- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.261
Genelde gaz ve diş huysuzluğu oluyor bu dönemlerde bende bugün götürdüm susmuyor bakın dişimi çıkıyo diye kızım doktora baka baka baş parmağını koydu ağzına başladı emmeye iştahlı iştahlı kadın kan aldırdı bişi çıkmadı diştir dedi bide rahatlasun diye fitil attırdı şimdi uyuyo bakalım yarın nolacakBencede gaz olabilir yeğenim vardı sürekli ağlıyordu şimdi maşallah çok akıllı onda gaz problemi vardı iki yaşına kadar nerdeyse özel besledi ablam onu
onu kullanıyorum zaten şimdi kucağımda taşıyorum yaa bebeği bildiğin burnu akıyor burnundan ağzına doğru o zaman aspiratör ile çekiyorum bebeğin müsade ettiği kadar da hapşırıkta var acaba dr göstersenOtri bebe ve fizyolojik serum başka açılmıyo burnu
Diş sıkıntı şimdilerden başlıyormuş zaten kiminin 4 ay sürüyormuş çıkması çok zor zaten diş olayı acıyor canları çokGenelde gaz ve diş huysuzluğu oluyor bu dönemlerde bende bugün götürdüm susmuyor bakın dişimi çıkıyo diye kızım doktora baka baka baş parmağını koydu ağzına başladı emmeye iştahlı iştahlı kadın kan aldırdı bişi çıkmadı diştir dedi bide rahatlasun diye fitil attırdı şimdi uyuyo bakalım yarın nolacak
Kolyede aldım ama bişi yapmadı sanırımDiş sıkıntı şimdilerden başlıyormuş zaten kiminin 4 ay sürüyormuş çıkması çok zor zaten diş olayı acıyor canları çok
Brn hastalığın başında götürmekten yanayım doktora gitme imkanın varsa zorlamazsa bi göster faydası olur zararı olmaz burun tıkanıksa emmesi zorlaşıronu kullanıyorum zaten şimdi kucağımda taşıyorum yaa bebeği bildiğin burnu akıyor burnundan ağzına doğru o zaman aspiratör ile çekiyorum bebeğin müsade ettiği kadar da hapşırıkta var acaba dr göstersen
Yarın götüreyim birde bayram araya girecek daha köyü olur felan hem emme hem uyku sıkıntı oluyor oda uyanıkken huzursuz ediyor. Bakalım bu gece nasıl geçecek büyük insan olsa dersin siler bitkini felan diyemiyorlar şuram ağrıyor yada buran ağrıyor bebeklere çok üzülüyorum ben yaaBrn hastalığın başında götürmekten yanayım doktora gitme imkanın varsa zorlamazsa bi göster faydası olur zararı olmaz burun tıkanıksa emmesi zorlaşır
Uzun süreli burun tıkanıklığı sonradan orta kulak iltihabına çevirdi bizde.doktora götürmeni öneririm.kan testi falan yapıp ona göre ilaç falan verir.Yarın götüreyim birde bayram araya girecek daha köyü olur felan hem emme hem uyku sıkıntı oluyor oda uyanıkken huzursuz ediyor. Bakalım bu gece nasıl geçecek büyük insan olsa dersin siler bitkini felan diyemiyorlar şuram ağrıyor yada buran ağrıyor bebeklere çok üzülüyorum ben yaa
Bol su süt yapar ama iyi beslenmezsen kaliteli süt olmaz tahin pekmez karışımı tavsiye ederim kısır marul dereotu çarliston biber bunlar sütü arttırır.kulak ağrısı geçer bir süre sabret olur o kadar.Merhaba kizlar.ben mayista anne oldum.oglum 42.haftaya gecince dogdu biraz bekletdi bizi ama gelisi herseyi unutturdu.simdi oglum 4 aylik.emziriyorum.kayinvalidem sik sik cay ic diyor sut yapar bende caya nefret ederim acaba bol su icmekde sut yaparmi?bide kizlar hanginizde bu sorun var?benim oglumun galiba banyo yaparken kulagina su kacmis emerken bazen kulagi fena agriyo ve feci sekilde agliyo aglamasina dayanamiyorum sizce gecermi bu?doktor ilac yazdi agri baslayinca damlatiyorum
Benim bebeğimde öyle :) örtüyü koltuk altlarından itibaren örtüp yatağının kenarlarına sıkıştırıyorum artık sadece tepinip ayaklarını açabiliyoKızlar ben mayıs annesiyim
Bebeğim ellerini kullanmaya başladı
Uyurken örttüğüm örtüsünü uyanınca tutup ağzına sokmak için yukarı kadar çekiyor
Korkuyorum burnu kapanacak nefessiz kalacak diye
Tavsiyeleriniz varmı
Ya canım ben denemek için tadına baktığımda ekşimsi bi tadı oluyodu o yüzden ne olur ne olmaz diye döküyorumCnm ole bışe yapmana gerek yok,hiçbişe olmaz.hatta bebeğine ver su ihtiyacını karşılasın
Kesilmez inşallah canım bol su iç bebişini öp kokla coşar sütünsagol canim allah razi olsun ne diyim sus deyip yutuyorum ama sutum kesildi resmen
Canım bol limonlu ıhlamur içip sık sık emzirmiştim ve her sabah fizyolojik serum sıkmistim 3 güne düzelmistiKızlar iyi akşamlar. Bebeğim dünden beri burnu akıyor ve hapşırıyor burnu sürekli aktığı içim nefes doğru düzgün alamıyor. Emerken rahat emememiyor. Ne yapabilir. Akıl verin bana
Bayram öncesi biz gidelim randevu aldım öğleden sonra götüreceğimUzun süreli burun tıkanıklığı sonradan orta kulak iltihabına çevirdi bizde.doktora götürmeni öneririm.kan testi falan yapıp ona göre ilaç falan verir.
dün başladım ıhlamur içmeye bir kaşık bebeğe de verdim. Serum fizyolojik bende yapıyorumCanım bol limonlu ıhlamur içip sık sık emzirmiştim ve her sabah fizyolojik serum sıkmistim 3 güne düzelmisti
Kızlar ben mayıs annesiyim
Bebeğim ellerini kullanmaya başladı
Uyurken örttüğüm örtüsünü uyanınca tutup ağzına sokmak için yukarı kadar çekiyor
Korkuyorum burnu kapanacak nefessiz kalacak diye
Tavsiyeleriniz varmı
Tesekkur edrrim canim rahatlattin beniBol su süt yapar ama iyi beslenmezsen kaliteli süt olmaz tahin pekmez karışımı tavsiye ederim kısır marul dereotu çarliston biber bunlar sütü arttırır.kulak ağrısı geçer bir süre sabret olur o kadar.
Kesilmez inşallah canım bol su iç bebişini öp kokla coşar sütün
Kızlar el ayak hastalığı mı ne varmış salgın olarak yeğenimde çıkmış bizde beraberdik geçen gün kızımada geçmiş olabilir. Siz dikkat edin tedavisi de yokmuş