Allahım kv ve kp hepmi aynıı. Bugüne kadar büyümesine falan karışmadılar sert duruşum vardır biraz. Ama 1 ay görmedi torununu büyümeden konuşuluyo boyu uzamış ama tombişliği gitmiş dedi (daha önce zayıflamıl dediğinde kaç gram aldığını sölemiştim şimdi zatıflamş diyemiyo) bende 4.ay kontrolünde 66cm 7300kg çıktı doktorumuz önde bile dedi dedim. 4 aya göre iyi benm oğlum dedim sustum. Sonra mıtfaga eşimin yanına geçtim oda oğlumu gezdiriyo dedesiyle aynı odadalar. Bende çay içicekmisiniz diye sormaya gittim ki üçü yan yanaydı hemen kv uzaklaştı. Ya 4 aylık bebeğe dedesini öptürmeye çalışıyo bizimkide yavrum yalıyo. Hemen geri kaçınca bişey demedim ama 2 gündür öyle surat yapıyorumki çok iyi anladı. Bugün bayram için aileme gidicez sevin diye çağırdım kucağına bile alamadı benm suratımdan dolayı. Sonra ben verince alabildi. Ya benm kp sigara içiyo eli yüzü temizmi şimdi bu adamında yalatıyosun yaa. Nasıl kızdım anlatamam yaa. Ama kızından olma torununu sakal vatken öptürmezdi bile babasına bile sakalını kes derdi. Anlamıyorum gelinleri bakınca hasta olmaları umurlarında olmuyomu yaa delircem götüresim gelmiyoo.