2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Artik 5 aylik olmak uzere kizim. Ama bu 5 ay nasil gecti derseniz bir allah bi ben biliyor.kizim surekli agliyor.Oyle boyle bir aglama degil kriz geciriyor. Gece 11 uyuyor sabah 5 te uyaniyor. Uyandiktan sonra uyumak istemiyor. Eee tabi uykusu geliyorama uyutamadigimiz icin tum gunu kriz gecirerek geciriyor. Uyutuyoruz yarim saat sonra tekrar uyaniyor. Bebek egitim merkezine goturduk bakiyorum butun bebekler arada ik mik ediyor ama benim kzim sadec kriz gecirip yaptirmiyor hic bisey. Artik cok yoruldum. Hem uykusuzum hem dermansizim . Surekli aglayip ciglik atiyor. Arabada bi yee gitmeyi sevmiyor.pusette ,ana kucahinda,kanguruda durmuyor.sadece kucagima alip gezebiliyoruz.ama oylede nereye kadar. Dr a goturduk bissey bulamiyor.Artik zekasal bi sikintisi oldugunu dusunmeye basladim. Cok uzuluyorum.

hic bikmazlar veremez sen tavrini koy.ama kirma kimseyi.zaten alinacagi varsa alinir

mamayi istahla yemiyormus babaannesinin yaptigi daha lezzetliymis :/
Canım Allah sana sabır onlara da akıl versin inşallah, senin de imtihanin bu heralde, okudukça ben üzülüyorum senin ve bebeğinin hakkına giriyorlar, vebali çok büyük. Sana saygılari yok madem Allah korkuları da mı yok? En kısa sürede rahat ve stressiz bir hayata kavuşursun canım inşallah, inan canı gönülden ediyorum bu duayı.

hayir sadece huysuz annesi...yigenim de oyleydi.cocuk bir dakika bile mi durmaz aglamasi beyninde zonkluyor.sevmek imkansiz zaten..buyumesinin her asamasi sikintili idi ama agladigi icindi.simdi ikinci sinifta.zekasal degil yani.

Canım tum bebekler farklı farklı hepimizin farklı sorunları var. Benim kızım da aç geziyor bak sebebini bilmiyoruz. Kendimi yiyip bitiriyordum canım ama artık kabullendim. Çocuk sahibi olmak çok zormuş. Ama çok şükür bak sağlıcakla kucağimiza alabildik bebeklerimizi. Evlat hasretiyle yanıp tutuşan çok arkadaşım var. Onları görüp şukrediyorum halime. Bu günlerde geçecek emin ol.

Canım zekasal bir sıkıntısı olduğunu düşünüp kendine dert etme. Tamamen fenalıktan ağlıyordur hani büyükler bebek ağlayınca kendine baktırıyor derler ya sizinki de öyledir. Böyle bebeklere doktorlar 6. aydan sonra düzelir diyor. İnşallah sizin bebeğiniz de düzelir sabırlı olmaya çalış. Senin stresini de hissederse daha da fazla ağlar sen sakinliğini koru. Bebekken çok ağlayan fenalık yapanlar ileride çok sakin yavaş bir çocuk olurmuş :)

Canim cok sukur ediyorum. Benim yorulmamida gectim . Ama artik bebegimde bi problem oldugunu dusunuyorum. Normal degil cunku. Bebek egitim merkezinde daha net gordum .10 bebek vardi sadece benim kizim farkliydi.

Insallah canim insallah. 40 ni bekledik olmadi ,3 ayi bekledik olmadi.insallah 6. Ay da gecer dedigin gibi.

Insallah canim insallah. 40 ni bekledik olmadi ,3 ayi bekledik olmadi.insallah 6. Ay da gecer dedigin gibi.

İştahı nasıl emiyor mu güzel? Ağlamaları aç olduğu için değildir dimi? Bebek sakinleştiren müzikler var gerçi muhakkak denemişsindir. Sevdiği hoşlandığı şeyler yok mu? Mesela arabasıyla gezmek, sevdiği oyuncaklarla oynamak falan?

Canım kendi kendine evham yapıyorsun kötüyü çağırma boş yere. Allah korusun her çocuk özeldir farklı şeyler bekler ve ister. Maşallah uyuyor en azından ben bir hafta hiç uyumadi diyenler duyuyorum.
Bir bebek aglıyorsa devamlı
Ya actir
Ya altına pislemiştir
Ya uykusuzdur
Ki ben bunların olduğunu sanmıyorum son ihtimal fazla ilgi bekliyor olabilir oyun ister. Bizimki de uyanınca sabah pek uyumaz ben sürekli oyun oynarım eviririm cevirim yorulur uyuturum. 7 saat düzenli uyuyan bir bebek. Bence sukret

Canim cok sukur ediyorum. Benim yorulmamida gectim . Ama artik bebegimde bi problem oldugunu dusunuyorum. Normal degil cunku. Bebek egitim merkezinde daha net gordum .10 bebek vardi sadece benim kizim farkliydi.
Canım ben hamilelik döneminde ne ikili ne üçlü test yaptırdım. Bu sağlık meseleleri tamamen nasip işi. Hakkımda hayırlısı neyse ona razıyım dedim. Çünkü ne zaman ne olacağı belli olmaz. Sen kalbini ferah tut iyi düşün ve yapman gereken ne varsa araştır yap. Sonrası Allah'ın takdiri. Ama benim çevremde gece gündüz hiç durmadan ağlayan hiç uyumadan 2 yaşına gelen bebekler var gayette sağliklılar. Hatta bu tip bebeklerin zeka düzeylerinin yüksek olduğunu söylüyorlar. Bebek eğitim merkezinde uzmanlar sana olumsuz birsey mi dedi de böyle bir düşünceye kapildin canım?

Evet ağlayan bebek sağlıklı bebek demişti bana doktor. Benim kızım da çok ağlıyordu şimdilerde biraz duruldu.

Aman Allah korusun öyle birşeyi yoktur ben gaz sıkıntısından olduğunu düşünüyorum benimkide öyle çünkü kucakta durmuyo atıyo kendini yere koyuyorum ağlıyor yiyo ağlıyo aç ağlıyo nasıl memnun olacağı belli değil.sürekli ilgi istiyor enerji kalmıyor ama babasıda öyle büyümüş belki ondandır bilmiyorum iyi düşün çocuğuna çok zeki ve özel olduğunu söyle her zaman

Bencede gaz olabilir yeğenim vardı sürekli ağlıyordu şimdi maşallah çok akıllı onda gaz problemi vardı iki yaşına kadar nerdeyse özel besledi ablam onu

Kızlar iyi akşamlar. Bebeğim dünden beri burnu akıyor ve hapşırıyor burnu sürekli aktığı içim nefes doğru düzgün alamıyor. Emerken rahat emememiyor. Ne yapabilir. Akıl verin bana

sagol canim allah razi olsun ne diyim sus deyip yutuyorum ama sutum kesildi resmen

Cnm bnce senın vesvesen ama için hic rahat etmıosa bı ultrasyon cektirebılırsn.amaa ama cok gereksız.sdece kaçıncı hafta doğum yaptn bılmıorm ama annr karnında cok kalan bebekler dışarıya zor adepte oluomş.her şeını cok düzenli yap aynı saatte yedr içir.bazı cocuklar ole oluo.ben bnm oğluma mıy mıy dıodm 2tane misafr geldıde eşimle gittklermden snr bebeğimn elini ayağını optk cok fena yaramazlar var tek değilsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…