- 12 Temmuz 2016
- 1.356
- 1.076
- 34
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.441
Bende var ama içinde durmayı sevmiyor nede olsa kısıtlı hareket ediyor hoşlanmadı benimkiKızlar eşim kızımı kucağa alıştırdı. O da meraklı Melahat kucakta olayım da etrafı izleyeyim derdinde. Kanguru kullanan var mı yada düşünen araştıran. Sizce almalı mı?
Bebiş oturmaya başladımı canım erken sanki mama sandalyesi için orta yollu bişi görerek al derim ben bebek arabasını netten aldım bin pişmanım.Arkadaşlar mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Alanlar yada alacak olanlar fikir verebilirler mi? İnternette çok çeşit var, çoğu da çok pahalı geldi bana, netten mi almalı gidip görerek mi kafam karıştı :/
Bebiş oturmaya başladımı canım erken sanki mama sandalyesi için orta yollu bişi görerek al derim ben bebek arabasını netten aldım bin pişmanım.
Arkadaşlar mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Alanlar yada alacak olanlar fikir verebilirler mi? İnternette çok çeşit var, çoğu da çok pahalı geldi bana, netten mi almalı gidip görerek mi kafam karıştı :/
bende jöie alacaktım baya kulllanışlı felan ama blw düşünüyorum oradaki sayfadakilerin çoğu şu ikea antilop kullanıyorArkadaşlar mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Alanlar yada alacak olanlar fikir verebilirler mi? İnternette çok çeşit var, çoğu da çok pahalı geldi bana, netten mi almalı gidip görerek mi kafam karıştı :/
Bizim bir kere bile gitmedi basıyor çığlığı kucakta dışa dönük sabah kadar gezdirsen gıkı çıkmaz bizimkininde kollar kad yaptı sayesindeKızlar eşim kızımı kucağa alıştırdı. O da meraklı Melahat kucakta olayım da etrafı izleyeyim derdinde. Kanguru kullanan var mı yada düşünen araştıran. Sizce almalı mı?
Bende hafif olsun dedim ama tekerlekler sağa çekiyo yüzü bana dönünce araba zor gidiyo büyük pişmanlık yaniii mama sandalyesi alırsam görmekten yanayım bir pişmanlığa daha yer yokYok canım oturtmuyorum. Araştırma aşamasındayım :) Ben bir şeyi zor beğenir alırım da anca bir kaç ayı bulurSizlere sorayım dedim önereceğiniz bir ürün var mı diye.
Ben bebek arabasını görerek aldım da ne oldu kullanamıyorum. Tamam sağlam araba güzel araba ama bana göre çok ağır.
Bende başladım destekli oturtmaya ben oturtmasamda kendi istiyor zaten oturmak su veriyorum bir aydır doktor önerisiyleGünaydın arkadaşlar ben bebegimi yavaş yavaş destekli oturtmaya başladım . Günde beş on dk arası oturtuyorum. O da çok seviyor oturmayı.
Su vermeye de başladım.
Sadece anne sütü alıyor. Sizde durumlar nasıl ?
Ekim başı olcak galiba ama tam tarih almadım.simarik83 6.ay aşınız ne zaman? Tarihi belli mi?
Gidip gör beğendiğini netten al bence daha ucuzaArkadaşlar mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Alanlar yada alacak olanlar fikir verebilirler mi? İnternette çok çeşit var, çoğu da çok pahalı geldi bana, netten mi almalı gidip görerek mi kafam karıştı :/
Ben 4.aydan beri su veriyorum 5. Aydan beri kendime yaslayarak yada kucağımda tutarak oturtuyorum dün ek gıdaya başladım birde günde 1 kez arı mama yapıyorum sütüm yetmemeye başladı hala dönüyo üstüne bişi eklemedi bakalım ne zamannsürünürlerGünaydın arkadaşlar ben bebegimi yavaş yavaş destekli oturtmaya başladım . Günde beş on dk arası oturtuyorum. O da çok seviyor oturmayı.
Su vermeye de başladım.
Sadece anne sütü alıyor. Sizde durumlar nasıl ?
Günaydın kızlar mama sandalyesi konuşulmuş daha almadım ama Ikea antilop almayı düşünüyorum kanguru ergo baby 360 kullanıyorum çok memnunum