2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi geldim hastaneden malesef kese gözükmedi hcg bakıldı yarın cıkıcak sonuclar moralim sıfır
sıkma canını küçüktür annesi o ondan gözükmemiştir artış inşallah beklediğin gibi sağlıklıdır

Çok teşekkürler. Benim de sizinle aynı :) Son adet tarihim 8 Kasım. Daha önce ben de bi kimyasal gebelik yaşadığım için ben de çok tedirginim. sürekli kötü senaryolar aklıma geliyo ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
benimde son adet tarihim 8 kasım 1 saat sonra dr kontrolüm 5 gün önce 1854 dü değerim bugün keseyi görmek istiyorum benimde bundan önce 2 kimyasalım var uykularım kaçıyo bugün kötü birşey duyacam diye çok korkuyorum canlarım banada dua edin olurmu

sıkma canını küçüktür annesi o ondan gözükmemiştir artış inşallah beklediğin gibi sağlıklıdır

benimde son adet tarihim 8 kasım 1 saat sonra dr kontrolüm 5 gün önce 1854 dü değerim bugün keseyi görmek istiyorum benimde bundan önce 2 kimyasalım var uykularım kaçıyo bugün kötü birşey duyacam diye çok korkuyorum canlarım banada dua edin olurmu
Değeriniz gayet yüksek görünüyo, endişelenek bir şey yok bence. aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Güzel haberler bekliyoruz :)

Merhabalar :) herkesin bebegi hayirli olsun saglikla alalim kucaklarimiza :) bende dun ogrendim gebeligimi supriz oldu benim icin 16 aylik bir bebegim var planlamamistik ama kismette varmis demek ki su anda 4+4 günlük hamileyim :)
Hayırlı olsun :) Ne güzel sürpriz :) Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Aaa noluyo bu dr lara hamişlerimizin moraliini boZup göndermişler :sinirli:
Daha zamanı var gibi kozlar ikinizin de sıkmayın canınızı üstesinden geleceğiz işallah Hoppa
Evet hemde beni maf edip gönderdiler yolda aglaya aglaya döndüm gecen ay kimyasal yasadım yine aynı hayal kırıklıgı olcak korkusuyla kendimi tutamadım

Kızlar 3 buçuk haftalığım, rahimde kramp yaşayan oldu mu içinizde? Bugün ilk kez yaşıyorum, kasık batmalarından çok farklı şekilde ayaktayken oldu birden. Korkmalımıyım normal midir bilmiyorum?

kızlar bu beta-hcg testime bakıyorumda 580 çıkmıştı sylemiştim. altında özel referans yazan kısım var hamile olmayan premenapozal yazıyor ve bi oranlama var bu ne acaba bilgisi olan varmı

Evet hemde beni maf edip gönderdiler yolda aglaya aglaya döndüm gecen ay kimyasal yasadım yine aynı hayal kırıklıgı olcak korkusuyla kendimi tutamadım
Moralinizi bozmayin diyeceğim ama bozulmayacak gibi değil. Benimde iki kimyasal bir boş gebeligim vardı bugün kafamda binbir türlü ihtimalle gittim doktoruma keseyi gördüm Allaha şükür.Sağlıklı devam eder inşallah. HCG niye bir gün sonra çıkıyor yurtdışında misiniz?Hastanelerde genellikle 2 saatte çıkıyor.Allah yardimciniz olsun.Gene olumlu düşünmeye çalışın. Ultrason cihazı eskiyse görememiştir belki.Farklı bir doktora da gidebilirsiniz aslinda

Merhaba sevgili hamişler,
Birşey merak ediyorum bebeğinin kalp atışını duyan hamişler doktorunuz sizden bazı kan ve idrar tahlilleri istedimi bide 30 aralıkta ikili test için gidicem sizin ne durumda?
Merhaba sevgili hamişler,
Birşey merak ediyorum bebeğinin kalp atışını duyan hamişler doktorunuz sizden bazı kan ve idrar tahlilleri istedimi bide 30 aralıkta ikili test için gidicem sizin ne durumda?

Ben de dün duydum kalp atışlarıni ama sadece idrar tahlili istedi. 2hafta önce gittigimde 6 tane kan tahlili falan yapmislardi zaten.

Dido bende bugün kanama başladı yani senin geçen ay yaşadığını ben bu ay yaşıyorum kimyasalda kanama ne kadar sürüyo:KK64:4+5deydim bu arada

X