2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

benim ailem optumu sevdimi vayyyy efendim daha bebek ama kv ve kp sanki onlarin cocugu. bu rizeliker harbi iskence

Bende aynı canım senin ki gibi.. İki ş cocukla cok zor 4,5sene ara vermişken bidaha aynı şeyler cok zorlanıyorum bu bebek ilkine benzemiyo bide cok aglak mızmız büyüğü cok sakindi küçükken bu kök söktürüyo ne özel hayat kaldı ne uyku şimdi bide doymadıgını hissediyorum

Canm ben kendi ailem gibi görüyorum zaten ama surat yalanmak ne kii. Doğdugundan beri kp sigara içer alır kucagına kırılmasın diye bişey demedim hiç. Kv veririm kucagına sevdin diye hiç kısıtlamadm sevdiklerinde benm hoşuma gidiyo ama her arkamı döndüğümde istemediğim şeyleri yapıyolar. Daha 1 aylık yoktu diğer torunu kucagına istedi bende yengecim daha çok küçük biraz büyüsün veririm dedim. Odadan çıktım. Sonra çay falan derken evimize geçtik whatsapptan resim geldi benm oğlum kızın kucagında. Ben istemediğim şeylerin yapılmasına kızıyorum oyuncak değilki can taşıyo sonuçta. Ve büyük torununa öz babasına öptürmezdi kızının yüzü hassas sakalını kes derdi.

ahhh canim ahhh ya benimkiler ben opuyorum diye sapur supur beter opuyorlar ayni evdeyiz diye birseyde diyemiyorim zaten bu arada kahrolasi kv evde huzur birakmadi bana
Ya insan evladı konu olunca çook daha dişli oluyo dimi. Birtek ben değilim. Ki inan çook anlayış göstermeye çalışıyorum ama hep dediğimin tersini yaptıklarında sinirleniyorum. Valla Allah kolaylık versin sana ben aynı evde yaşasam naparım bilmiyorumm

ben cildirmak uzereyim cock 4 aya gelene kadar sıkıntı yoktu ama simdi ben toparlandim cocukla daha iyi ilgileniyorum kontrol etmeye calisiyorum gelisimi egitimini ama onlar malesefki zorlarina gidiyo sanki kendi dogurmus gibi benim ilgilenmem rahatsiz ediyor sutumde kesildi stresten

Eşimin bir akrabasına
o kadar bebeğin suya ihtiyacı olmadığını en ince ayrıntısına kadar anlattığım halde
benden gizli su vermeye çalışmış.

eşim görmüş.

bazen ben de insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Ama çok da kafaya takmamaya çalışıyorum.

Kafamızı eskitmeyelim kizlar daha bize cok lazim olacak bebeklerimiz büyüyecek onlarla en iyi anlaşan biz olacağız. Bunu kimse degistiremeyecek.
Relax...

Aynen aynen eşime sürekli diyorum ki bende evimiz cıvıl cıvıl ne güzel bebek sesi doldu :) çok şükür Rabbim isteyen herkese versin

4 yaşında kızım var.deldirmedim kulağını kendi ne zaman isterse o zaman deldiririm diye.bu yaz çok istedi.20 gün önce deldirdik.pişman bile oldum.banyoda kulağıma dikkat et diye bağırıyor.elbisesini çıkarırken canı yanıyor.küçücük bebeğe çok gereksiz bişey tutup çeker falan kıyamam nasıl canı acır.

Aa bizimde tam tersi büyük bana kök söktürdü.bu tam tersi uysal.demekki aynı anne babadan farklı tiplerde çıkabiliyormuş:)

cok ilginc korku sardi beni sanki kayonpeder ve kvalide cocugu kendilerine bagli yetistirmenin derdindeler daha once yazmistim kucuk gorumcem evde kimse yokken cocuhun benim suratima bazmazdi simdi sapur supur canim diye opup seviyor anlamaya basladiya cocuk hepten saldirdilar ben aldim mi kicagima kv kiskanc kiskanc oturuyor sanki istemiyor bag kurmami aramizda. istiyor 7 24 calisim cocuk onu tanisin onu gorsun bir gece ben emziriyorum oda uyuyo cok bunaldim boguluyoeum artik

kizlar cok kotu moralim bozuk stresten bunaldim daraldim boguluyorum psikolojim hepten gitti. sutum kesildi kayinpederin istediği oldu sıkıldım daraldim aglamak istiyorum ama yalniz kalamadigimdan icime atip duruyorum. dua edin ne olur

Bak canım öncelikle için rahat olsun bir anne kokusunu evladı hiç bir zaman unutmaz. Istersen en kötü anne ol o bebek sana sarılır en çok. Ama biliyorum ki çok iyi bir annesin.

Sadece bakış acini değiştir o zaman belki için rahatlar ve kötü düşünceler seni ele geciremez.

Şöyle düşün.
Onlar bebeğini çok seviyorlar ama asla senin üstüne çıkmak niyetiyle değil. Niyetleri güzel. Sadece çok seviyorlar.
Sen annesin senin yerini kimse alamaz. Senin kokunu kimsenin alamayacağı gibi. Insanın kalbi düşüncelerinden belli olur. Sana kötü kalpli asla diyemem ama düşüncelerini değiştir ve kalbini karartma. Pozitif şeyler düşün.
Bak o zaman hayatın nasıl da renklenicek ve çok mutlu olacaksın.

Sütün kesilmesini istemiyorsan önce bunu kendine inandir canım. Unutma pozitif düşünce kanser hastalığını bile yeniyor.
Insan olduğu gibi mutlu olabiliyorsa en şanslı insan demektir ve her şeye sahip olur. Az beklenti eşittir mutluluk.
Tebessüm eşittir sağlık...

Haklısın canım sanırım ben de vazgeçicem zaten çok gönüllü değilim. Gerek de yok bu kadar erken kulak delinmesine. Kıyamam da:) İlerde duruma göre bakmak lazım.

kizlar cok kotu moralim bozuk stresten bunaldim daraldim boguluyorum psikolojim hepten gitti. sutum kesildi kayinpederin istediği oldu sıkıldım daraldim aglamak istiyorum ama yalniz kalamadigimdan icime atip duruyorum. dua edin ne olur
canım kötü günler yaşıyorsun.bebeğin bakımı bir taraftan işe gidip gelmen bir taraftan yoruyordur seni.bence az sakin olmaya çalış.bazı şeyleri görmezden gel.doğum sonrası ilk bir yıl depresyon açısındanda riskli bir dönem.bol bol bebeğini öpüp kokla.ayrı eve çıkacağın güne odaklan.

4753 ayrıca sütün geri gelir canım.rahatlamaya çalış.bulgurlu şeyler ye bol su iç.humananın çayını al istersen.bu ara benim sütümde azaldı regli olduğum için.emzirmelerden sonra sağarak biraz daha çoğalttım.bide batıl inanç ama sütüm yok deme.var de bak nasıl gelecek.

hayir sinir oldugjm sey kpederim in sutume kaadar karismasi. birde evde.sagilmis sutte yoktu pirincunu ve paket sutle icine de seker atip mama yapip yedirmis paso . neymis kilo alacak . o aldigi kilo saglikli degilki zararli hem sisiyo kiloda degil o
Canım diğer mesajlarını gördüm eşinin ailesi baya sıkıntı olmuş. Diğer konulara bişey diyemiyorum çok haklısın tavırlarından bunalmakta ama mecburiyet de varmış. Allah yardımcınız olsun tez zamanda bir çıkış versin inşaallah. Yalnız bu paket süt verme olayı çok çok tehlikeli. Bebekler bir yaşından önce süte alerji geliştirebiliyorlar ve Allah korusun alerji anafleksiye kadar gidebilir. En azından korkut ve süt vermekten vazgeçir mama versinler. Bir de Facebook'ta emzirme sanatı diye bir grup var. Oraya yazarsan tekrar sütün nasıl artar sana yardımcı olurlar çok faydasını gören var o sayfadan. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…