2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kız anneleri kızlarınızın kulağını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz? Annem ve kv 6 aylıkken deldir diyorlar ama ben nasıl kıyarım bilemiyorum. Kv de diyo kız olduğu belli olsun, iyice deldiresim kaçtı sanki kulağı delik olmayınca belli olmıcak tövbe yarabbim ya..
Uzmanlar 3 yaşı öneriyor canım, ben 2 den önce düşünmüyorum şuan.

kizlar cok kotu moralim bozuk stresten bunaldim daraldim boguluyorum psikolojim hepten gitti. sutum kesildi kayinpederin istediği oldu sıkıldım daraldim aglamak istiyorum ama yalniz kalamadigimdan icime atip duruyorum. dua edin ne olur
canım anne olarak oğlunu sen çevrele sen sar onu evet onlarla yaşamak zorundasın ama oğlunun annesi olduğunu onlara hissetir.bebeğini bolbol kokla sar sev gelir sütün öyle hiç düşünme

4753 4753 ayrıca sütün geri gelir canım.rahatlamaya çalış.bulgurlu şeyler ye bol su iç.humananın çayını al istersen.bu ara benim sütümde azaldı regli olduğum için.emzirmelerden sonra sağarak biraz daha çoğalttım.bide batıl inanç ama sütüm yok deme.var de bak nasıl gelecek.

yok canim hicbisi sut uretmeme yardum etmiyor ufak bir sinir stres aninda kesiliyor moralim duzelene kadar

Canım diğer mesajlarını gördüm eşinin ailesi baya sıkıntı olmuş. Diğer konulara bişey diyemiyorum çok haklısın tavırlarından bunalmakta ama mecburiyet de varmış. Allah yardımcınız olsun tez zamanda bir çıkış versin inşaallah. Yalnız bu paket süt verme olayı çok çok tehlikeli. Bebekler bir yaşından önce süte alerji geliştirebiliyorlar ve Allah korusun alerji anafleksiye kadar gidebilir. En azından korkut ve süt vermekten vazgeçir mama versinler. Bir de Facebook'ta emzirme sanatı diye bir grup var. Oraya yazarsan tekrar sütün nasıl artar sana yardımcı olurlar çok faydasını gören var o sayfadan. Allah yardımcın olsun

amin canim yok benim sut sadeece stresten etkilenip kesiliyor moralim duElip toparlanmadan gelmiyor kv bunu biliyo malesef

4753 4753 canım oğlunu alıp bir süreliğine annenlerin yanına memleketine gitme şansın yok mu? Bu sana iyi gelir belki..

esim izin veemiyor evleneli 1 sene oldu annem ist dayken bile zor izin veeiyor birde yatili kalmama karsi rizede oyle adet yokmus birde kv kayinpeder kardelerim optugunde oglumu sevdiginde gozlerine geliyor sinirleniyorlar. ama kv kendi tarafi istediğini yapabilir

canım anne olarak oğlunu sen çevrele sen sar onu evet onlarla yaşamak zorundasın ama oğlunun annesi olduğunu onlara hissetir.bebeğini bolbol kokla sar sev gelir sütün öyle hiç düşünme

canim sevdigimde hemen tiptip bakiyor kiskaniyor sanki o dogurdu ver halasina ver bana uyutim agliyo pat kucagimdan aliyo yaaa birak anneyim benim kucagimda sussun anlayan yohalimden

Bak canım öncelikle için rahat olsun bir anne kokusunu evladı hiç bir zaman unutmaz. Istersen en kötü anne ol o bebek sana sarılır en çok. Ama biliyorum ki çok iyi bir annesin.

Sadece bakış acini değiştir o zaman belki için rahatlar ve kötü düşünceler seni ele geciremez.

Şöyle düşün.
Onlar bebeğini çok seviyorlar ama asla senin üstüne çıkmak niyetiyle değil. Niyetleri güzel. Sadece çok seviyorlar.
Sen annesin senin yerini kimse alamaz. Senin kokunu kimsenin alamayacağı gibi. Insanın kalbi düşüncelerinden belli olur. Sana kötü kalpli asla diyemem ama düşüncelerini değiştir ve kalbini karartma. Pozitif şeyler düşün.
Bak o zaman hayatın nasıl da renklenicek ve çok mutlu olacaksın.

hep sustum hep idareetrim yuttum iyiye de yordum ama artk yeter yoruldum

Selam kızlar. Bayadır yoktum 500 msj okudum da geldim :)

20 gündür Antalya tatilde idik. İlk 1 hafta annem de bizimleydi ama sonra üçümüz yalnız kaldık. Doğru düzgün tatil olmuyor tabi çocukla. Ama kızımızı bol bol denize soktuk. Çok sevdi sürekli ayaklarını çırptı.

Kızım bu arada bağırarak birşeylerı anlatmaya başladı. Aciktiginda yada uykusu geldiğinde artık daha huysuz. Sizinde böyle değişti mi. Artık kucak istiyor. Bazen bırakınca agliyor. Bu çok yorucu. Mizmizlansa bile hemen almamaya çalışıyorum.

Ve tatilde kakasını 2 günde bir yaptı ama hep ishal yaptı. Ankarada döndük bakalım bu kakası nasıl olacak. Ateş filan da yok. Diş belirtisi de olabilirmiş. Var mı böyle yaşayan. Çok erken ya. Dış olmasın. Bugün biri beyazlasmis dış çıkaracak dedi çok korktum
Tatildeyken benim oğlumda hep ishal gibi yaptı. Tatil dönüşü bir iki gün sonra normale döndü. Herhalde tuzlu sudan diye düşündüm bende..

Kızlar çoçuklarda salgın varmış. El ayak ağız hastalığı diye bilginiz olsun. Dikkat edin bebeklerinizi koruyun küçük bebeklerde menenjit yapabiliyormuş

ben cildirmak uzereyim cock 4 aya gelene kadar sıkıntı yoktu ama simdi ben toparlandim cocukla daha iyi ilgileniyorum kontrol etmeye calisiyorum gelisimi egitimini ama onlar malesefki zorlarina gidiyo sanki kendi dogurmus gibi benim ilgilenmem rahatsiz ediyor sutumde kesildi stresten
İşte yazık değilmi sütüne. Bak ne kadar zarar veriyolar sana. Çok istiyorlarsa doğursunlar bir tane daha

ne o canim nasil oluyo nasil bulasiyo
Bizim yeğenlerden kızına geçmiş onlarda sonradan fark etti ama geç oldu su çiçeği gibi vücudun da kabarçık çıkıyor . Sadece ateş düşürücü kullanabiliyorsun bekliyorsun ki geçsin bir anda çıktı kızımda

kizlar cok kotu moralim bozuk stresten bunaldim daraldim boguluyorum psikolojim hepten gitti. sutum kesildi kayinpederin istediği oldu sıkıldım daraldim aglamak istiyorum ama yalniz kalamadigimdan icime atip duruyorum. dua edin ne olur
Kendini iyi hissetmen için sana şu hikayeyi anlatayım. Babaannem her sene malatyadan istanbula bir süre kalmaya gelir. Ablam 1.5 - 2 yaşındayken babaannem yine ista gelmiş, babam onları malatyaya yolcu ederken ablamda otogara gitmiş babamlarla. Ablam babaannemin arkasından okadar çok ağlamışki alıp ablamı malatyaya götürmüşler. Düşünebiliyormusun evin tek çocuğu... annesi eve dönecek diye beklerken bir duyuyorki kızı malatyaya gitmiş. Babam çalışıyor izin alamıyor annem desen çaresiz.. bundan sonra ilkokul bire kadar her sene ablam malatyada, annem istanbulda.. Peki neden? Babaannem üstünlük kurma egosu ile muhteşem bir kaynana olduğu için. Sonunda ne oldu dersin.. ablam artık aklını kullanıp doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşa geldiği için ilkokulbirde sınıfta kalıyor annesine özleminden. Sonra bir daha annesinden ayrılmak istemiyor. O kadar sene annesinden ayrı çocuk ama sonunda olması gereken oluyor illaki. Her çocuk için anne özeldir. Baba da özeldir ama anne her zaman başkadır. Canının parçasını ne kadar kendilerine bağlamak isteselerde başaramazlar korkma. O çocuk senin canından.. onlar dış kapının mandalı. Çocuğun için takmamaya çalış. O çocuğun senin sütüne ihtiyacı var. Ben sadece evde birşeye sinirlenince dönüp bebeğimin gözlerine odaklanıyorum okadar güzel ve anlamlı bakıyorki benim için. Eminim kimseye böyle bakmıyor. Onu öyle görünce tüm sinirlerim alınmış gibi oluyor. Bebeğin için, bebeğinle en güzel anlarını yaşayacağın o zamanları kaçırmaman için sinirlerine hakim olmaya çalış. Unutma bebeğinin o süte ihtiyacı var, seninde bebeğinin emerkenki o güzel bakışlarına :KK68:

Kızlar bu saate ben hala ayaktayım çünkü ogluma birşeyler oldu ve başka bi bebek geldi yerine sanki birden bagırarak aglıyo sanki korkuyormuş gibi hiç susmuyo gazınıda yapıyo ama neden böyle yapıyo anlamıyorum bide kaç gündür hastane hastane geziyoruz oğlum bronşit olmuş ben o kadar üzüldümki çeşme gibi akan sütüm bi anda kesildi bebelac 1 mama aldım içmiyo biberon tutmuyo meyve püresi denedim istemiyor ne veriyorsam midesini bulandırıyo doktor cihaz verdi aldık günde 4 kez hava veriyorum yoksa tıkanıyo bebegim biri bana akıl versin artık düşünecek kafa kalmadı bende kaç gecedir uykusuzum antibiyotik ler ilaçlar bir sürü ilaç kullanıyo yavrum ateşi hep 38 in üstünde sizden ricam ogluma dua edin çabuk igleşsin

Kızlar bu saate ben hala ayaktayım çünkü ogluma birşeyler oldu ve başka bi bebek geldi yerine sanki birden bagırarak aglıyo sanki korkuyormuş gibi hiç susmuyo gazınıda yapıyo ama neden böyle yapıyo anlamıyorum bide kaç gündür hastane hastane geziyoruz oğlum bronşit olmuş ben o kadar üzüldümki çeşme gibi akan sütüm bi anda kesildi bebelac 1 mama aldım içmiyo biberon tutmuyo meyve püresi denedim istemiyor ne veriyorsam midesini bulandırıyo doktor cihaz verdi aldık günde 4 kez hava veriyorum yoksa tıkanıyo bebegim biri bana akıl versin artık düşünecek kafa kalmadı bende kaç gecedir uykusuzum antibiyotik ler ilaçlar bir sürü ilaç kullanıyo yavrum ateşi hep 38 in üstünde sizden ricam ogluma dua edin çabuk igleşsin
Canım cok üzüldüm kıyamam ben ona. Biz zor dayanıyoruz hastalığa yavruma Allah şifa versin de atlatsin bir an önce

X