- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.781
İlk defa duydum ben böyle birşey tuhaf vücudunda Yok yara çıkmadı o zaman gayrimüslşmlerin çoçukları yara içinde kalması lazım dimi
Canm onu genelde 40ı çıkmamış bebekler için derler. O da başka kadın veya erkek yanına pis gelmesin diye. Pis derken anladın işte :) hatta yara değilde benek benek yüzünde sivilce gibi şeyler çıkar derler. Belki melek oldukları için yanındaki melekleri kaçırmamak adına böyle birşey demişlerdir.Bence de çok saçma, koca karı uydurması o zaman :)) Ne bileyim sizler de duydunuz mu diye bir sorayım dedim :))
Yani istanbuldayız biz ben daha anne sütü dışındabirşey vermedim. Su vereyim diye düşünüyorum az az artıkBen hala vermiyorum antalya sıcağında :)
bakalım sevecekmi benim kızda biberonu sevmedi hiç azgına koyunca midesini bulandırıyorÇay kaşığı ile günde 6 kez verebilirsin ilk başlarken bi kaşık.ben bşberonun ucuna bastırıyorum fışlıyo ağzına hoşuna gidiyor biberon ememiyo boğuluyo hep su için suluk aldım ama çekmeyi bilmiyo oda oomadı ben de ağzına fışlatıyorumilk içtiğinde çok şaşırmıştı
Maşallah senin kıza kilosu gayet güzel Allah sağlık versinBugün kontrole götürdük kızçemi. Evde bana yapmadığı fenalık kalmayan cimcime doktora bir göbek atmadığı kaldıİnsan görünce çok seviniyor zaten, çok şımarıyor.
6 ay dolmadan ek gıda ve oturtmak yasak dedi. 8 aylık olmadan ayaklarının üzerine bastırmak yasak dedi. Tv 2 yaşına kadar yasak dediYürüteç hoppala gibi şeyleri hiç önermedi. 5 ay dolunca göz muayenenizi yaptırın dedi. Rotanın ikinci dozunu da orada kendisi yaptı. 5 hafta önce 5820 kg idi kızım, 7040 kg olmuş. Boyu 3 cm uzamış. Kafa çevresi aynı kalmış, bu benim aklıma takıldı dr normal dedi artık kafa çevresi büyümesi yavaşlicak dedi Bebeğiniz çok pozitif çok mutlu bir bebek dedi, ah ah onu bir de bana sorun, onun fenalığı bana, hep diyorum Bir daha kontrole 6 ay dolunca çağırdı.
İyide yazık ama bebişe daha sindirim sistemi gelişmemiş. İlk zamanlar zaten iplik gibi oluyor bağırsakları yazık ya. İllaki yiyecek bu bebekler zamanı gelince erkenden verince noluyo? Tepki vermiyomusun? Ben oğluma en ufak bir müdahelede bulunsalar bile kim olursa olsun izin vermiyorum uyarıyorum. Oğluma bi de çorba falan emdircekler valla savaş çıkarırım evde
Ay maşallah çok sevindim toparlamış senşn kız :)Bugün kontrole götürdük kızçemi. Evde bana yapmadığı fenalık kalmayan cimcime doktora bir göbek atmadığı kaldıİnsan görünce çok seviniyor zaten, çok şımarıyor.
6 ay dolmadan ek gıda ve oturtmak yasak dedi. 8 aylık olmadan ayaklarının üzerine bastırmak yasak dedi. Tv 2 yaşına kadar yasak dediYürüteç hoppala gibi şeyleri hiç önermedi. 5 ay dolunca göz muayenenizi yaptırın dedi. Rotanın ikinci dozunu da orada kendisi yaptı. 5 hafta önce 5820 kg idi kızım, 7040 kg olmuş. Boyu 3 cm uzamış. Kafa çevresi aynı kalmış, bu benim aklıma takıldı dr normal dedi artık kafa çevresi büyümesi yavaşlicak dedi Bebeğiniz çok pozitif çok mutlu bir bebek dedi, ah ah onu bir de bana sorun, onun fenalığı bana, hep diyorum Bir daha kontrole 6 ay dolunca çağırdı.
Bence doktoruna sor su olayını. Anne sütünün faydasını azaltıyormuş. Anne sütü alan beneklere gerek yok bence. Acele etme ek gıdaya başlayınca zaten içeceklerYani istanbuldayız biz ben daha anne sütü dışındabirşey vermedim. Su vereyim diye düşünüyorum az az artık
bakalım sevecekmi benim kızda biberonu sevmedi hiç azgına koyunca midesini bulandırıyor
Kızlar birşey dicem yaa benim bir tanıdık var yakınızda arada benim kızı seviyor benim kız gülüyor ama içimden gülme kızım ona diyorum böyle kıskanıyor muyum kızımı ne sevmiyorum diye kızım ona gülsün İstemiyorum bebeği severken bile laf söylüyor. Benim bebeğimi sevmemesini istemem normal mi
Benimki 4 ay onOyyy masallah brrnim kiz daha 6 kg olamadi
Tereyağlı mısır unu muayni evde kaliyoruz esim tarafi rizeli hep kendileri hakli ve hemen savunmaya geciyirlar biz mama diye tereyağıli misir unu yapıpyediriyorduk bisi olmaz
Benim bir akraba doğduğu günden beri su veriyor bebek maşallah tonton bişi bi zararı olmamış faydası olmuş gibi :) ben suyun zararsız olduğunu düşünenlerdenim kızma yın :)Yani istanbuldayız biz ben daha anne sütü dışındabirşey vermedim. Su vereyim diye düşünüyorum az az artık
bakalım sevecekmi benim kızda biberonu sevmedi hiç azgına koyunca midesini bulandırıyor
İlk defa duydum ben böyle birşey tuhaf vücudunda Yok yara çıkmadı o zaman gayrimüslşmlerin çoçukları yara içinde kalması lazım dimi
Benimki 4 ay on
Tereyağlı mısır unu muyok artık onda ki kalori çocuğa fazla gelir
Yok öyle bişey canım Nihat hatipoğluna sordular adam güldü bebek aç yada kucak istiyor ağlatmak olmaz annenin göğsünü ellerini yıkaması yeterli demiştiGünaydın hanımlar
Sabah sabah nereden çıktı bu soru diyeceksiniz ama aklıma takıldı. Büyüklere de soramadım çekindim..
Diyelim eşimizle birlikte olduk. Ve daha banyomuzu yapamadan bebek uyandı ağladı. O şekilde kucağımıza alırsak bebeğin vücudunda yaralar çıkarmış. Böyle söyleyenler var bu doğru mu? Siz böyle bir şey duydunuz mu? Böyle bir şey yaşamadım da duydunuz mu diye merak ettim. Üstü kapalı sordum ama anlamışsınızdır :)
Doktor ver diyince verdim bende inadım kırıldıBen hala vermiyorum antalya sıcağında :)
Benim kız kendi oturu veriyor yaaa bişey olurmu kiBugün kontrole götürdük kızçemi. Evde bana yapmadığı fenalık kalmayan cimcime doktora bir göbek atmadığı kaldıİnsan görünce çok seviniyor zaten, çok şımarıyor.
Benim kız kendi oturu veriyor yaaa bişey olurmu ki
has ne bileyim kızımı böyle kimseyle paylaşamıyorum böyle sanki onların sevmesi bile zararlıymış gibi hissediyorumBen sevmediğim insanlara sevdirmeyi bırak kızımı göstermek bile istemiyorum.
Allah sabır versin sanaayni evde kaliyoruz esim tarafi rizeli hep kendileri hakli ve hemen savunmaya geciyirlar biz mama diye tereyağıli misir unu yapıpyediriyorduk bisi olmaz
Bşzim kendi doktorumuzda verdirtmedi burda antalyadaki doktorda sık emziriyosan gerek yok verme dedi. Haftaya 5 ayımız bitiyo tadımlara başlicaz suya da başlarız artık zaten.Doktor ver diyince verdim bende inadım kırıldı