2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten haftaya kendi memleketimde olacağım için bildiğim bir doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır..

Benimkide 5 haftalık ilk randevum yarın bakalım görücek iyin göremicekmiyim kafamda deli sorular su 1 hafta gecmedi
Merhaba, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi :) Benim de son adet tarihim 8 Kasım yarın doktora gidicem. Sizin bugün kese göründü mü acaba? Yarın için çok heyecanlıyım görünür mü diye?

üzülme canım bencede erken daha için ben başka bir doktora gitmiştim salı günü erken demişti daha bence haftaya görülür kesin

merhaba kızlar 6+4 de duydum bende cok şükür kalp sesini 1 ay sonra tekrar kontrol cok farklı bir duyguymus Allahım herkese nasip etsin
Hadi gözün aydın. Benim doktor 7+0 da cagirdi ama 6+4 de başka doktora gidecektim. Endişeliyim haliyle ya duyamazsam diye. Sen keseyi kacta görmüştün canim

Ben 22 sinde gidicem sizin için erken henüz moralinizi bozmayın haftaya belli olur diye düşünüyorum bu arada tarihimiz aynı

ben de dün doktora gittim aslında bana Aralık sonu gelin demişti ama pembe bir kan geldi, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Doktorum Sat önemli ama asıl döllenme tarihi önemli dedi. Benim döllenme 25 Kasım, SAT 10 Kasım değerlerin normal dedi Beta Hcg 101,1 2 günde 2 katına çıkmış; Progesteron 19.64

Keseyi Aralık sonunda ancak görürüz dedi.
Sizde durumlar nedir?

Ozmn dr u nu değişti canım seni böyle strese sokuyorsa onlar hergün bu işleri yapip gördükleri için söylemesi kolay geliyo onlara
Ben edirne keşandayım buranın yabancısıyım tavsiye üzerine gittik doktorun ilgi ve alakası hoşuma gitmişti ancak bugünkü durum beni kızdırdı ayrıca kalp atışı için hesaplayıp çağırması gerekiyordu. Ayrıca burada bir tane özel hastane var mecbur buraya gideceğiz

Keseyi 8 aralıkta gördüm kalp atışı için 22 aralıkta gidicem benim sat 2 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…