- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.401
canım yavaş yavaş özellikle bu aylarda çoçuklar anneyi babayı iyi tanıdığı için diğer insanları yabancılaya biliyor canımOda var hapşırınca uykudan atıyor ağlıyor her şeyde n korkup ağlıyo kalabalığı hiç sevmedi ama çok üzülüyorum böyle yapınca sorunumu var diyorum
Biraz aşırı sanki öyle çok ağlıyo kicanım yavaş yavaş özellikle bu aylarda çoçuklar anneyi babayı iyi tanıdığı için diğer insanları yabancılaya biliyor canım
Biraz aşırı sanki öyle çok ağlıyo ki
Ihlamuru demlerken içine papatya çayı atıyorum birazda. Ama oğluma hiç vermedim yaa. Tek ıhlamur versem bişey olmazmı ki? 133 günlük oğlumcanım bebeğede bir kaç çay kaşığı ıhlamur verebilirsin. Birde papatya çayı baya faydalı canım
Bu çocukların bi ortası yok napacakları belirsizOfff benimki de tam tersi insan çok sevmeye başladı. 2 gün gezdik, kucaklarda çok keyifliydi. Bugün yalnız kaldık sabahtan beri ağlıyor. Zor zaptediyorum. Annemle babam uğradı 5 dakika, iki insan gördü diye gör nasıl seviniyor. Başbaşa kalalım ağlamaya devam ediyorHergün de dışarılarda olamam ki
yok canım bişi olmaz bizim dr. Önerdi bize doğal sonuçta 2-3 çay kaşığı birşey olmaz akıntısını baya azlattıIhlamuru demlerken içine papatya çayı atıyorum birazda. Ama oğluma hiç vermedim yaa. Tek ıhlamur versem bişey olmazmı ki? 133 günlük oğlum
O günleri görmeyi de nasip etsin RabbimGünaydın yine bizi sabah bülbülü olan bebisimiz uyandırdı.
erkenden işi ne acaba bu çocuğun?
azıcık daha uyusam diyorum aaaa diye bağırıyor.
Ileride ergen bir delikanlı olduğunda anne biraz daha uyusam anne dediğinde aaaa diyeceğim
Bakalım bugün düzwlmezse akşam dediğin gibi yaparım canım çok sağolyok canım bişi olmaz bizim dr. Önerdi bize doğal sonuçta 2-3 çay kaşığı birşey olmaz akıntısını baya azlattı
kizlar sagsolsun benim kv israrla bebek mamasina sut ekleme dememe ragmen acik alinan sutle yapmis dun gece eve nir gittim hemen emzirdim bir baktim ishal olmus gece yine hapti su gibi halsiz bitkin sabaha kadar uyumadim simdi isteyim jalen aklim onda arayip soramiyirumda
Selam kızlar ben geldim :))) Mersin'de internet sıkıntısı çektim giremedim uzak kaldım buralardan
Yarın normale döneriz :)Hoşgeldin. Buralar baya sessizleşti, herkes bayram yapıyor :))
Hoşgeldin iyisiniz dimi bebişleSelam kızlar ben geldim :))) Mersin'de internet sıkıntısı çektim giremedim uzak kaldım buralardan
Merhaba arkadasim4753 , sen daha evde bebeginle zaman gecirmen gerekirken işe gitmeyi birak bence eşin evin erkefi ne yapsin ne etsim gecindirsin sizi o kadar zir oluyorsa kayinbaban veya kv. gitsin sen evde bebeginle kal sonra kafani cok vurursun duvarlara
Merhaba arkadasim4753 , sen daha evde bebeginle zaman gecirmen gerekirken işe gitmeyi birak bence eşin evin erkefi ne yapsin ne etsim gecindirsin sizi o kadar zir oluyorsa kayinbaban veya kv. gitsin sen evde bebeginle kal sonra kafani cok vurursun duvarlara