- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.861
Haftaya da gideceğim ama o bir hafta nasıl geçecek sorun buDaha erken gibi geldi bana. Benim doktorum 7+0 da çağırdı beni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya da gideceğim ama o bir hafta nasıl geçecek sorun buDaha erken gibi geldi bana. Benim doktorum 7+0 da çağırdı beni.
Canim girunmeyebilir üzülme genelde 6+ lar da görünüyo bu hafta iÇinde bidaha git 4 5 gün sonra içini ferah tutValla oturdum ağlıyorum tam olarak bugün 6+0 yani haftalık doktorada kızıyorum hesabını yapıp çağırması gerekirdi bizi tedirgin ediyor can sıkıyor
Zaten haftaya kendi memleketimde olacağım için bildiğim bir doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır..üzülme ağlama daha iyi olmaz herşey tatlım..araştırdım ta sekizinci haftada kalp atışını duyanlar yedinci haftada bebeği görenler olmuş..doktorundan memnun değilsen değiştir iyi hissedeceğin birini bul
Merhaba, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi :) Benim de son adet tarihim 8 Kasım yarın doktora gidicem. Sizin bugün kese göründü mü acaba? Yarın için çok heyecanlıyım görünür mü diye?Benimkide 5 haftalık ilk randevum yarın bakalım görücek iyin göremicekmiyim kafamda deli sorular su 1 hafta gecmedi
İnşallah erkendir ve herşey yolundadırDaha erken gibi geldi bana. Benim doktorum 7+0 da çağırdı beni.
üzülme canım bencede erken daha için ben başka bir doktora gitmiştim salı günü erken demişti daha bence haftaya görülür kesinİlk bebeğimde 8 haftalıkken gördü keseyi. Ve kan tahlillerim düzenli arttığı halde keseyi görmeden bebek var diyemeyiz demişti doktor. Canım sıkılmıştı benimde ama, rutin uygulama böyle demekki. Sıkma canını, azıcık sabır
İnşallah haftaya gideceğiz de gelecek hafta gelecek miüzülme canım bencede erken daha için ben başka bir doktora gitmiştim salı günü erken demişti daha bence haftaya görülür kesin
Bebekten emin değilim demesi bile can sıkmak için yeterli bir sebep olduCanim girunmeyebilir üzülme genelde 6+ lar da görünüyo bu hafta iÇinde bidaha git 4 5 gün sonra içini ferah tut
doktorlar hep öyle canım bana da düşük tehliken var dedi çok dikkat et demişti herşeyin en kötüsünü söylerlerBebekten emin değilim demesi bile can sıkmak için yeterli bir sebep oldu
Ben 22 sinde gidicem sizin için erken henüz moralinizi bozmayın haftaya belli olur diye düşünüyorum bu arada tarihimiz aynıİnşallah haftaya gideceğiz de gelecek hafta gelecek mi
Ozmn dr u nu değişti canım seni böyle strese sokuyorsa onlar hergün bu işleri yapip gördükleri için söylemesi kolay geliyo onlaraBebekten emin değilim demesi bile can sıkmak için yeterli bir sebep oldu
Hadi gözün aydın. Benim doktor 7+0 da cagirdi ama 6+4 de başka doktora gidecektim. Endişeliyim haliyle ya duyamazsam diye. Sen keseyi kacta görmüştün canimmerhaba kızlar 6+4 de duydum bende cok şükür kalp sesini 1 ay sonra tekrar kontrol cok farklı bir duyguymus Allahım herkese nasip etsin
İnşallah haftaya netleşirBen 22 sinde gidicem sizin için erken henüz moralinizi bozmayın haftaya belli olur diye düşünüyorum bu arada tarihimiz aynı
Ben 22 sinde gidicem sizin için erken henüz moralinizi bozmayın haftaya belli olur diye düşünüyorum bu arada tarihimiz aynı
Ben edirne keşandayım buranın yabancısıyım tavsiye üzerine gittik doktorun ilgi ve alakası hoşuma gitmişti ancak bugünkü durum beni kızdırdı ayrıca kalp atışı için hesaplayıp çağırması gerekiyordu. Ayrıca burada bir tane özel hastane var mecbur buraya gideceğizOzmn dr u nu değişti canım seni böyle strese sokuyorsa onlar hergün bu işleri yapip gördükleri için söylemesi kolay geliyo onlara
Anladım ama kan sonucu çıktı sanırım alttan olmuyacam muayene beta hcg 1824.2 cikti
Keseyi 8 aralıkta gördüm kalp atışı için 22 aralıkta gidicem benim sat 2 kasımben de dün doktora gittim aslında bana Aralık sonu gelin demişti ama pembe bir kan geldi, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Doktorum Sat önemli ama asıl döllenme tarihi önemli dedi. Benim döllenme 25 Kasım, SAT 10 Kasım değerlerin normal dedi Beta Hcg 101,1 2 günde 2 katına çıkmış; Progesteron 19.64
Keseyi Aralık sonunda ancak görürüz dedi.
Sizde durumlar nedir?