2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

15 dakika mı ? Yaw benimki 45 dakika emiyor, telef ediyor beni. Ağzından memeyi zor alıyorum. Damaklarının arasına kıstırıyor. Bir gün göğüs ucum kopucak

Ciddi misin kırk beş dakika eeee nasıl yetmiyor sütün mama istiyor senin cadı

Benimki biraz oburiks :)) 180 cc mama içen bebeğe süt yeter mi :)) Benden 90 cc anca çıkar, 10 dakikada boşaltıyorsa memeyi kalanı keyif anlayacağın. Memede uyumayı çok seviyor ben de kıyamıyorum napayım.

Cnm ek gıdaya geçmn bna kalırsa cok erken olmuş,senın bebeğin kıloluydu sanırsm.ztn herzmn 1kılo 500gr alırsa obez olur.kılolu bebişler kndılerını dengelemeye alıolar.en az 1ay dha beklesydn enazndn bağırsakları gelişirdi

Canim zaten huzursuzdu gece 7 saat kesintisiz uyuyan bebek 3 saatde bir kalkmaya basladi doktor baslayin dedi zaten ek gidaya 1 kilo degilde bari bi 500 gr alsaydi diyorum 160 gr cok az 1 ay icin bide bir ara zayifliyordu iyiki o durdu 12 günde 30 gr almis. Evet kiloluydu suan 4 aylik ve 10 günlük 8 kilo

Reactions: mnt
Maşallah ama kılo alımı durup boyu uzasa yeterli çnkü şuan bıle 6aylık bebek kılosunda yıne dr.nuza danışın ama bağırsak sındırım sıstemı için cok erken.bnm oğlumada 4aylkkn başla dedi dr.mz başlamadm iikide başlamamışım dha snr dha kötü snçlar çıkabılıo.

Günaydın hanımlar
Sabah sabah nereden çıktı bu soru diyeceksiniz ama aklıma takıldı. Büyüklere de soramadım çekindim..
Diyelim eşimizle birlikte olduk. Ve daha banyomuzu yapamadan bebek uyandı ağladı. O şekilde kucağımıza alırsak bebeğin vücudunda yaralar çıkarmış. Böyle söyleyenler var bu doğru mu? Siz böyle bir şey duydunuz mu? Böyle bir şey yaşamadım da duydunuz mu diye merak ettim. Üstü kapalı sordum ama anlamışsınızdır :)

Daha neler:) böyle şeyleri kim çıkarıyor

günaydın kızlar
11 haftalık hamileyim bende Allah nasip ederse sanırım mart gibi doğum yapacağım. aklıma birsey takıldı 2 gün önce otobüsten indim eve doğru yürürken çok şiddetli bir ağrı hissettim kasıklarımda tam bilmiyorum ama sanırım 30 sn 1 dk kadar sürdü.dünde daha kısa süreli kasılma oldu 1 kez az önce de 5 sn filan kasık ağrısı oldu yine biraz şiddetli. bunlar normal mi sizce?sizde de oluyor mu ya da oluyor muydu?

Normal canım hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Öyle olduğunda hemen otur dinlen yada uzan. Gelip geçen ağrılara normal deniliyordu. Geçmeyen ağrı olduğunda doktoruna danışmanda fayda var tabii. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla bu süreci tamamlaman dileğimle...

İlk defa duydum ben böyle birşey tuhaf vücudunda Yok yara çıkmadı o zaman gayrimüslşmlerin çoçukları yara içinde kalması lazım dimi

Kızlar yemek konuşulmuş bende soracaktım siz su içirmeye başladınız mı yada ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ben daha sadece süt veriyorum başkalarına kalsa çoktan vermem lazımdı
Ben 4. Aydan beri su veriyorum haftada bir kakasını yapardı çok şükür su ile normale döndü.su içirmemide tanıdık bir çocuk doktoru söyledi bende sakınca görmedim bir aydır içiyo bir sorun olmadı hatta emmek istemediği zamanlarda ishal olduğunda susuz kalmasını engellemiş oldum

Oyyy masallah brrnim kiz daha 6 kg olamadi

Bende başlayım vermeye ufak ufak o zaman ne kadar veriyorsun belli bir miktarı var mı

Bende başlayım vermeye ufak ufak o zaman ne kadar veriyorsun belli bir miktarı var mı
Çay kaşığı ile günde 6 kez verebilirsin ilk başlarken bi kaşık.ben bşberonun ucuna bastırıyorum fışlıyo ağzına hoşuna gidiyor biberon ememiyo boğuluyo hep su için suluk aldım ama çekmeyi bilmiyo oda oomadı ben de ağzına fışlatıyorum ilk içtiğinde çok şaşırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…