2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar :) herkesin bebegi hayirli olsun saglikla alalim kucaklarimiza :) bende dun ogrendim gebeligimi supriz oldu benim icin 16 aylik bir bebegim var planlamamistik ama kismette varmis demek ki su anda 4+4 günlük hamileyim :)
Hayırlı olsun benimde planlı gebelik değildi 11 aylık kızım var

Kızlar benim beta hcg degerim 61.14 kaç haftalik oluyor bazıları 2 bazıları 3 diyor anlamadım

Dido bende bugün kanama başladı yani senin geçen ay yaşadığını ben bu ay yaşıyorum kimyasalda kanama ne kadar sürüyo4+5deydim bu arada
Canımm cok üzüldüm allah yardımcın olsun ilk başta kahve rengi akıntılar 3 gün sürdü sonra kanamaya cevirdi bi 10 günde öyle sürdü normal adetten biraz daha agrılıydı çabucak atlatırsın umarım

Hadi gözün aydın. Benim doktor 7+0 da cagirdi ama 6+4 de başka doktora gidecektim. Endişeliyim haliyle ya duyamazsam diye. Sen keseyi kacta görmüştün canim
hayırlısıyla duyarsın bende aynı korkuyla gittim ama şükürler olsun Allaha duydum hatırlamıyorum tam ama 5+6 olması lazım canım emin değilim

Keşke elimde olsada düşünmesem devlet hastanesine gittim istanbuldayım ama farklı bir semte tasındım henüz bir doktorum yok hersey netleşince bir doktor arayısına giricektim ama hevesimi kursagımda bıraktılar yarın sonuclara göre baska bir hastaneye gidecegim kafamda deli sorular

Bende kahverengi olmadı sabah uyandığımda bayaa bi kanamam vardı biraz öncede serçe parmağım kadar bi parça geldi çok ağrım var kanamamda fazla beta ilk 29 du 1 hafta sonrA 50 2 gün sonra 26 en son 3 gün önceydi işte 26 seninde böylemiydi ne zaman sıfırlandı hcg bu arada sanada geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir bide 2-3 ay ara vermek gerekmiyo mu internette öyle yazıyo

Kızlar, gebelik belirtileri olarak sırt ağrınız oldumu ve daha önce de yaşıyormuydunuz sırt ağrısı adet olacağınız zaman ?

Benm ilk 28 snra 160 sonra 350 gibi bişeydi kanamalarım artınca 300 32 8 diye bitti ama bana doktorum korunmana gerek yok hatta daha cabuk gebe kalıcaksın dedi öylede oldu

Emzirmiyorum ama gebelikte alakalı değil o konuda çok sıkıntı yaşadım inşallah nasip olursa bu bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum
Insallah nasip olur canim Allah gonlune gore versin ben emziriyorum kesmem gerekiyor yavas yavas da cok duskun sen kestiysen nasil kestin diye soracaktim o yuzden sordumm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…