2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ek gıdaya başladım diyemem ama arada alışsın diye şeftali elma suyu veriyorum ama sevmiyo gibi.
Bugünde pirinç unlu mama yapıp vericem bakalım sevecek mi. Hero babynin sütlü muzlu pirinç unu mamasını denedim pek sevdi diyemem. Bazen hiç alışmayacak gibi geliyo ilk başlarda böyle mi olur

Benim kızım 1 aya yakındır kucağımda kendi dik oturmak istiyordu.dünde yastıklarla destekleyip oturttum ilk kez.
Ek besine henüz geçmedim ama son günlerde çok istekli olduğu için sofrada çorbalardan yoğurttan falan tattırdım.şimdilik çok istekli görünüyor.ilk kızımın iştahsızlığı beni o kadar korkuttuki şimdi bu ek besin olayında çok paniğim.blw ye baktım bir iki gündür henüz tam anlamadım uygulamayı ama çocuğun boğulma fobisi var bende.pek yapabileceğimi sanmıyorum.

Benim kızım 1 aya yakındır kucağımda kendi dik oturmak istiyordu.dünde yastıklarla destekleyip oturttum ilk kez.
Ek besine henüz geçmedim ama son günlerde çok istekli olduğu için sofrada çorbalardan yoğurttan falan tattırdım.şimdilik çok istekli görünüyor.ilk kızımın iştahsızlığı beni o kadar korkuttuki şimdi bu ek besin olayında çok paniğim.blw ye baktım bir iki gündür henüz tam anlamadım uygulamayı ama çocuğun boğulma fobisi var bende.pek yapabileceğimi sanmıyorum.
Kendinize yaptığın çorbalardan mmı tattırdın. Umarım salçasız tuzsuzdur

Günaydın herkese ek gıdaya başlayanlar nasıl başladınız ilk neler verdiniz bebeklerinize
Şimdiye kadar avokado kabak havuç verdim ama her gün 1 çay kaşığı kadar. Bugün yoğurt vericem akşamdan mayaladım. 3 gün yoğurt verdikten sonra da meyvelere geçicez. Yine hepsi 1 çay kaşığı kadar olcak. Meyveleri cam rendede rendeleyip ver dedi doktorumuz öyle yapcam bakalım.
Benim oğlan doğuştan blw ci sanırım elimden kaşığı alıp kendi yemek istiyor illa :))

Şimdiye kadar avokado kabak havuç verdim ama her gün 1 çay kaşığı kadar. Bugün yoğurt vericem akşamdan mayaladım. 3 gün yoğurt verdikten sonra da meyvelere geçicez. Yine hepsi 1 çay kaşığı kadar olcak. Meyveleri cam rendede rendeleyip ver dedi doktorumuz öyle yapcam bakalım.
Benim oğlan doğuştan blw ci sanırım elimden kaşığı alıp kendi yemek istiyor illa :))
Avakadoyu nasıl verdin rendelenmiyor bildiğim kadarıyla sert bir meyve ne güzel doğuşten blwci bebe

Avakadoyu nasıl verdin rendelenmiyor bildiğim kadarıyla sert bir meyve ne güzel doğuşten blwci bebe
Avokadoyu soyup vereceğim kadarını çatalla ezdim. Kabak ve havucu haşladım hafif ezdim. Hep pütürlü bıraktım bilerek çok ezmedim
Bize hemşire 22 Eylüle verdi tarihi, bana erken geldi, 24 Eylülü geçse daha iyi gibi olacak sanki..
2 günden birşey olmaz sanırım. Ben 4. Ay aşılarını 31 temmuzda yaptırmıştım. Antalyadaki hemşire 26 eylül yazmış 6. ay aşıları için ama bizim hemşiremiz ekim başı demişti. Arayıp sorarım bir ara bende

Kızlar bebeğim 3-4 ay arasında 250gr almıştı. İki hafta sonra tekrar tarttırdık 35gr almış :KK43: alerjik geçmişi de bulunduğu için hipoalerjenik yani diyet mama takviyesine başladık. Ama tadı gerçekten çok kötü çok öğürüyo yavrum :KK43: kendimi aşırı derecede yetersiz hissediyorum ben 2 yaşına kadar emziricektim koşa koşa gelip emicekti beni hep bunu hayal ettim. Ama şimdi sütüm azalırmı diye korkular başladı. Bebeğim daha 4.5 aylık. Mama için çok erken :KK43:

Kızlar merhaba;

Kızım 8 eylülde tam 5 aylik olacak. Ek gıdaya yavaştan geçsem mi diyorum hani herseyden yavaş yavaş tattirma durumu. Bu konuda siz neler yapıyorsunuz ya da yapacaksınız fikirlerinizı paylaşırsaniz sevinirimm

Kızlar merhaba;

Kızım 8 eylülde tam 5 aylik olacak. Ek gıdaya yavaştan geçsem mi diyorum hani herseyden yavaş yavaş tattirma durumu. Bu konuda siz neler yapıyorsunuz ya da yapacaksınız fikirlerinizı paylaşırsaniz sevinirimm
Benim kızım da beş aylık ek gıda için doktor kontörlünü bekliyoruz ben doktoru dinleme taraftarıyım

Merhabalar.3 eylulde 5 aylik olduk ve doktorumuzun kontrolunde ek gida tattirmalarina basladik biz.ilk 3 gun kendi yaptigim yogurt verdim.sonra corba. Kabak patates ve havucu hasladim icine Biraz da irmik koydum pure gibi oldu .onuda afiyetle yedik.yerken elimden kaşığı alıyor artik.insallah ilk cocugumda yasadigim istahsizligi bu oglumda yasamam.
Biz hala donemiyoruz bu arada cok gayretliyiz ama yok.bizden boyle

Merhabalar.3 eylulde 5 aylik olduk ve doktorumuzun kontrolunde ek gida tattirmalarina basladik biz.ilk 3 gun kendi yaptigim yogurt verdim.sonra corba. Kabak patates ve havucu hasladim icine Biraz da irmik koydum pure gibi oldu .onuda afiyetle yedik.yerken elimden kaşığı alıyor artik.insallah ilk cocugumda yasadigim istahsizligi bu oglumda yasamam.
Döner annesi biraz tombiş yada tembel olabilir belki birazda güneşlenmeye ihtiyacı vardır.irmik hiç denemedim nasıl olur acaba sağlıklımıdır

Döner canım merak etme görümcemin kızı yedi aylık döndü

Günaydın kızlar ceren artık minicik dişi olan tek dişli bir canavar huysuzluk ishal diştenmiş şimdi size sorum ishali hafif şekilde devam ediyor sizce doktora götürmelimiyim aylık kontrolü pazartesi beklesem mi pazartesiyi sıvı kaybı olacak diye korkuyorum

Günaydın kızlar ceren artık minicik dişi olan tek dişli bir canavar huysuzluk ishal diştenmiş şimdi size sorum ishali hafif şekilde devam ediyor sizce doktora götürmelimiyim aylık kontrolü pazartesi beklesem mi pazartesiyi sıvı kaybı olacak diye korkuyorum
Hadi gözünüz aydın :) sıvı alımını arttır sık emzir biraz daha fazla su ver (sen su veriyordun) bir sıkıntı olmaz bence

X