- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.481
Günaydın annesi maşallah bebişe diş çıkarırken ishal oluyor çoğu çoçukta doğal bir süreç yani için rahat etmeyecekse götür istersenGünaydın kızlar ceren artık minicik dişi olan tek dişli bir canavar huysuzluk ishal diştenmiş şimdi size sorum ishali hafif şekilde devam ediyor sizce doktora götürmelimiyim aylık kontrolü pazartesi beklesem mi pazartesiyi sıvı kaybı olacak diye korkuyorum
Hayırlı olsun inci taneniz.erkenci çıkktı senin kız.Günaydın kızlar ceren artık minicik dişi olan tek dişli bir canavar huysuzluk ishal diştenmiş şimdi size sorum ishali hafif şekilde devam ediyor sizce doktora götürmelimiyim aylık kontrolü pazartesi beklesem mi pazartesiyi sıvı kaybı olacak diye korkuyorum
Sağol canım babası dört aylık diş çıkarmış geç bile kaldı :)Hayırlı olsun inci taneniz.erkenci çıkktı senin kız.
Sağol canım daha sık emzirmeme gerek kalmıyor gögsümden inmiyor artık canım acıyor inan su veriyorum hareketlerinde normal bekliyelim bakalımHadi gözünüz aydın :) sıvı alımını arttır sık emzir biraz daha fazla su ver (sen su veriyordun) bir sıkıntı olmaz bence
Bileklik var bende işe yaradamı dersen bilemiyorum dış çıkardı zaman takılı değildineslim33 kehribar kolyesi varmıydı sende?
İshal ama öyle çok fazla değil mesela af edersiniz kakası su gibi ama bezden dolup taşmıyorGünaydın annesi maşallah bebişe diş çıkarırken ishal oluyor çoğu çoçukta doğal bir süreç yani için rahat etmeyecekse götür istersen
Ben kolyesini taktım oğluşa ama salyaya pek bi etkisi olmadı maşallah foşur foşur :)Bileklik var bende işe yaradamı dersen bilemiyorum dış çıkardı zaman takılı değildi
İshal ve salyadan başka belirti yoktu huysuz bile diyemem şükür rahat atlattık alttan çıktı evet minicik bazen parmagıma bile gelmiyor çay kaşığı deyince tık tık ses geliyor :)neslim33 huysuzluk ve ishal dışında başka belirti var mıydı? Kızımın salyası çok fazla arttı, alt dudağını ısırıp morartıyor resmen, damaklarını her yere sürtüp kaşıyor, acaba bizimki de yolda mı diyorum :)) Alttan mı çıktı ilk diş :))
Bugün üçüncü gün ondan korktum bir sorun yok hareketlerde ama yinede telaş oluyor insan işteBen kolyesini taktım oğluşa ama salyaya pek bi etkisi olmadı maşallah foşur foşur :)
Memeden inmiyorsa iyi bir sıkıntı olmaz. Hareketlerinde yavaşlama uyuma hali halsizlik olursa doktora götürürsün ama ishali çok fazla değilmiş o yüzden korkma geçer :)
diğerlerinizde rahat çıkarır inşallah. Evet büyükçe hediye edeceğim inşallah o günleri de görelimSağol canım bizimkinin yeride belli değildi çok bende şaşırdım darısı senin bebişe artık büyüyorlar yaaaküçülenleri kaldırırken bile üzülüyorum ben
Sağol canım bizimkinin yeride belli değildi çok bende şaşırdım darısı senin bebişe artık büyüyorlar yaaaküçülenleri kaldırırken bile üzülüyorum ben
Aynen tadını çıkarmak lazım kırklı hallerini özledim şimdidenBen de diyorum en sevimli halleri nasıl özleyeceğiz bu zamanlarını, doya doya vakit geçirip bol hatıra şart :)
Sağol canım bizimkinin yeride belli değildi çok bende şaşırdım darısı senin bebişe artık büyüyorlar yaaaküçülenleri kaldırırken bile üzülüyorum ben