- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.421
Hoşbulduk canım çok şükür iyiyizHoşgeldin iyisiniz dimi bebişle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım çok şükür iyiyizHoşgeldin iyisiniz dimi bebişle
Benim oğluş 660 gr almıştı bıyu da 3 cm uzamıştı :)5. Ay kontrolünü yaptiran annişler kaç gr almış sizin bebeler? ayin 13 ünde kontrolümüz var da mrk ediyorum
Hoşgeldin :)Selam kızlar ben geldim :))) Mersin'de internet sıkıntısı çektim giremedim uzak kaldım buralardan
Hosbulduk canım nasılsınız nasıl oğluşunBenim oğluş 660 gr almıştı bıyu da 3 cm uzamıştı :)
Hoşgeldin :)
neslim33 hosgeldin canim iyimisiniz
İyiyiz çok şükür. Antalyadan ankaraya eşimşn ailesine geçtik dün de evimize döndük sonunda :) siz nasılsınız nasıl geçtiHosbulduk canım nasılsınız nasıl oğluşun
İyiyiz canım gezdik geldik mersini bayram telaşı pek birşey anlamadım on günde orası ne güzel sıcaktı buraya geldik hava buz gibi olmuş üşüdüm resmenİyiyiz çok şükür. Antalyadan ankaraya eşimşn ailesine geçtik dün de evimize döndük sonunda :) siz nasılsınız nasıl geçti
Günaydın kızlar sanırım kızım ishal oldu ishal olduğunu nasıl anlarım ateşi yok keyfi yerinde ne zaman doktora başvurmalıyım
Tamam canım sağol takip ediyorum zaten2 gün önce kızım da ishal oldu. Arka arkaya 5 defa yaptı. Ayıptır söylemesi bayramda kuru fasulye yemiştim. Sütten geçip o mu dokundu bilemedim. Belki de diş çıkaracaksa da olabilir diye düşündüm. Ateş falan olmayınca paniklemedim. Dün normale döndü iki kez yaptı. Sen de biraz bekle takip et istersen.
4753 oncelikle Allah kolaylik versin sana.. Ancak bazi seyler de sen de bitiyor her insanin sınırları vardir ve sen de sınırlarını onlara bir sekilde kabul ettirmen lazim, benim de eşim dogu karadenizli ve ben de ilk yillarimizda bazi zorluklar yasadim ancak sonunda benim sınırlarımı kabul edip ona gore davraniyorlar şimdi. Bir de o erkek lafa geldiginde ben erkegin der sen de ona birak evin geçimini sen cabalama sen caba gosterdigin icin o nasil olsa benim eşim yapiyor diye dusunuyor kendine annelik ve eşlikten baska yuk yukleme simdi , l bebegini ailene git biraz kaf dinle. Gidemezsin deme şansı yok onun ki anne baba da seninkiler korkuluk degil !
Arkadasim nerdeyse uzun zamandir takip ediyorum ben de nisan annesiyim ve gercekten artik dayanamadim yazma ihtiyaci hissettim , hakkini helal Allah sana ferahlık ve cikis yolu gostersin insallah..
Bir de her kurumda bile bu aylarda bebekler icin annelere süt izni varken sen bebegini sabahtan aksama kadar sende ayri tutamazsin , bu da sutunun azalmasina etken. Gercekten gitmekten baska çare yoksa 4 saatten fazla ayri kalma yavrundan , senden baska hic kimse borcunuzu ve geciminizi dusunmezken bu gorrvi sen ustlenme ! Sen annesin oncelik gorevin bu aylarda annelik bunu da herkese kabul ettirmek zorundasin.
Cok uzun oldu hakkini helal et..
Ne demek sen git oğlum gidemez ne haddine onu demek çok sinir oldum yaaa insanlar bazen gerçekten hadlerini bilmiyor kocan bile olsa haddine değil böyle bir tavırhelal olsun canim iyi geliyo burda dertlesmek laf anlatmiyorsun ki benimkine hemen bagirip cagiriyor kendi tarafina her bayram gezdirir beni ama ben kardeslerimi gormeye gidim oglumla dersem sen git oglum gidemez der. anlatacak kimsede olmadigindan yaziyorum buraya
helal olsun canim iyi geliyo burda dertlesmek laf anlatmiyorsun ki benimkine hemen bagirip cagiriyor kendi tarafina her bayram gezdirir beni ama ben kardeslerimi gormeye gidim oglumla dersem sen git oglum gidemez der. anlatacak kimsede olmadigindan yaziyorum buraya
Bayramdan dolayı götürememiştim.5 haftada 690 g almış kızım.5. Ay kontrolünü yaptiran annişler kaç gr almış sizin bebeler? ayin 13 ünde kontrolümüz var da mrk ediyorum
Canım ya bende yazdıklarını çoğu zaman okuyorum eşinin bu yaptığıda çok yalnış severek mi evlendüniz rabbim sana yardım etsin baya zorluklara katlanıyosun eşin ve ailesi de fazla yobaz benim eşimde rizeli ama kayınvalidem saolsun hep destekçimdir uzağızda tabi bu sayede iyiz yoksa rizeliler genelleme yapmıyorum ama zor ve fazla kabalarhelal olsun canim iyi geliyo burda dertlesmek laf anlatmiyorsun ki benimkine hemen bagirip cagiriyor kendi tarafina her bayram gezdirir beni ama ben kardeslerimi gormeye gidim oglumla dersem sen git oglum gidemez der. anlatacak kimsede olmadigindan yaziyorum buraya