2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
pembepatiks pembepatiks bugün nasılsın sütün nasıl cogalmistir inşallah. Biz asimizi yaptırdık bugün yeni geldik.

4. Ay aşısı elinden tuttum. Iki tane bacaklarından yaptılar. Nasıl ağladı yavrum ya ben de ağladım.
Geçmiş olsun canım siz atlattıniz sıra bizde inşallah bende bu sefer elini tutacagim konuşacağım bebegimle .sütüm iyi canım rezene çayı iciyorum şekerli tatli şeyler yiyorum akşam halka tatlı yemeye çikacağiz inşallah.ben bu arada kpss çalışmaya karar verdim inşallah calisabilirim gece uyuyamiyorum fazla günde 4 saat uyuyorum bebiş uyurken çalışırdım belki dedim

Canım benim memlekette kalma ihtimalim vardı o yüzden sordum ebeye bir ay geçmeden yapılmaz dedi iki doz yaptırdığım içinde en geç ayın on ikisinde yaptırabilirsin dedi önceki dozu üçünde yaptırmıştık
@simarik83 biz rotayı 30 Haziranda yaptırmıştık. Şimdi ikinci dozu 28 yada 29 Ağustosta yaptırsam olur mu geç kalmam değil mi? Sen geçenlerde yaptırdın ya ondan sorayım dedim.

İyide yazık ama bebişe daha sindirim sistemi gelişmemiş. İlk zamanlar zaten iplik gibi oluyor bağırsakları yazık ya. İllaki yiyecek bu bebekler zamanı gelince erkenden verince noluyo? Tepki vermiyomusun? Ben oğluma en ufak bir müdahelede bulunsalar bile kim olursa olsun izin vermiyorum uyarıyorum. Oğluma bi de çorba falan emdircekler valla savaş çıkarırım evde
Bizim başta babamız yüz bulsa yedirecek neymiş kızı bakıyormuş içi el vermiyormuş birde kayın babam onuda kv frenliyor en kötüsü kendi babam Mersin'e gidince savaş çıkar gibime geliyor telefonda bile onu ver bunu ver çocuğa diyor

Kızlar bana bir akıl verin kızım gece iki saatte bir uyanıp emmek istiyor ama aç olduğundan değil geçen ay kilo almadıgı diye doktor gece emzir demişti bende kaldırdım şimdi kızımda alışkanlık oldu doktorda artık gece emzirme dedi ama kızım istiyor gece emzirmesini kesmek için araştırma yaptım tracy hogg kitabında gece kalkınca uyutmayı deneyin istesede vermeyin hatta uyutma işini baba yapsın diye yazıyordu dün gece kızım saat on birde emdi sonra birde tekrar kalktı emzirdim gece üç gibi kalktı bu sefer emzirmeyip uyutmayı denedim dün ilk geceydi tam bir saatte uyudu ağlamadı ama göğsüme yaslanıp sarılıp öyle uyudu ve kendimi çok kötü hissettim öyle uyuyunca sanki ona haksızlık ediyormuşum güvenini sarsıyormuşum gibime geldi diğer taraftan baktığımda sabah kalktığında daha verimli emdi daha keyifliydi bende kesintisiz uyuyunca daha dinç kalktım haliyle ama bu akşam ne yapacam bilemiyorum kızımın sarılıp uyuması göğsümü ellemesi aklımdan çıkmıyor kötülük ediyorum sanki ona sizce ne yapmalıyım bana bir akıl verin devam etmelimiyim böyle yoksa ne zaman isterse emzirmelimiyim

Kızlar yemek konuşulmuş bende soracaktım siz su içirmeye başladınız mı yada ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ben daha sadece süt veriyorum başkalarına kalsa çoktan vermem lazımdı

Kızlar bana bir akıl verin kızım gece iki saatte bir uyanıp emmek istiyor ama aç olduğundan değil geçen ay kilo almadıgı diye doktor gece emzir demişti bende kaldırdım şimdi kızımda alışkanlık oldu doktorda artık gece emzirme dedi ama kızım istiyor gece emzirmesini kesmek için araştırma yaptım tracy hogg kitabında gece kalkınca uyutmayı deneyin istesede vermeyin hatta uyutma işini baba yapsın diye yazıyordu dün gece kızım saat on birde emdi sonra birde tekrar kalktı emzirdim gece üç gibi kalktı bu sefer emzirmeyip uyutmayı denedim dün ilk geceydi tam bir saatte uyudu ağlamadı ama göğsüme yaslanıp sarılıp öyle uyudu ve kendimi çok kötü hissettim öyle uyuyunca sanki ona haksızlık ediyormuşum güvenini sarsıyormuşum gibime geldi diğer taraftan baktığımda sabah kalktığında daha verimli emdi daha keyifliydi bende kesintisiz uyuyunca daha dinç kalktım haliyle ama bu akşam ne yapacam bilemiyorum kızımın sarılıp uyuması göğsümü ellemesi aklımdan çıkmıyor kötülük ediyorum sanki ona sizce ne yapmalıyım bana bir akıl verin devam etmelimiyim böyle yoksa ne zaman isterse emzirmelimiyim
Ben gece 2 defa kalkiyorum mama verdiğim halde 3 saat sonra tekrar acikiyor bence memeyi bırakana kadar istediği kadar emsinler .ablam ilk doğum yaptiginda 2 saate bir uyanıp emzirince anneme ben ne zaman akşam yatip sabah kalkicam diye sormuş annemde 2 sene sonra demiş ben o yüzden mıdır nedir gece emzirmemeyi hiç düşünmedim .bence emzir canım oğlum emerken eliyle yüzüme dokunuyor parmaklarını ağzıma sokmaya calisiyor bayılıyorum bu hallerine .doya doya emsinler bence.

Kizlar oglumun kilo alimi durdugu icin 1 ayda 160 gr almis hatta bi ara 200 gr vermisdi bu 1 ay icinde bizde bugün ek gidaya basladik ilk yemegimiz havuc püresiydi cok sevdi masallah ogluma bide biberon emmiyor diye suluk aldim eline veriyorum kendi kendine icmeye calisiyor bazen basarili bazende üstüne dökuyor :KK70: biraz erken oldu ek gida ama ilk aylar cok kilo aldi bu ayda böyle az alinca baslamak zorunda kaldik:)

Emse inan emzirecem ama kızım emmiyor sadece kalkıyor memede ya bir kez ya iki kez çekiyor sadece alışkanlık iki kere kalksa tamam ama gece uykum hiç yok diyebilirim bütün gün enerjim kalmıyor sonra içimede sinmiyorsa ama gündüz fazlada emmiyor gece kalkıp emince bugün çok güzel emiyor bilemiyorum ne yapacam
Ben gece 2 defa kalkiyorum mama verdiğim halde 3 saat sonra tekrar acikiyor bence memeyi bırakana kadar istediği kadar emsinler .ablam ilk doğum yaptiginda 2 saate bir uyanıp emzirince anneme ben ne zaman akşam yatip sabah kalkicam diye sormuş annemde 2 sene sonra demiş ben o yüzden mıdır nedir gece emzirmemeyi hiç düşünmedim .bence emzir canım oğlum emerken eliyle yüzüme dokunuyor parmaklarını ağzıma sokmaya calisiyor bayılıyorum bu hallerine .doya doya emsinler bence.

Yaaa kızlar bebislerin verem aşısı yeri ne durumda dün sivilce gibiydi bugün baktım sönmüş internette iltihaplayacak yazıyor tutmadimi acaba aşisi

neslim33 neslim33 ben burada bahsetmiştim bir zaman sonra emmek alışkanlığa dönüşüyor diye :) şimdi acıksa da acıkmasa da isteyecek o memeyi :) Tabii ki emmek isteyince emecek, ama belki bunu gecede bir sefere indirebilirsin. Yiğenim on aylık hala yarım saatte bir, bir saatte bir emiyor. Bir de koca sesiyle bağırıyor memmee diye :KK70:İnsan içinde bağırıyor bazen, annesinin üstüne saldırıyor. Ama onu öyle yapan annesi. Gak dedi meme guk dedi meme, hep emzirdi. Şimdi alışkanlığa dönüştü. Bir kase çorba yiyor üstüne memmee diye bağırıyor çok tatlı :KK70:Yani aç değil ama illa emecek.

neslim33 neslim33 ben burada bahsetmiştim bir zaman sonra emmek alışkanlığa dönüşüyor diye :) şimdi acıksa da acıkmasa da isteyecek o memeyi :) Tabii ki emmek isteyince emecek, ama belki bunu gecede bir sefere indirebilirsin. Yiğenim on aylık hala yarım saatte bir, bir saatte bir emiyor. Bir de koca sesiyle bağırıyor memmee diye :KK70:İnsan içinde bağırıyor bazen, annesinin üstüne saldırıyor. Ama onu öyle yapan annesi. Gak dedi meme guk dedi meme, hep emzirdi. Şimdi alışkanlığa dönüştü. Bir kase çorba yiyor üstüne memmee diye bağırıyor çok tatlı :KK70:Yani aç değil ama illa emecek.
Bende dün bir kez emzirdim sabah kalktığında aç kalktı ve güzel emdi gün içinde de iyi emdi aç olsa kalksa ok emzirin ama alışkanlık tamamen kızımın ki doktorda de emzirme aralığını aç emdiği zaman en az on beş dakika emsin ki yağlı sütü alsın diye sürekli emince en fazla beş dakika emiyor sonra bırakıyor

X