2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bebeginiz nasil sesler cikariyor. Benimki neredeyse hic agulamiyor artik. Ciglik atiyor. Ses cikarmaya calisiyo gibi ama olmuyor.
Benim aguluyor ama az. Daha çok bağırıyor kucak alınca susuyor. Ama bana ve babaya yapıyor. Kayinbabam karşımda oturuyor. Oraya gittiginde yardımcısı ilgileniyor ona hiç yapmiyormus :) 6 aydan sonra geçer diye umut ediyorum :)

Kizlar bebeginiz nasil sesler cikariyor. Benimki neredeyse hic agulamiyor artik. Ciglik atiyor. Ses cikarmaya calisiyo gibi ama olmuyor.

Çığlık atıyor bağırıyor :) Arada kahkaha atayım derken çığlıkla kahkahayı birbirine karıştırıyor :) Uykusu gelince eeeeee diye ninni söylüyor kendine :) Agu ben çok nadir duymuşumdur kızımdan pek agulamadı yanii..

Bizimki de uyku gelince eee lemeye başlıyor, bizim kahkahalar bomba nereye gitsek herkes başımıza toplanıyor, sinirlenince de çığlık çığlığayız :)

Çok geçmiş olsun canım zaten zor bebekler hasta olunca ateşine dikkat et sen anne olmak gerçekten zor
bizimki de gülüyor ama. Çok nadir ses var arada sesler çıkarıyor ama agu ya pek benzemiyor

kizlar sagsolsun benim kv israrla bebek mamasina sut ekleme dememe ragmen acik alinan sutle yapmis dun gece eve nir gittim hemen emzirdim bir baktim ishal olmus gece yine hapti su gibi halsiz bitkin sabaha kadar uyumadim simdi isteyim jalen aklim onda arayip soramiyirumda

Oy kuzum ya olurmu hic öyle sende calismam cocuguma bakacam de esine para cocugundan önemlimi ya senin bu yazdiklarini okuyunca ben burda sinirleniyorum kv dene isine gelmiyorsada ailesine tepkisini göstersin nedir bu cekdigin

Şaka mı bu. Bunlar hiç normal şeyler degil. Birşeyler yapmalısın bence. Ne demek soramıyorum. Bence al çocuğu dr git. Onu da götür dr bir güzel azarlasin. Olmaz böyle olan çocuğa oluyor yavrum benim.

Çok geçmiş olsun canım zaten zor bebekler hasta olunca ateşine dikkat et sen anne olmak gerçekten zor
bizimki de gülüyor ama. Çok nadir ses var arada sesler çıkarıyor ama agu ya pek benzemiyor
Sagol canım ya Aynen canım ya anne olmak çok güzel ama çok da zor hele ilk annelik zor bi ağlıyor bizimki ben korkuyorum acaba nazara mı geldi bilmiyorum.

bence anne olarak tepkini göstermelisin kendine ve en çokta oğluna haksızlık ediyorsun bu kadar sessiz kalmaman gerekiyor

Sagol canım ya Aynen canım ya anne olmak çok güzel ama çok da zor hele ilk annelik zor bi ağlıyor bizimki ben korkuyorum acaba nazara mı geldi bilmiyorum.
Olabilir canım her akşam sen 7 Fatiha 7 ayetel kürsü 7 ihlas oku çok iyi geliyor

Şaka mı bu. Bunlar hiç normal şeyler degil. Birşeyler yapmalısın bence. Ne demek soramıyorum. Bence al çocuğu dr git. Onu da götür dr bir güzel azarlasin. Olmaz böyle olan çocuğa oluyor yavrum benim.

canim dr herseyi anlatma diyor kv. cocuk oyle büyümezmis biz nasil buyurtuk diyorlar. su icirdiklerini anlattim neyms niye soyluyorsun susuzluktan bobrekleri kururmus

Bunedir ya senin yazdıklarını okudukça ben burda deliriyorum, bu nasıl bir taş kafalıktır, sen kimsin kadın ne hadle annesinin olmaz dediğini zorluyorsun. Ay bunda babasının da senin de suçun var pasif kalma bukadar yahu senin çocuğun o. Çocuğu ordan kaçırasım geldi yazık yavrum nasıl bağırsakları rahatsız oluyordur ya ben su dahi vermiyorum henüz hazır değil diye nedemek inek sütü. Ayy o bebeği senden başkası kurtaramaz acı çekiyor çocuğun sahip çık!!!

Benim çocuğuma benden başkası istemediğim birşeyi yapamaz ya kimse de kırılmış dökülmüş umrumda olmaz herkes işine baksın, biz de çocuklarımıza. Çizgilerinizi belirleyin herkes de yerini bilsin. Anneysen güçlü olmak zorundasın. Cahil inatçı birileri yüzünden çocuklarınıza eziyet ettirmeyin. Yazık o yavrulara dilleri de yok söylesinler.

Şahsen ben o kv karşısında cinnet geçirir katil olurdum herhalde. Ben kızımın kılına zarar verseler dünyaları yakarım. Allah'tan kayınvalidem yok şükrettim bunun için. Kimse karışamaz benim çocuğuma izin vermem buna. Ben mamasını bile bir başkasına hazırlatıp verdirmiyorum, sıcaklığını ölçeğini ayarlayamaz falan. Annem bile herşeyi sorar bana kızım şöyle mi yapalım böyle mi diye. Lütfen çocuklarımız söz konusu ise hiçbir konuda sessiz kalmayalım arkadaşlar. 9 ay biz onları ne zahmetlerle taşıdık, canımızla kanımızla büyüttük. Evlatlar bizim ötesi yok. Her konuda ilk söz sahibi bizler olmalıyız.

Aynen öyle canım sonra Allah korusun bir sıkıntısı olduğunda dövünmek işe yaramaz. Ben kayınvalidesinin de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama cahillikle kötülük ediyor farkında değil. Buna dur diyecek de annedir. Dili olmayan, bize muhtaç olanlara aşırı hassasiyetim var. Bebekler yaşlılar ve hayvanlara zarar geldimi deliriyorum.

Iyi geceler arkadaslar oglum ucuncu aydan sonra neredeyse hic kilo almadi 6800 takildi kaldi gecenlerde ates usutme vardi ondan sonra kusar oldu zayifliyacak diye korkuyorum. anne sutuyle besleniyor mamayi sevmiyor .ne yapacagimi sasirmus durumdayim.ek gidayi da sevmedi sizin bebelerin kilo alimi ne durumda neler yapiyorsunuz

Mamayı sevmemesine sevinmelisin. Bebeğinin kilosu gayet güzel aynen anne sütüyle devam et bence. Sütünü yağlandıracak şeyler ye daha verimli olması için falan. Tahin helvası, semizotu, yeşillik bulgur bol su. Bunlar bana süt yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…