- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 37
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.281
Canim istahsiz su ara . Ek olarak mamayada basladim. Uyuyamam problemi var. Cok az uyuyor.uyutamiyorum.İştahı nasıl emiyor mu güzel? Ağlamaları aç olduğu için değildir dimi? Bebek sakinleştiren müzikler var gerçi muhakkak denemişsindir. Sevdiği hoşlandığı şeyler yok mu? Mesela arabasıyla gezmek, sevdiği oyuncaklarla oynamak falan?
Canim ben bi kardesim var. Zihinsel olarak problemli sanirim beni tedirgineden o birazda.Canım ben hamilelik döneminde ne ikili ne üçlü test yaptırdım. Bu sağlık meseleleri tamamen nasip işi. Hakkımda hayırlısı neyse ona razıyım dedim. Çünkü ne zaman ne olacağı belli olmaz. Sen kalbini ferah tut iyi düşün ve yapman gereken ne varsa araştır yap. Sonrası Allah'ın takdiri. Ama benim çevremde gece gündüz hiç durmadan ağlayan hiç uyumadan 2 yaşına gelen bebekler var gayette sağliklılar. Hatta bu tip bebeklerin zeka düzeylerinin yüksek olduğunu söylüyorlar. Bebek eğitim merkezinde uzmanlar sana olumsuz birsey mi dedi de böyle bir düşünceye kapildin canım?
Gaz problemi vardi ilk aylarda ama suan gaz degil.uyuyamiyor. uyutuyorum 15 dk sonŕa tekrar uyaniyor.gunduz icin konusuyorum. Gece gena degilBencede gaz olabilir yeğenim vardı sürekli ağlıyordu şimdi maşallah çok akıllı onda gaz problemi vardı iki yaşına kadar nerdeyse özel besledi ablam onu
Bebeğün sallanarak mı uyuyo acabaGaz problemi vardi ilk aylarda ama suan gaz degil.uyuyamiyor. uyutuyorum 15 dk sonŕa tekrar uyaniyor.gunduz icin konusuyorum. Gece gena degil
onun gece hiç uyumuyordu gaz sancısı gelince bir ağlıyordu sanki kesiyorlar normal bebekler ayaklar hareketlenince gaz olayı azalması Laz'ım kendi çıkarıyor yani öyle bebekler daha da zorlanıyor. Bazen bebekler alışkanlık yapıyo yada başka bir ağrısı felan olabilir mi belki diş çıkarıyordurGaz problemi vardi ilk aylarda ama suan gaz degil.uyuyamiyor. uyutuyorum 15 dk sonŕa tekrar uyaniyor.gunduz icin konusuyorum. Gece gena degil
Ben hamileliğin 4. Ayından beri doktorumun izni ile loreal inoa ile boyuyorum.amonyak ve paraben yok.kokusuz.Slm kızlar. Saçını boy atan var mi ben boyatmayi düşünüyorum.
Bende boyatmayı düşündüm araştırdım ama önerilmediği daha ağırlıkta birkisel boya falan hikaye içerikleri büyük oranda aynıymış saç dibine değdirmeden boyatacaksan sıkıntı yok ama diğer türlü kana karışma ihtimali üstünde duruluyor.risk almak istemedim ben zaten istemeden radyasyona kimyasallara baya maruz kalıyorlar boyamda eksik olsun dedimSlm kızlar. Saçını boy atan var mi ben boyatmayi düşünüyorum.
Uconn nasılsın canım pek fazla giremiyorum artık iki azmanlaa nasıl yavrular abla alıştı mı kardeşe.. Minik büyüdü mü herşey yolunda mı peki sen alıştın mı iki cocuklu hayatına ne cok sordum =))Ben hamileliğin 4. Ayından beri doktorumun izni ile loreal inoa ile boyuyorum.amonyak ve paraben yok.kokusuz.
İyi diyelim iyi olalım canım:)iki çocuklu hayat çok zor.eşim izinde bakalım rahata alıştım o dönünce ne olacak .ablamız hala kıskanıyor ama ilk günlerdeki gibi sancılı değil hayatımız.zamanla iyice alışacaklar birbirine inşallah.allah birlikte oynadıkları günleride göstersin inşallah.sen nasılsın.oğluşların nasıl?Uconn nasılsın canım pek fazla giremiyorum artık iki azmanlaa nasıl yavrular abla alıştı mı kardeşe.. Minik büyüdü mü herşey yolunda mı peki sen alıştın mı iki cocuklu hayatına ne cok sordum =))
Şu an kuafördeyim boyatıyorum canımSlm kızlar. Saçını boy atan var mi ben boyatmayi düşünüyorum.
Kızlar 5ayımız bitti ve beebegimin doymadıgını hissediyorum devam sütü aldım begenmedi.. Pirinç unlu mama aldım hapur hupur yiyo. Diş te çıkmak üzere sürekli eli agzında ve aç. Siz başka şeyler yedirmeye başladınızmı ne yedirmeliyim bilmiyorum
Evet canim dogdugundan beri sallayarak uyutuyoruz.Bebeğün sallanarak mı uyuyo acaba
Canım sigara kokusuna ben de o kadar hassasim. Kg ya gelince benimkini etrafta tosun diye sevselerde kv kp e gore zayif olur hep oyledir nedense onu anlamiyorumAllahım kv ve kp hepmi aynıı. Bugüne kadar büyümesine falan karışmadılar sert duruşum vardır biraz. Ama 1 ay görmedi torununu büyümeden konuşuluyo boyu uzamış ama tombişliği gitmiş dedi (daha önce zayıflamıl dediğinde kaç gram aldığını sölemiştim şimdi zatıflamş diyemiyo) bende 4.ay kontrolünde 66cm 7300kg çıktı doktorumuz önde bile dedi dedim. 4 aya göre iyi benm oğlum dedim sustum. Sonra mıtfaga eşimin yanına geçtim oda oğlumu gezdiriyo dedesiyle aynı odadalar. Bende çay içicekmisiniz diye sormaya gittim ki üçü yan yanaydı hemen kv uzaklaştı. Ya 4 aylık bebeğe dedesini öptürmeye çalışıyo bizimkide yavrum yalıyo. Hemen geri kaçınca bişey demedim ama 2 gündür öyle surat yapıyorumki çok iyi anladı. Bugün bayram için aileme gidicez sevin diye çağırdım kucağına bile alamadı benm suratımdan dolayı. Sonra ben verince alabildi. Ya benm kp sigara içiyo eli yüzü temizmi şimdi bu adamında yalatıyosun yaa. Nasıl kızdım anlatamam yaa. Ama kızından olma torununu sakal vatken öptürmezdi bile babasına bile sakalını kes derdi. Anlamıyorum gelinleri bakınca hasta olmaları umurlarında olmuyomu yaa delircem götüresim gelmiyoo.
Canım benimki de öyle hep gezcek oynicak yoksa basıyor çığlığı, uykusu geliyo uyumuyo 1 saat çığlık atıyo, ağlama gibi de değil sesini mi taniyo şarkı mi söyluyo bilemiyoruz. 3. Aydan sonra pek bi tatlı oldu sürekli oyunlar kikirdemeler evde olduğunu her saniye hissettiriyo :)Selam kızlar. Bayadır yoktum 500 msj okudum da geldim :)
20 gündür Antalya tatilde idik. İlk 1 hafta annem de bizimleydi ama sonra üçümüz yalnız kaldık. Doğru düzgün tatil olmuyor tabi çocukla. Ama kızımızı bol bol denize soktuk. Çok sevdi sürekli ayaklarını çırptı.
Kızım bu arada bağırarak birşeylerı anlatmaya başladı. Aciktiginda yada uykusu geldiğinde artık daha huysuz. Sizinde böyle değişti mi. Artık kucak istiyor. Bazen bırakınca agliyor. Bu çok yorucu. Mizmizlansa bile hemen almamaya çalışıyorum.
Ve tatilde kakasını 2 günde bir yaptı ama hep ishal yaptı. Ankarada döndük bakalım bu kakası nasıl olacak. Ateş filan da yok. Diş belirtisi de olabilirmiş. Var mı böyle yaşayan. Çok erken ya. Dış olmasın. Bugün biri beyazlasmis dış çıkaracak dedi çok korktum
Allahım kv ve kp hepmi aynıı. Bugüne kadar büyümesine falan karışmadılar sert duruşum vardır biraz. Ama 1 ay görmedi torununu büyümeden konuşuluyo boyu uzamış ama tombişliği gitmiş dedi (daha önce zayıflamıl dediğinde kaç gram aldığını sölemiştim şimdi zatıflamş diyemiyo) bende 4.ay kontrolünde 66cm 7300kg çıktı doktorumuz önde bile dedi dedim. 4 aya göre iyi benm oğlum dedim sustum. Sonra mıtfaga eşimin yanına geçtim oda oğlumu gezdiriyo dedesiyle aynı odadalar. Bende çay içicekmisiniz diye sormaya gittim ki üçü yan yanaydı hemen kv uzaklaştı. Ya 4 aylık bebeğe dedesini öptürmeye çalışıyo bizimkide yavrum yalıyo. Hemen geri kaçınca bişey demedim ama 2 gündür öyle surat yapıyorumki çok iyi anladı. Bugün bayram için aileme gidicez sevin diye çağırdım kucağına bile alamadı benm suratımdan dolayı. Sonra ben verince alabildi. Ya benm kp sigara içiyo eli yüzü temizmi şimdi bu adamında yalatıyosun yaa. Nasıl kızdım anlatamam yaa. Ama kızından olma torununu sakal vatken öptürmezdi bile babasına bile sakalını kes derdi. Anlamıyorum gelinleri bakınca hasta olmaları umurlarında olmuyomu yaa delircem götüresim gelmiyoo.