- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.921
Hayırlı olsun benimde planlı gebelik değildi 11 aylık kızım varMerhabalar :) herkesin bebegi hayirli olsun saglikla alalim kucaklarimiza :) bende dun ogrendim gebeligimi supriz oldu benim icin 16 aylik bir bebegim var planlamamistik ama kismette varmis demek ki su anda 4+4 günlük hamileyim :)
Cok tesekkur ederim :) sizde saglikla alin kucaginiza insallah :)Hayırlı olsun :) Ne güzel sürpriz :) Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Kaç haftalık olduğunuz son adet tarihinize göre belirleniyor,daha sonrada doktor ultrasonda söylüyor o tarihe göre gidip gitmediğiniKızlar benim beta hcg degerim 61.14 kaç haftalik oluyor bazıları 2 bazıları 3 diyor anlamadım
baya sürüyor canım benim 10 gün falan sürmüştü beta hcg düşmeye başladı mı seninDido bende bugün kanama başladı yani senin geçen ay yaşadığını ben bu ay yaşıyorum kimyasalda kanama ne kadar sürüyo4+5deydim bu arada
hoşbuldum canım 4 hafta 4 günlüğüz daha doktora gitmedim kese falan oluşsun diye bekliyorumHosgeldin şükür canim sen nasılsın ne kadar oldunuz
Canımm cok üzüldüm allah yardımcın olsun ilk başta kahve rengi akıntılar 3 gün sürdü sonra kanamaya cevirdi bi 10 günde öyle sürdü normal adetten biraz daha agrılıydı çabucak atlatırsın umarımDido bende bugün kanama başladı yani senin geçen ay yaşadığını ben bu ay yaşıyorum kimyasalda kanama ne kadar sürüyo4+5deydim bu arada
hayırlısıyla duyarsın bende aynı korkuyla gittim ama şükürler olsun Allaha duydumHadi gözün aydın. Benim doktor 7+0 da cagirdi ama 6+4 de başka doktora gidecektim. Endişeliyim haliyle ya duyamazsam diye. Sen keseyi kacta görmüştün canim
Keşke elimde olsada düşünmesem devlet hastanesine gittim istanbuldayım ama farklı bir semte tasındım henüz bir doktorum yok hersey netleşince bir doktor arayısına giricektim ama hevesimi kursagımda bıraktılar yarın sonuclara göre baska bir hastaneye gidecegim kafamda deli sorularMoralinizi bozmayin diyeceğim ama bozulmayacak gibi değil. Benimde iki kimyasal bir boş gebeligim vardı bugün kafamda binbir türlü ihtimalle gittim doktoruma keseyi gördüm Allaha şükür.Sağlıklı devam eder inşallah. HCG niye bir gün sonra çıkıyor yurtdışında misiniz?Hastanelerde genellikle 2 saatte çıkıyor.Allah yardimciniz olsun.Gene olumlu düşünmeye çalışın. Ultrason cihazı eskiyse görememiştir belki.Farklı bir doktora da gidebilirsiniz aslinda
Anladım teşekkür ederimKaç haftalık olduğunuz son adet tarihinize göre belirleniyor,daha sonrada doktor ultrasonda söylüyor o tarihe göre gidip gitmediğini
Tesekkur ederimm sizinde bebeginiz hayirli olsun :) ayni durumdayiz birbirimizi anlariz o zaman:)Hayırlı olsun benimde planlı gebelik değildi 11 aylık kızım var
Evet bizim için zor olacak hayırlısı olsunTesekkur ederimm sizinde bebeginiz hayirli olsun :) ayni durumdayiz birbirimizi anlariz o zaman:)
Aynen oyle Allah büyük insallah kolaylik verir bize emziriyor muydunuzEvet bizim için zor olacak hayırlısı olsun
Bende kahverengi olmadı sabah uyandığımda bayaa bi kanamam vardı biraz öncede serçe parmağım kadar bi parça geldi çok ağrım var kanamamda fazla beta ilk 29 du 1 hafta sonrA 50 2 gün sonra 26 en son 3 gün önceydi işte 26 seninde böylemiydi ne zaman sıfırlandı hcg bu arada sanada geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir bide 2-3 ay ara vermek gerekmiyo mu internette öyle yazıyoCanımm cok üzüldüm allah yardımcın olsun ilk başta kahve rengi akıntılar 3 gün sürdü sonra kanamaya cevirdi bi 10 günde öyle sürdü normal adetten biraz daha agrılıydı çabucak atlatırsın umarım
Emzirmiyorum ama gebelikte alakalı değil o konuda çok sıkıntı yaşadım inşallah nasip olursa bu bebeğimi emzirmeyi çok istiyorumAynen oyle Allah büyük insallah kolaylik verir bize emziriyor muydunuz
Benm ilk 28 snra 160 sonra 350 gibi bişeydi kanamalarım artınca 300 32 8 diye bitti ama bana doktorum korunmana gerek yok hatta daha cabuk gebe kalıcaksın dedi öylede olduBende kahverengi olmadı sabah uyandığımda bayaa bi kanamam vardı biraz öncede serçe parmağım kadar bi parça geldi çok ağrım var kanamamda fazla beta ilk 29 du 1 hafta sonrA 50 2 gün sonra 26 en son 3 gün önceydi işte 26 seninde böylemiydi ne zaman sıfırlandı hcg bu arada sanada geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir bide 2-3 ay ara vermek gerekmiyo mu internette öyle yazıyo
Verdiğin bilgiler için çok sağol canım inşallah bende Biran önce hamile kalırımBenm ilk 28 snra 160 sonra 350 gibi bişeydi kanamalarım artınca 300 32 8 diye bitti ama bana doktorum korunmana gerek yok hatta daha cabuk gebe kalıcaksın dedi öylede oldu
Insallah nasip olur canim Allah gonlune gore versin ben emziriyorum kesmem gerekiyor yavas yavas da cok duskun sen kestiysen nasil kestin diye soracaktim o yuzden sordumm yaniEmzirmiyorum ama gebelikte alakalı değil o konuda çok sıkıntı yaşadım inşallah nasip olursa bu bebeğimi emzirmeyi çok istiyorum