- 19 Mayıs 2017
- 19
- 35
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.841
İlk kez nefes aldığımı hissettim , yaşadığımı hissettim , ne mucize bir olaymış , inşallah görürsün canım :)Rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlım bnm bizde gördük lakin karindan göremedi doktorum haftaya tekrar cagrdi
canım Allah tamamına erdirsin , dün 5+0 da şükrüler olsun karından kesemizi hatta noktamızı gördük , görürsün sende.Merhaba arkadaslar, SAT 'a gore 6+5 deyim. Ilk kez 7+1'de doktora gidecegim. Sizce bu haftada normal baksa gorunur mu, yoksa alttan mı bakar?
İnşallah duyarız bakalım bekliyorum şu an hastanedeyim bilgi vericembende yarın gideceğim kalp atışı duyulur mu ki
Benim ilk kızımdada Dr zercan kalıydı hiçbir problem yaşamadım şimdide çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorumSercan kali yi hic onermiyorum ilk gebeligimde beni çok üzmüştü çok acımasız bi Dr. bana 37+3 de bu bebek bu haftalarda doğarsa 3 gün içinde ölür diyip beni mahvetmisti psikolojik olarak ve ilgi sifirdi ben 37+5 de Beydağı kadin dogum hastanesinde normal doğumla kızımı dünyaya getirdim o kadar psikolojim bozulmuştu ki doğar doğmaz Dr.a küveze girecek mi yasicak mi diye sordum.çok sağlıklı bir bebek neden kuvoze girsin demişti.. malatya da yasayan ve ona giden tüm tanidiklarim çok şikayetçi bence en yakin zamanda değiştirin Dr.unuzu
tamam canım senden haber bekliyorumİnşallah duyarız bakalım bekliyorum şu an hastanedeyim bilgi vericem
Maalesef duyamadıktamam canım senden haber bekliyorum
tam olarak kaç günlüktü canım 7. haftada duyuluyor diye biliyorum geneldeMaalesef duyamadıkkeseyi görüyorum ama bebekten emin olamadım dedi bide çift rahimliymişim Allah yardımcımız olsun... Haftaya kendi memleketimde gidicem bir doktora hayırlısı olsun
bebeği de göremedi mi canımMaalesef duyamadıkkeseyi görüyorum ama bebekten emin olamadım dedi bide çift rahimliymişim Allah yardımcımız olsun... Haftaya kendi memleketimde gidicem bir doktora hayırlısı olsun
Valla oturdum ağlıyorum tam olarak bugün 6+0 yani haftalık doktorada kızıyorum hesabını yapıp çağırması gerekirdi bizi tedirgin ediyor can sıkıyortam olarak kaç günlüktü canım 7. haftada duyuluyor diye biliyorum genelde
Bende nuriye durasa godecegim sanirimBen Malatya da yaşıyorum zercan kalıya gidiyorum
Bebekten de emin değilim dedibebeği de göremedi mi canım
Malatyadami yasiyorsun hangi dr a gideceksinBende malatyalıyım
Daha erken gibi geldi bana. Benim doktorum 7+0 da çağırdı beni.Valla oturdum ağlıyorum tam olarak bugün 6+0 yani haftalık doktorada kızıyorum hesabını yapıp çağırması gerekirdi bizi tedirgin ediyor can sıkıyor
üzülme ağlama daha iyi olmaz herşey tatlım..araştırdım ta sekizinci haftada kalp atışını duyanlar yedinci haftada bebeği görenler olmuş..doktorundan memnun değilsen değiştir iyi hissedeceğin birini bulValla oturdum ağlıyorum tam olarak bugün 6+0 yani haftalık doktorada kızıyorum hesabını yapıp çağırması gerekirdi bizi tedirgin ediyor can sıkıyor
İlk bebeğimde 8 haftalıkken gördü keseyi. Ve kan tahlillerim düzenli arttığı halde keseyi görmeden bebek var diyemeyiz demişti doktor. Canım sıkılmıştı benimde ama, rutin uygulama böyle demekki. Sıkma canını, azıcık sabırBebekten de emin değilim dedi
Yavas olun birazcik anneler biri zipliyor ip atliyor biri kendinden gecmis rap yapiyorGünaydın