2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Allah sabır versin sana

Bşzim kendi doktorumuzda verdirtmedi burda antalyadaki doktorda sık emziriyosan gerek yok verme dedi. Haftaya 5 ayımız bitiyo tadımlara başlicaz suya da başlarız artık zaten.
Banada teklif et içerse ver havalar sıcak ihtiyaç duyabilir dedi ilk zamanlar içmedi son dört beş gündür hava felaket sıcak verdim içti bende iki güne bir içiriyorum

Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Ay çok heyecanlı ya oturup yemek yiyecekler :)
Ben jölenin bir modelidir 3 kademli felan ana kucağı gibi ayarlayabileniyle ona baktım güvenli birde betten indirimleri takip ediyorum belki fiyatı düşer diye

Ayyyy sorma bakmaya başladım sanırım Ikea antilop alacam pratik ve bulaşık mak yıkanıyor ikea çok tatlı tabaklar kaşıklar var şimdiden heves ediyorum yaaa

Ben jölenin bir modelidir 3 kademli felan ana kucağı gibi ayarlayabileniyle ona baktım güvenli birde betten indirimleri takip ediyorum belki fiyatı düşer diye

Ben de chiccoya bakmıştım 1-2 model beğendim ama daha araştırcam. Kademeli olanlar güzel öyle bişey alıcam sanırım.

Su işini en iyi ben bizim dr sorayım

has ne bileyim kızımı böyle kimseyle paylaşamıyorum böyle sanki onların sevmesi bile zararlıymış gibi hissediyorum
Ben bu duyguyla doğum yaptiginda beri savaşıyorum.ama sadece 2 kişi severken oluyor biz çocuğa doymuşuz diyorlar ama nedense oğlumun öpülmedik yeri kalmıyor tükmük kokuyor artık çocuk eve gelince yada onlar gidince hemen yıkıyorum çocuğu dün bir baktım parmaklarını oğlumun dudaklarında gezdiriyordu bir tanesi eşim olmasa laf söylerdim ama artik biktim bu kadarda belli ediyorum umrumda değil.

Günaydın kızlar bebeklerin çıngıraklarını neyle temizliyorsunuz
sirkeli suyla yıkıyorum kumaş olanları makinaya atabildiğimi de yıkıyorum makinede

yani benimde birine var. Ben bebeğimi öyle sevmiyorum başkasında sevemez yani elleri ağzında ne işi var söyle ellerini ağzına götürüyor bebek diye ellerini sevmesinler

Ah ah canım birşey söylesem bizde biliyoruz herhalde bizde çocuk büyüttük diyorlar esimde niye öyle dedin niye böyle dedin deyip duruyor.bende akışına bıraktım artık .

Gün bitmeden enerjisi bitenler bebekleri huy değiştirenler dolunay mı yerinden oynadı merkür mü geriledi bu bebelere ne oldu deyin hele

Gün bitmeden enerjisi bitenler bebekleri huy değiştirenler dolunay mı yerinden oynadı merkür mü geriledi bu bebelere ne oldu deyin hele

haha hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin :)))
Benim kız da uyuyup duruyo hem de kendi kendine ben şoklardayım şuan
Kesin bütün fenalığını öğlenden sonraya saklıyor

kız iseler Venüs etkiledi kesin erkekler Merkür gerilemiştir
Yaa benim kızda bu ara sürekli kucak istiyor yere koyunca kesiyorsun sanki çivili yatağa koyuyorum yada sol kolum ağrıyor artık

Aynen aynen yaaa ne oldu anlamadım bunlara gelir geçer insAllah
İnşallah bu aylar tam oyunda anlamıyorlar ne yapacağımı şaşırdım valla bira kucakta taşıyorum sonra oynuyorum hayvan oluyor bir nevi hayvanat bahçesi canlandırıyorum valla

kız iseler Venüs etkiledi kesin erkekler Merkür gerilemiştir
Yaa benim kızda bu ara sürekli kucak istiyor yere koyunca kesiyorsun sanki çivili yatağa koyuyorum yada sol kolum ağrıyor artık

Benim oğlanda 2 gündür böyle. Devamlı kucak istiyo. Kucağıma alsam bile bi memnuniyetsizlik bi afra tafra. Ya ben kocama bu kadar trip yapmıyorum yaw :) büyüme atağı haftasındayız sanırım

Benim oğlanda 2 gündür böyle. Devamlı kucak istiyo. Kucağıma alsam bile bi memnuniyetsizlik bi afra tafra. Ya ben kocama bu kadar trip yapmıyorum yaw :) büyüme atağı haftasındayız sanırım
Sanırım atak haftası ben iki yaş sedromunu ergenliklerini düşünmek istemiyorum bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…