- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
- Konu Sahibi endless love
- #55.581
Merhaba biliyorum hepiniz bebişlerden cok yogunsunuz aranıZda hiç açılma olmadan suni sancı ile doğum yapan var mı? Bahsedebilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acı elma yağı da bence doğrudan hacı yağı deriz ya onun kokusu. Ağır bayaAci elma yagi degilde biz kekik yagi aldik topuklarina masaj yapiyoz cok sancisi olunca.. esimin arkadasi tavsiye etmisti. Yanliz kokusu cok keskin
Biz canım biz. Gaz sancısı sanıyoruz. Ama yok çoğu zaman alttan pırt geliyor. Fakat rahatlamıyor. Eşimle şaşkınız. Uyuduğu zamanlar dışında sürekli huysuz söyleniyo ağlıyo. Sakinleşsin diye memeyle bütün oldu artık. Midesini zorlayacak diye de çekiniyorum ama çok ağlayınca da üzülüyorumMerhaba anneler..bizim bebis gibi kolik olan var mi. Uykusu haricinde surekli agliyor ve mizmiz. Gaz icin damla kullaniyorum ama sadece gaz sancisi da degil surekli bir aglama icerisinde. En cok 10 dk sessiz kalabiliyo o da cok nadir. Bunu yasayan var mi aranizda. Onerileriniz nelerdir.
Merhaba anneler..bizim bebis gibi kolik olan var mi. Uykusu haricinde surekli agliyor ve mizmiz. Gaz icin damla kullaniyorum ama sadece gaz sancisi da degil surekli bir aglama icerisinde. En cok 10 dk sessiz kalabiliyo o da cok nadir. Bunu yasayan var mi aranizda. Onerileriniz nelerdir.
Beyaz gürültü (white noise) denen müziklerden açmayı denediniz mi kızlar? Kolik bebek müzikleri diye de aratabilirsiniz. Bizimki kolik değil çok şükür ama çok huysuzlandığında açıyorum bu müziklerden faydası oluyor. Elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi ve aspiratör seslerinde de sakinleşiyormuş sanırım.Biz canım biz. Gaz sancısı sanıyoruz. Ama yok çoğu zaman alttan pırt geliyor. Fakat rahatlamıyor. Eşimle şaşkınız. Uyuduğu zamanlar dışında sürekli huysuz söyleniyo ağlıyo. Sakinleşsin diye memeyle bütün oldu artık. Midesini zorlayacak diye de çekiniyorum ama çok ağlayınca da üzülüyorum
Sonuçta vitamin, değiştirip denemenin bi zararı olmaz diye düşünüyorumYaa iki gündür bende devite başladım, normalde günde 3 yada 4 kez tuvaletini yapan kızım, dün sadece 1 kez gece 4 de zorla tuvaletini yaptı açaba devitten mi diye düşünmüyor değilim, sizin kullandığıniz multivutaminden mi alsam acaba yada biraz daha denemeye devam mı etsem, ne dersiniz kızlar?
Çok ağlarsa fön makinası bizde de işe yarıyor. Ama telefondan açtığım seslere kanmıyor İnan'ın. Baktık hiçbir şey olmuyor atıyoruz kendimizi evden. Arabada kesin susuyorBeyaz gürültü (white noise) denen müziklerden açmayı denediniz mi kızlar? Kolik bebek müzikleri diye de aratabilirsiniz. Bizimki kolik değil çok şükür ama çok huysuzlandığında açıyorum bu müziklerden faydası oluyor. Elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi ve aspiratör seslerinde de sakinleşiyormuş sanırım.
Sonuçta vitamin, değiştirip denemenin bi zararı olmaz diye düşünüyorum
Ben wee baby ninn saklama kaplarindan aldim 4tane 150mllik .hem sagma makinasiyla da uyumlu.sagarken onu kullaniyorum sonra da baska kaba koymaya gerek kalmadan dolaba atabiliyorum dolaptan cikartip eritmesi de kolay oluyor posete gore cok pratik .her emzirmeden sonra az az cikan sutleri de dolapta biriktirip dondurucuay atmak icin de kolay oluyorSize birşey sorcam kızlar sütünü sağan arkadaşlar bilir galiba; sütünüzü sağıp saklamak içşn aparat ne kullanıyorsunuz böyle ölçülü saklama aparatları var mı?
Merhabalar kan degerlerimde romatizma olduğu için doktorum doğum olmasına karar verdi ve bende çok normal doğum istiyordum suni sancı verildi 39.haftamdaydmı 2 cm başladı 3cm geçmedi malesef daha sonra sezaryana alındım çatı muanesi yaparken az çok bilir aslında doktorunuz bizim bebek aşağıya düşmemişti ebe senin olmaz dedi ve olmadı hayırlısı olsunMerhaba biliyorum hepiniz bebişlerden cok yogunsunuz aranıZda hiç açılma olmadan suni sancı ile doğum yapan var mı? Bahsedebilir mi?
bnmki de ayni 24 saatte 10 saat uyyursa sukur.gundz uysnikken de aglio ama aksa uyanik daha cik aglio hem gaz hem uykusuzljkMerhaba arkadaşlar bebegim gündüz hiç uyumuyor enfazla bölük bölük 1 saat uyuyor bu normal mi hergun banyo yaptırıyorum rahat rahat uyutayım dıye.ama uyumuyor.sizin bebişler nasıl
cnm dr una git demekle basliycam ama dr un kdinmi erkekmu.elle muayene dedigin sadece yanlark acip bakiyor korkmaselam anneler ben dogum yapali 18 gun oldu normal dogum dikislerim hala iyilesmedi doktorum sadece icten dikis attim demistim aynayla baktim bugun ve beyaz seyler gordum ordaki delik hala kocaman sanki dikisler acilmis gibi doktora gitmek istemiyorum cok canim aciyor elle muayne ediyor korkuyorum dogumda yeteri kadar aci cektim nolur bana yardim edin cabuk iyilesmesi icin ne kullanabilirim doktorum hic biseye gerek yok dedi bisey vermedi benim gibi durunda olan varmi simdi bana doktora git diye kizanlar olacak ama inanin cok aci cektim dogum sirasinda o yizden korkularim
Saglik ocagi devit verdi .cocuk doktoru vitasanolu tavsiye edince mecbur aldim .kabizlik sorunumuz yok cok sukur benim var amademir hapi yapiyor..vitasanolu bi dene istersenYaa iki gündür bende devite başladım, normalde günde 3 yada 4 kez tuvaletini yapan kızım, dün sadece 1 kez gece 4 de zorla tuvaletini yaptı açaba devitten mi diye düşünmüyor değilim, sizin kullandığıniz multivutaminden mi alsam acaba yada biraz daha denemeye devam mı etsem, ne dersiniz kızlar?
Canım benim de 40 gün olacak nerdeyse hala tam bi iyiyleşme olmadı, doktora gittim mecbur benim dikişlerim enfeksiyon da kaptı antibiyotik kullandım şimdi daha iyiyim ama doktorum bana en başından baticon vermişti her wc sonrası pansuman yaptım ben dikişleri en iyi baticon kurutuyor ama doktoruna git muhakkak ya da en azından telefonla danış , Allah korusun enfeksiyon yoktur inşallahselam anneler ben dogum yapali 18 gun oldu normal dogum dikislerim hala iyilesmedi doktorum sadece icten dikis attim demistim aynayla baktim bugun ve beyaz seyler gordum ordaki delik hala kocaman sanki dikisler acilmis gibi doktora gitmek istemiyorum cok canim aciyor elle muayne ediyor korkuyorum dogumda yeteri kadar aci cektim nolur bana yardim edin cabuk iyilesmesi icin ne kullanabilirim doktorum hic biseye gerek yok dedi bisey vermedi benim gibi durunda olan varmi simdi bana doktora git diye kizanlar olacak ama inanin cok aci cektim dogum sirasinda o yizden korkularim
Gündüz gözümün önündeyken yüz üstü yatiriyom.. hem fazla kimildayamiyo ve sicramiyo daha rahat yatiyo. Ama gece kac kete memeyle uyutuyom en sonunda uykusuzluga dayanamayip uyuyoBenim bebe kucakta emerek uyumak istiyor. Beşiğe tam yatırıyorum 5 10 dkka sonra uyanıyor
Bununla ilgili bi önerisi olan var mı
Benim bebe kucakta emerek uyumak istiyor. Beşiğe tam yatırıyorum 5 10 dkka sonra uyanıyor
Bununla ilgili bi önerisi olan var mı
Peki bi seferde 150 ml mi vereceksiniz çocuğa eritince tekrar dondurmakta olmaz nasıl yapıcaz?Ben wee baby ninn saklama kaplarindan aldim 4tane 150mllik .hem sagma makinasiyla da uyumlu.sagarken onu kullaniyorum sonra da baska kaba koymaya gerek kalmadan dolaba atabiliyorum dolaptan cikartip eritmesi de kolay oluyor posete gore cok pratik .her emzirmeden sonra az az cikan sutleri de dolapta biriktirip dondurucuay atmak icin de kolay oluyor
Aynısı bendede var kaç günlük bebişiniz?Merhaba arkadaşlar bebegim gündüz hiç uyumuyor enfazla bölük bölük 1 saat uyuyor bu normal mi hergun banyo yaptırıyorum rahat rahat uyutayım dıye.ama uyumuyor.sizin bebişler nasıl
2 cm ile ve suni sancı verilerek başlayan bir doğum hikayem var, pek kolay geçtiği söylenemez. Bebek aşağı inmemek icin direndi resmen ama doktorumun ve ebenin de çabalarıyla normal dogum yapabildim. Dogum esnasında zorlandım, sezaryene alsalar diye düşündüğüm çok oldu. Epidural sonrası rahatlayabildim, dogum sonrası da cok cok rahattı. Bir de ilk dogumum oldugu icin iyi ki zor da olsa normal doğurmuşum diyorum şimdi.Merhaba biliyorum hepiniz bebişlerden cok yogunsunuz aranıZda hiç açılma olmadan suni sancı ile doğum yapan var mı? Bahsedebilir mi?