2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bence de çok saçma, koca karı uydurması o zaman :)) Ne bileyim sizler de duydunuz mu diye bir sorayım dedim :))
Canm onu genelde 40ı çıkmamış bebekler için derler. O da başka kadın veya erkek yanına pis gelmesin diye. Pis derken anladın işte :) hatta yara değilde benek benek yüzünde sivilce gibi şeyler çıkar derler. Belki melek oldukları için yanındaki melekleri kaçırmamak adına böyle birşey demişlerdir.

Bugün kontrole götürdük kızçemi. Evde bana yapmadığı fenalık kalmayan cimcime doktora bir göbek atmadığı kaldı :KK70:İnsan görünce çok seviniyor zaten, çok şımarıyor.
6 ay dolmadan ek gıda ve oturtmak yasak dedi. 8 aylık olmadan ayaklarının üzerine bastırmak yasak dedi. Tv 2 yaşına kadar yasak dedi :KK20:Yürüteç hoppala gibi şeyleri hiç önermedi. 5 ay dolunca göz muayenenizi yaptırın dedi. Rotanın ikinci dozunu da orada kendisi yaptı. 5 hafta önce 5820 kg idi kızım, 7040 kg olmuş. Boyu 3 cm uzamış. Kafa çevresi aynı kalmış, bu benim aklıma takıldı dr normal dedi artık kafa çevresi büyümesi yavaşlicak dedi :KK64:Bebeğiniz çok pozitif çok mutlu bir bebek dedi, ah ah onu bir de bana sorun, onun fenalığı bana, hep diyorum:-) Bir daha kontrole 6 ay dolunca çağırdı.

Ben hala vermiyorum antalya sıcağında :)
Yani istanbuldayız biz ben daha anne sütü dışındabirşey vermedim. Su vereyim diye düşünüyorum az az artık
Çay kaşığı ile günde 6 kez verebilirsin ilk başlarken bi kaşık.ben bşberonun ucuna bastırıyorum fışlıyo ağzına hoşuna gidiyor biberon ememiyo boğuluyo hep su için suluk aldım ama çekmeyi bilmiyo oda oomadı ben de ağzına fışlatıyorum :KK70: ilk içtiğinde çok şaşırmıştı
bakalım sevecekmi benim kızda biberonu sevmedi hiç azgına koyunca midesini bulandırıyor

Bugün kontrole götürdük kızçemi. Evde bana yapmadığı fenalık kalmayan cimcime doktora bir göbek atmadığı kaldı :KK70:İnsan görünce çok seviniyor zaten, çok şımarıyor.
6 ay dolmadan ek gıda ve oturtmak yasak dedi. 8 aylık olmadan ayaklarının üzerine bastırmak yasak dedi. Tv 2 yaşına kadar yasak dedi :KK20:Yürüteç hoppala gibi şeyleri hiç önermedi. 5 ay dolunca göz muayenenizi yaptırın dedi. Rotanın ikinci dozunu da orada kendisi yaptı. 5 hafta önce 5820 kg idi kızım, 7040 kg olmuş. Boyu 3 cm uzamış. Kafa çevresi aynı kalmış, bu benim aklıma takıldı dr normal dedi artık kafa çevresi büyümesi yavaşlicak dedi :KK64:Bebeğiniz çok pozitif çok mutlu bir bebek dedi, ah ah onu bir de bana sorun, onun fenalığı bana, hep diyorum:-) Bir daha kontrole 6 ay dolunca çağırdı.
Maşallah senin kıza kilosu gayet güzel Allah sağlık versin

Kızlar birşey dicem yaa benim bir tanıdık var yakınızda arada benim kızı seviyor benim kız gülüyor ama içimden gülme kızım ona diyorum böyle kıskanıyor muyum kızımı ne sevmiyorum diye kızım ona gülsün İstemiyorum bebeği severken bile laf söylüyor. Benim bebeğimi sevmemesini istemem normal mi

İyide yazık ama bebişe daha sindirim sistemi gelişmemiş. İlk zamanlar zaten iplik gibi oluyor bağırsakları yazık ya. İllaki yiyecek bu bebekler zamanı gelince erkenden verince noluyo? Tepki vermiyomusun? Ben oğluma en ufak bir müdahelede bulunsalar bile kim olursa olsun izin vermiyorum uyarıyorum. Oğluma bi de çorba falan emdircekler valla savaş çıkarırım evde

ayni evde kaliyoruz esim tarafi rizeli hep kendileri hakli ve hemen savunmaya geciyirlar biz mama diye tereyağıli misir unu yapıpyediriyorduk bisi olmaz

Ay maşallah çok sevindim toparlamış senşn kız :)

Yani istanbuldayız biz ben daha anne sütü dışındabirşey vermedim. Su vereyim diye düşünüyorum az az artık
bakalım sevecekmi benim kızda biberonu sevmedi hiç azgına koyunca midesini bulandırıyor
Bence doktoruna sor su olayını. Anne sütünün faydasını azaltıyormuş. Anne sütü alan beneklere gerek yok bence. Acele etme ek gıdaya başlayınca zaten içecekler

Kızlar birşey dicem yaa benim bir tanıdık var yakınızda arada benim kızı seviyor benim kız gülüyor ama içimden gülme kızım ona diyorum böyle kıskanıyor muyum kızımı ne sevmiyorum diye kızım ona gülsün İstemiyorum bebeği severken bile laf söylüyor. Benim bebeğimi sevmemesini istemem normal mi

Ben sevmediğim insanlara sevdirmeyi bırak kızımı göstermek bile istemiyorum.

Benim bir akraba doğduğu günden beri su veriyor bebek maşallah tonton bişi bi zararı olmamış faydası olmuş gibi :) ben suyun zararsız olduğunu düşünenlerdenim kızma yın :)

Günaydın hanımlar
Sabah sabah nereden çıktı bu soru diyeceksiniz ama aklıma takıldı. Büyüklere de soramadım çekindim..
Diyelim eşimizle birlikte olduk. Ve daha banyomuzu yapamadan bebek uyandı ağladı. O şekilde kucağımıza alırsak bebeğin vücudunda yaralar çıkarmış. Böyle söyleyenler var bu doğru mu? Siz böyle bir şey duydunuz mu? Böyle bir şey yaşamadım da duydunuz mu diye merak ettim. Üstü kapalı sordum ama anlamışsınızdır :)
Yok öyle bişey canım Nihat hatipoğluna sordular adam güldü bebek aç yada kucak istiyor ağlatmak olmaz annenin göğsünü ellerini yıkaması yeterli demişti

Benim kız kendi oturu veriyor yaaa bişey olurmu ki

ayni evde kaliyoruz esim tarafi rizeli hep kendileri hakli ve hemen savunmaya geciyirlar biz mama diye tereyağıli misir unu yapıpyediriyorduk bisi olmaz
Allah sabır versin sana

Doktor ver diyince verdim bende inadım kırıldı
Bşzim kendi doktorumuzda verdirtmedi burda antalyadaki doktorda sık emziriyosan gerek yok verme dedi. Haftaya 5 ayımız bitiyo tadımlara başlicaz suya da başlarız artık zaten.

X