyecanlıyım görünür mü diye?
Canim Denizhan denız cok memnunum cok ıyı duyulmus bir drBana da malatyadan memnun kaldiginiz dr ismi verin lutfen cunku kontroller bulundugum yerde son bir ayim malatya da gecebilir
Yuksek tut moralini ilkdefa mi kan verdinŞimdi geldim hastaneden malesef kese gözükmedi hcg bakıldı yarın cıkıcak sonuclar moralim sıfır
Yuksek tut moralini ilkdefa mi kan verdin
Merhaba,Yok 5 gün önce verdim 206 idi betahcg gecen ay kimyasal yasadım yine aynısı olucak diye korkuyorum
Daha küçüktür annesi ondan görünmüyordur geç döllenmedir vajinal ultrasonlamı baktıŞimdi geldim hastaneden malesef kese gözükmedi hcg bakıldı yarın cıkıcak sonuclar moralim sıfır
Merhaba umarım artış düşündüğümüz gibi olmustur ve onun icin gözükmüyordur ciddi anlamda çöküntüye ugradımMerhaba,
5 gün önce 206 ysa bugün betahcg 1000-1200 küsür arası oluyor kese bu degerlerde gözükmüyor 1500 ve üstü vajinal 3000 ve üzeri karından gözüküyor.bu yüzden canını sıkma pozitif düşün
Evet vajinal bakıldı görülmedi dr bes haftalık bir kesenin ben burdayım dercesine gözükmesi lazımdı dedi moralimi bozdu inşallah bebegim benimledirDaha küçüktür annesi ondan görünmüyordur geç döllenmedir vajinal ultrasonlamı baktı
Moral bozmayın bence, okuduklarıma göre kese görünmesi için erken olabilir daha. Bazı doktorlar çok gereksiz olumsuz yorumlar yapabiliyo. Ben de yarın baktırıcam ben de kendimi alıştırdım görünmeyebilir diye. İnşallah güzel haberler alırız sizden.Şimdi geldim hastaneden malesef kese gözükmedi hcg bakıldı yarın cıkıcak sonuclar moralim sıfır
Cok teşekkür ederim malesef gercekci olayım derken acımasız olabiliyorlar sizinki kaç haftalık umarım yarın miniği görürsünüzMoral bozmayın bence, okuduklarıma göre kese görünmesi için erken olabilir daha. Bazı doktorlar çok gereksiz olumsuz yorumlar yapabiliyo. Ben de yarın baktırıcam ben de kendimi alıştırdım görünmeyebilir diye. İnşallah güzel haberler alırız sizden.
Çok teşekkürler. Benim de sizinle aynı :) Son adet tarihim 8 Kasım. Daha önce ben de bi kimyasal gebelik yaşadığım için ben de çok tedirginim. sürekli kötü senaryolar aklıma geliyo ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)Cok teşekkür ederim malesef gercekci olayım derken acımasız olabiliyorlar sizinki kaç haftalık umarım yarın miniği görürsünüz
İnşallah güzel sonuclar alırız hcg kaçtı sizinÇok teşekkürler. Benim de sizinle aynı :) Son adet tarihim 8 Kasım. Daha önce ben de bi kimyasal gebelik yaşadığım için ben de çok tedirginim. sürekli kötü senaryolar aklıma geliyo ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Ben sabırsız olduğumdan 3 kere baktırdım. Değerler düşük bence biraz o yüzden moralim çok yüksek değil ama doktor telefonda gayet iyi moralini bozma demişti. SAT'tan 31 gün sonra 201 33 gün sonra 529 35 gün sonra da 1054 çıktı. Ama işte 3ünü de farklı yerlerde yaptırdım. Hem düşük hem de sınırda değerler. Ya da ben çok negatifim bilemiyorumİnşallah güzel sonuclar alırız hcg kaçtı sizin
Bence gayet güzel cıkmıs sen yarın bebişini görürsün annesi içini ferah tutBen sabırsız olduğumdan 3 kere baktırdım. Değerler düşük bence biraz o yüzden moralim çok yüksek değil ama doktor telefonda gayet iyi moralini bozma demişti. SAT'tan 31 gün sonra 201 33 gün sonra 529 35 gün sonra da 1054 çıktı. Ama işte 3ünü de farklı yerlerde yaptırdım. Hem düşük hem de sınırda değerler. Ya da ben çok negatifim bilemiyorum
Amin inşallah:) Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza :)Bence gayet güzel cıkmıs sen yarın bebişini görürsün annesi içini ferah tut
Bozma moralini Allah'ın izniyle herşey olur... Karından mı baktı göremedi?Şimdi geldim hastaneden malesef kese gözükmedi hcg bakıldı yarın cıkıcak sonuclar moralim sıfır
Ah bu doktorlar moral bozuyor zaten günde kim bilir kaç tane hamile bayan görüyorlar ve duygusuzlaşıyorlar bizim ne hissedeceğimizi düşünemiyorlar... Umrunda olmasın bence... hayırlı haberlerini alırız inşallah...Evet vajinal bakıldı görülmedi dr bes haftalık bir kesenin ben burdayım dercesine gözükmesi lazımdı dedi moralimi bozdu inşallah bebegim benimledir