- 7 Ağustos 2016
- 334
- 386
- 37
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.721
Sen evdeysen kendin hergün oku kızına varsa yakınında öyle nazar hemen etkiliyor bebekleri Allah kem gözlerden korusun yavrucaklarıHocaya bile okuttuk nazar kemiğine işlemiş dedi
Napacamı şaşırdım öyle ağlıyor ki korkuyorum
Ben 1 ay arayla yaptırdım. Zaten en AZ 1 ay olsun diyorlar bir de 6. aya girmeden yaptırılması gerekiyor sanırım. 4-5 günden bişey olmaz heralde ama sen sağlık ocağındaki hemşireyi ya da kontrole gittiğiniz doktoru arayıp sor istersen.simarik83 biz rotayı 30 Haziranda yaptırmıştık. Şimdi ikinci dozu 28 yada 29 Ağustosta yaptırsam olur mu geç kalmam değil mi? Sen geçenlerde yaptırdın ya ondan sorayım dedim.
Ağrı kesici verdim geceyi sakin geçirdik bakalım bugün nolacak çok üzülüyorumHala uyumadı mı canım ?
Amin bende hergün okuyorum allahın izni ileSen evdeysen kendin hergün oku kızına varsa yakınında öyle nazar hemen etkiliyor bebekleri Allah kem gözlerden korusun yavrucakları
Sağol canım ılgın için ama bezi attıktan sonra aklıma geldi foto çekmek şimdi yok çok şükür dün kakasini katıydı ikinmaktanmi oldu sanırım .pembepatiks canım kanlı kakanın bezi varsa atsana hatta bana özelden at bir istersen. Oğlum doğduğundan beri alerjiyle uğraşıyorum da çişten mi gelmiş kakadanmı gelmiş anlarım diye düşünüyorum
Çok şükür geçti sağol canımgecmis olsun canim geldi gecti diyelim
Düzelir mi öyle alıştım ki yenisi gelirmnt canım hastalıklar diş çıkarma falan üst üste gelince huzursuz yaptı çocuğu. Bir süre sonra düzelir inşallah minnak :)
5. Ayın sonunda bizim doktor ufak tadımlara başlayacağız dedi. Yani 10 gün sonra başlayacağız bakalım nasıl olcak
Düzelir bence çünkü yavrum hiç rahat edemediki özellikle o kulak enfeksiyonu ne kadar geç öğrenildi. Üstüne diş huzursuzlupu derken haklı yani kuzucuk. İnşallah zamanla düzelecek.Düzelir mi öyle alıştım ki yenisi gelir
İyide yazık ama bebişe daha sindirim sistemi gelişmemiş. İlk zamanlar zaten iplik gibi oluyor bağırsakları yazık ya. İllaki yiyecek bu bebekler zamanı gelince erkenden verince noluyo? Tepki vermiyomusun? Ben oğluma en ufak bir müdahelede bulunsalar bile kim olursa olsun izin vermiyorum uyarıyorum. Oğluma bi de çorba falan emdircekler valla savaş çıkarırım evdesagolsunlar bizimkiler mercimek corbasini bile emdiriyor daha 40 cikmadan basladilar
Naptın sordun mu aşı işini?simarik83 biz rotayı 30 Haziranda yaptırmıştık. Şimdi ikinci dozu 28 yada 29 Ağustosta yaptırsam olur mu geç kalmam değil mi? Sen geçenlerde yaptırdın ya ondan sorayım dedim.
İnşallahDüzelir bence çünkü yavrum hiç rahat edemediki özellikle o kulak enfeksiyonu ne kadar geç öğrenildi. Üstüne diş huzursuzlupu derken haklı yani kuzucuk. İnşallah zamanla düzelecek.
Naptın sordun mu aşı işini?
Kızlar 4. Ay asisisndan kac gun sonra banyo yaptirabilirim hemsireye sormayi unuttum.
Soramadım sağlık ocağındaki hemşirenin telefonunu silmişim niye sildiysem :/ Yarın kontrole götürücez kızı fakülteye, o zaman doktora sorarım diye düşündüm. 5 ay dolmadan yaptırın derse perşembe yada cuma hemen yaptırırım.