2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
saturnzap ha birde kv birakip gitmek cok zor geliyo dedigimde eee eskiden biz cocuklaei birakip meslik toplamaya giderdik diyor yada eee calisan anneler boyle yapiyo diyor hepten delirtiyor beni

4753 oncelikle Allah kolaylik versin sana.. Ancak bazi seyler de sen de bitiyor her insanin sınırları vardir ve sen de sınırlarını onlara bir sekilde kabul ettirmen lazim, benim de eşim dogu karadenizli ve ben de ilk yillarimizda bazi zorluklar yasadim ancak sonunda benim sınırlarımı kabul edip ona gore davraniyorlar şimdi. Bir de o erkek lafa geldiginde ben erkegin der sen de ona birak evin geçimini sen cabalama sen caba gosterdigin icin o nasil olsa benim eşim yapiyor diye dusunuyor kendine annelik ve eşlikten baska yuk yukleme simdi , l bebegini ailene git biraz kaf dinle. Gidemezsin deme şansı yok onun ki anne baba da seninkiler korkuluk degil !
Arkadasim nerdeyse uzun zamandir takip ediyorum ben de nisan annesiyim ve gercekten artik dayanamadim yazma ihtiyaci hissettim , hakkini helal Allah sana ferahlık ve cikis yolu gostersin insallah..
Bir de her kurumda bile bu aylarda bebekler icin annelere süt izni varken sen bebegini sabahtan aksama kadar sende ayri tutamazsin , bu da sutunun azalmasina etken. Gercekten gitmekten baska çare yoksa 4 saatten fazla ayri kalma yavrundan , senden baska hic kimse borcunuzu ve geciminizi dusunmezken bu gorrvi sen ustlenme ! Sen annesin oncelik gorevin bu aylarda annelik bunu da herkese kabul ettirmek zorundasin.
Cok uzun oldu hakkini helal et..

Günaydın kızlar sanırım kızım ishal oldu ishal olduğunu nasıl anlarım ateşi yok keyfi yerinde ne zaman doktora başvurmalıyım

Günaydın kızlar sanırım kızım ishal oldu ishal olduğunu nasıl anlarım ateşi yok keyfi yerinde ne zaman doktora başvurmalıyım

2 gün önce kızım da ishal oldu. Arka arkaya 5 defa yaptı. Ayıptır söylemesi bayramda kuru fasulye yemiştim. Sütten geçip o mu dokundu bilemedim. Belki de diş çıkaracaksa da olabilir diye düşündüm. Ateş falan olmayınca paniklemedim. Dün normale döndü iki kez yaptı. Sen de biraz bekle takip et istersen.

Tamam canım sağol takip ediyorum zaten

helal olsun canim iyi geliyo burda dertlesmek laf anlatmiyorsun ki benimkine hemen bagirip cagiriyor kendi tarafina her bayram gezdirir beni ama ben kardeslerimi gormeye gidim oglumla dersem sen git oglum gidemez der. anlatacak kimsede olmadigindan yaziyorum buraya

Ne demek sen git oğlum gidemez ne haddine onu demek çok sinir oldum yaaa insanlar bazen gerçekten hadlerini bilmiyor kocan bile olsa haddine değil böyle bir tavır

Nasil yaa senin ailene gondermez cocugunu sen tasidin karninda sen onun annesisin nasil bir mantik var eşin de pes yani..
Eşin baya haddini aşmiş gerçekten onlar senin anne baban ki kendisi de evlat sahibi azicik dusunmesi lazim

Canım ya bende yazdıklarını çoğu zaman okuyorum eşinin bu yaptığıda çok yalnış severek mi evlendüniz rabbim sana yardım etsin baya zorluklara katlanıyosun eşin ve ailesi de fazla yobaz benim eşimde rizeli ama kayınvalidem saolsun hep destekçimdir uzağızda tabi bu sayede iyiz yoksa rizeliler genelleme yapmıyorum ama zor ve fazla kabalar

Arkadaşlar mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Alanlar yada alacak olanlar fikir verebilirler mi? İnternette çok çeşit var, çoğu da çok pahalı geldi bana, netten mi almalı gidip görerek mi kafam karıştı :/

Arkadaşlar mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Alanlar yada alacak olanlar fikir verebilirler mi? İnternette çok çeşit var, çoğu da çok pahalı geldi bana, netten mi almalı gidip görerek mi kafam karıştı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…