2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Eşin ne diyor bu duruma, sessiz mi kalıyor, anne babasından yana mı?

aslinda hakveriyor bana hersey ortada takma diyor. sonra o kadar maddi sikintilarim varki birde bunu takamam benim oglum saglikli dedi konuyu kesti. ama oda hosnut degil ayni evde kalmaktan biraz isleri yoluna koysam tasiniriz hemen diyor . bizim beraber oturmamiz birazda mecburuyetten

hayir sinir oldugjm sey kpederim in sutume kaadar karismasi. birde evde.sagilmis sutte yoktu pirincunu ve paket sutle icine de seker atip mama yapip yedirmis paso . neymis kilo alacak . o aldigi kilo saglikli degilki zararli hem sisiyo kiloda degil o

hayir sinir oldugjm sey kpederim in sutume kaadar karismasi. birde evde.sagilmis sutte yoktu pirincunu ve paket sutle icine de seker atip mama yapip yedirmis paso . neymis kilo alacak . o aldigi kilo saglikli degilki zararli hem sisiyo kiloda degil o
Beraber yaşıyorsanız normal canım karismaları biz yılda bir de görüşsek suyuna emzigine kadar karışıyorlar seni çok iyi anlıyorum Allah yardimcin olsun

En çok kızdığım konulardan bir tanesi annenin anneligine karisilmasi.
Her anne, anne olmadan önce bir anne profili çizer kafasında . Bebeğini öyle büyütmek ister çünkü kendi doğrusudur bu.

Ama insanlar da saygı yok. Niye şöyle yapmıyorsun sorularından bazen o kadar bunaliyorum ki kalp kirmaktan korkan ben bir gün dolup yanlış kişiye patlayacağım diye korkuyorum.

Bende nırmalde yumurtalık tembelliği var kilo alınca adetim bozulurdu şimdi bu kilo ile adet olmak çok zor olacak rejim yapmakta çok zor ben iki emziriyorum midem kazınıyo

Seninkiler rizeliydi dimi.canım ya sen anlatıyon ben daralıyorum inşallah tez zamanda bi çıkış yolu bulursunuz bebeğe şekerli bişi yedirilir mi nasıl bir kafa bu.

Mama versinler madem şekerli pirinç unu da neymiş. Siz emzirmeye eve gidemez misiniz? Allah yardımcınız olsun.

Kızlar göğüste bekleyen süt bozulur mu, bebeğe verilmemeli diyenleri okudum?
Diyelim bir gün boyunca hiç emzirmedik, ertesi gün emse sütte bozulma olur mu?
Sütü bol olup bebeğini sadece anne sütüyle besleyenler için geçerli değil bu tabii..

Bebek emmeden biraz sağ dök gerisini emzir canım bi sorun olmaz

mnt 6 ayını doldursun ondan sonra ufak ufak kısmaya başlarız yediklerimizi kilo her türlü problem insana bir sürü hastalık yapıyor
Günaydın,
bebislerinin kuş gibi civiltisiyla sabaha gözlerini açan anneler...
Bol neşeli, hareketli, dönmeli gününüz olsun.
Günaydın bol bol gülücükler olsun

Aynen öyle bize emanetler çünkü. Herkes laf sahibi oluyo. Zamanı gelince herşeyden tadacak zaten şimdiden yüklemeye ne gerek var anlamıyorum
kv ilkinde karistirmardim bunu da ellemem dedi.karismayi mi dusundunuz dedim.ayni kurallar gecerli...simdi 6 yasindaki toruna istedigini yedir yika sarmala uyu dedim.
Bir de yikama hastaligi var
Annem guzel yikiyor.kv kiskancligindan ne yapacagini sasiriyor.kendin yikasana diye soylenip duruyor.yahu ikinci.cocugum dusun yakamdan...

Nerde öyle düşünceli insan
Bayram sebebiyle kaynanama geldik daha sabahtan başladı ben bunun ağzına meyve veririm haa ben buna çorba veririm haa. Verde annesi sana neler diyo gör diye sakaya vurdum artık laf anlamayan insana ne desem boş. Daha önce kaç kere söylediğim halde hala şansını deneyecek şaka gibi

Ben bozulacağinı düşünmüyorum, göğsümuz bebegimize özel sütün içeriğini bile ayarlayabiliyorken. Yaradıliş gereği, kadın göğusunun doğal yapısı zaten sütü mükemmel bir şekilde üretip en taze şekilde saklamak. En steril yöntem emzirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…