- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.601
Bebegim 44 günlük. Uyuyorsa uyandirmiyoruz artik ama uyanık oldugu zamanlar ben cok sık emziriyorum saat başı belki daha sık emziriyorum. Gece de 2 kez fln kalkıyor 3 veya 4 saatte bir.Kızlar günaydın, bizim çocuk doktoru 10.gün kontrolünde sarılık riskini artık atlattık bundan sonra iki saatte bir emzirmeye çalış iki saatten önce emzirme mumkunse dedi, sizin doktorlarda böyle birşey dedi mi yada siz ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz?
Peki bi seferde 150 ml mi vereceksiniz çocuğa eritince tekrar dondurmakta olmaz nasıl yapıcaz?
Umarım yanlış bilmiyorumdur. Buzluktan çıkarılan süt 24 saat içerisinde tüketilmeli. Parça parça olursa yani
Morelim cok bozuk kizlar benim yedigim seyler bebegime alerji yapiyor.. süt ürünleri artik yemiycem. Dün sabah bebegimin altini actigimda diskisi kanli ve mukusluydu cok korktum hemen götürdük tahlik fln derken gida alerjisi dedi doktorumuz. Eger düzelmezse mamaya gececezAllahim insallah düzelir ve bebegimi devam emzire bilirim
Evet var. Ben bebedorun 4lu saklama kabini aldim. Kucuk biberon gibi. Biberon ucu da uyuyor agzina. Tabi buzdolabinin normal kisminda kisa sureli saklamak icin bu. Eger buzlukta uzun sureli saklamayi dusunuyorsaniz sut saklama poseti daha kullanisliSize birşey sorcam kızlar sütünü sağan arkadaşlar bilir galiba; sütünüzü sağıp saklamak içşn aparat ne kullanıyorsunuz böyle ölçülü saklama aparatları var mı?
Önceki aksam mangal tavuk baharatsiz özellikle .. közlenmis kirmizi biber ve yayla corbasi. Sabahta bise yemeden altini actim baktim kan var. Önce dedim acaba kirmizi biberden kirmizi mi oldu diye sonra ikinci kez tekrar yspinca mukuslu olunca anladim. Dün aksamdan beride bulgur yedim ve salata kahvaltidada bal yedim ve zeytinsalatasi ysptim.. ona ragmen yinede kirmizi geldi arada bi diskisiGecmis olsun baska belirti var mıydı? Vucutta dokuntu, kaş ve kulakta kabuklanma, huzursuzluk gibi. Ben de bir bucuk hafta süt urunleri diyeti yaptim simdi hafiften diyeti actim gozlemdeyim.
Hersey de süt ürünü var nerdeyse. Biskuvilerde mesela süt olmasa da peynir alti suyu var bunlara dikkat etmen lazim bi sure patates kabak yiyip bebegini rahatlatabilirsin. Kirmizi meyveler de alerjen ozellikle çilek.
Kanlı kakadan once ne yemistin mesela
Biz canım biz. Gaz sancısı sanıyoruz. Ama yok çoğu zaman alttan pırt geliyor. Fakat rahatlamıyor. Eşimle şaşkınız. Uyuduğu zamanlar dışında sürekli huysuz söyleniyo ağlıyo. Sakinleşsin diye memeyle bütün oldu artık. Midesini zorlayacak diye de çekiniyorum ama çok ağlayınca da üzülüyorum
Beyaz gürültü (white noise) denen müziklerden açmayı denediniz mi kızlar? Kolik bebek müzikleri diye de aratabilirsiniz. Bizimki kolik değil çok şükür ama çok huysuzlandığında açıyorum bu müziklerden faydası oluyor. Elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi ve aspiratör seslerinde de sakinleşiyormuş sanırım.
Sonuçta vitamin, değiştirip denemenin bi zararı olmaz diye düşünüyorum
Tavuk capraz alerjenmis bi de yayla corbasi var o da yogurt. Cok gecmis olsun. Sen de diyet yaptigin surece emzirebilirsin. Facete alerji gruplari var orada paylasilanlari okumani tavsiye ederim. Bi de groupstan girdiginde notlar var onlari indirebilirsin. Cok detayli aciklamalara ulasabilirsin oradan.Önceki aksam mangal tavuk baharatsiz özellikle .. közlenmis kirmizi biber ve yayla corbasi. Sabahta bise yemeden altini actim baktim kan var. Önce dedim acaba kirmizi biberden kirmizi mi oldu diye sonra ikinci kez tekrar yspinca mukuslu olunca anladim. Dün aksamdan beride bulgur yedim ve salata kahvaltidada bal yedim ve zeytinsalatasi ysptim.. ona ragmen yinede kirmizi geldi arada bi diskisi
Evet maalesef 3 ay kadar sürüyor diyorlar. Fön makinesi sesini de internetten bulup dinletebilirsin belki bilemiyorum ki. Duydugum çözümleri paylasmak istedimFon makinesi arabayla dolasmak iyi geliyor ama bizim sorun sadece bazi zamanlar degil surekli aglamasi uyanikken. Hep de makineleri acmakla olmuyor. Bakalim 3 ay sonra genelde bitermis bu kolik. Insallah
Facede gruplarin isimleri ney mesela bulamadim. Senin bebegindede mi var alerjiTavuk capraz alerjenmis bi de yayla corbasi var o da yogurt. Cok gecmis olsun. Sen de diyet yaptigin surece emzirebilirsin. Facete alerji gruplari var orada paylasilanlari okumani tavsiye ederim. Bi de groupstan girdiginde notlar var onlari indirebilirsin. Cok detayli aciklamalara ulasabilirsin oradan.
Bizimkide bugün gündüz toplam sadece iki saat uyudu.. cok kötü agliyor sancisi var belli.. meme vermek istemiyorum hemen cünkü aradan fazla vakit gecmiyor dahada gaz yapiyo be yapcagimizi sasirdik vallahBebeğim memede uyurdu yerine yatirirdim ama artik uyumuyor. Bugun sadece 2 saat gunduz uykusu var gece de uyumamisti.
Siz nasil uyutuyosunuz Allah aşkına gozleri kipkirmizi oldu ama sonuna kadar acik etrafa bakiniyor
Alerji platformu grup adi. Bebegimde alerjik egzema var nedenini bilmiyorum gozlemdeyim ben de.Facede gruplarin isimleri ney mesela bulamadim. Senin bebegindede mi var alerji
Bunlar da alerjiden olabilir bagirsak tepkisi diyorlarBizimkide bugün gündüz toplam sadece iki saat uyudu.. cok kötü agliyor sancisi var belli.. meme vermek istemiyorum hemen cünkü aradan fazla vakit gecmiyor dahada gaz yapiyo be yapcagimizi sasirdik vallah
Biogaia alerjik bebeklere verilmiyor sanirim süt ile ilgili bisey varmis icinde. Dr.una bi sor istersen ilaclar da alerjiyi tetikliyorSab simplex diye bir gaz ilaci varmis arkadasim bana tavsiye etti. Onu doktoruma soracam pembe bir ilac cilek kokuyor. Biogaia kullaniyoruz ama sanki daha kötüye gidiyor sancilarimiz. Faydasi olursa sizinle paylasirim
Bizimki de meme olmadan uyumayanlardan. Bazen emzirme sonrası uyumayınca anneme veriyorum biraz oyalayıp daha sonra uyutsun diye ama ne yapsa olmuyor mecbur gene meme veriyorum.Bebeğim memede uyurdu yerine yatirirdim ama artik uyumuyor. Bugun sadece 2 saat gunduz uykusu var gece de uyumamisti.
Siz nasil uyutuyosunuz Allah aşkına gozleri kipkirmizi oldu ama sonuna kadar acik etrafa bakiniyor
Bizim doktor Biogaia işe yaramazsa Nurse Harvey şurup deneyeceğiz demişti. Buraya yazanlar da vardı etkisini görüp. Sen de onu dene istersen?Sab simplex diye bir gaz ilaci varmis arkadasim bana tavsiye etti. Onu doktoruma soracam pembe bir ilac cilek kokuyor. Biogaia kullaniyoruz ama sanki daha kötüye gidiyor sancilarimiz. Faydasi olursa sizinle paylasirim
Yillar önce annem onu erkek kardesimde kullanmis onun gaz sorunu cok kötüymüs o zaman öyle agliyodu ki bayilcak gibi oluyomus annem sab simplexi kullandiktan sonra düzelmis.. eger oda bende bi ise yaramazsa nurse harveyi denerim..Bizimki de meme olmadan uyumayanlardan. Bazen emzirme sonrası uyumayınca anneme veriyorum biraz oyalayıp daha sonra uyutsun diye ama ne yapsa olmuyor mecbur gene meme veriyorum.
Bazen gündüzleri hic uyumadığı oluyor maalesef. Bazen de baya iyi uyuyor. Şu ara sanırım cok degiskenler, bir gün bir günü tutmuyor bizim.. Ne zaman duzene girer bilemiyorum. Sizinki de böyle geçici bir şeydir belki?
Bizim doktor Biogaia işe yaramazsa Nurse Harvey şurup deneyeceğiz demişti. Buraya yazanlar da vardı etkisini görüp. Sen de onu dene istersen?
36 günlük canımPeki bi seferde 150 ml mi vereceksiniz çocuğa eritince tekrar dondurmakta olmaz nasıl yapıcaz?
Aynısı bendede var kaç günlük bebişiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?