• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Uyurken gazını bir türlü çıkaramıyorum uyanıkken hemen çıkıyor uyandırsam bir daha uyutamıyorum zaten çok zor uyuyan bir bebeğim var. Gazdan kıvranıp duruyor çok ta gazlı napcağım bilemedim
Çok derin uyuduğunda ben bazen bir süre yüzüstü yatırıyorum kendisi bile çıkarabiliyor

Kızlar biz 47 günlük olduk ama benim kanamalarım hala devam ediyor. Mayıs başında Doğum yapıp benim gibi olan var mı ya ne zaman bitecek bu ? Az az ve aralıklarla oluyor kanamam

Kızlar biz 47 günlük olduk ama benim kanamalarım hala devam ediyor. Mayıs başında Doğum yapıp benim gibi olan var mı ya ne zaman bitecek bu ? Az az ve aralıklarla oluyor kanamam
Benimde 45. Gün bugün ve devam ediyor ara ara aslında 20 25. gün sonra bitti sanmistim sonra 41. Gün tekrar oldu

Kızlar kızımın göğüslerinde şişlik var, annem ovala yada sık diyor, internette biraz baktım ikisini de yapmayın yazıyor, daha doktor kontrolümüzé de var, sizin de başınıza geldi mi ve nasıl geçti?
Şakın ovalamayın, sıkmayın, birkaç haftaya geçecektir, sizden geçen hormonların etkisinde , ovalamak ya da sıkmak meme dokusuna zarar verir ileride meme hastalıklarıyla uğraşır

Uyurken gazını bir türlü çıkaramıyorum uyanıkken hemen çıkıyor uyandırsam bir daha uyutamıyorum zaten çok zor uyuyan bir bebeğim var. Gazdan kıvranıp duruyor çok ta gazlı napcağım bilemedim
Gazı çıkmazsa çekeceği karın ağrısı derin kaliteli uyumasını engeller , siz yine de gazını çıkartın

34.gün ve ben Doğum sonrası kontrole gitmedim gittiğimde doktor yoktu bi daha da bebişten fırsat bulup gidemedim . Sezeryan Doğum dikiş değil de yapıştırma sanırım . Emin değilim aslında . Herşey yolunda gözüküyor ama aklıma geldikçe tedirgin oluyorum Doğum sonrası kontrolde ne yapıyorlar ki .

Kizlar bebegimin burnu tikali emmekte zorluk cekiyor ve uyumuyo o yüzden.. deniz suyu damlatiyorum bi fayda etmiyor otribebe ile de cekiyorum.. yinede ayni napcagimi sasirdim :KK43: bi tavsiyeniz varmi ne yapa bilirim
serum fizyolojik sıkacaksın canım şırınga ile sonra ters çevirip sırtına hafif hafif vur gaz çıkarır gibi,her iki burnuna da yap aynı şekilde zaten büyük kısmı kendiliğinden akacak sonrada aspiratör ile çek tertemiz oluyo burnu çok rahatlıyor

34.gün ve ben Doğum sonrası kontrole gitmedim gittiğimde doktor yoktu bi daha da bebişten fırsat bulup gidemedim . Sezeryan Doğum dikiş değil de yapıştırma sanırım . Emin değilim aslında . Herşey yolunda gözüküyor ama aklıma geldikçe tedirgin oluyorum Doğum sonrası kontrolde ne yapıyorlar ki .
korkacak bişey yok canım ben gittim ultrason ile dikişlere bakıyo sadece

Kizlar iyi geceler kizim 4 kilo dogdu 1 aylik kontrole gittik 4800 olmus anne sutu veriorum sadece ama beni emzik olarak kullanio mememi birakinca kendi aglamaya baslio bir de kalca ultrasonu 2.ayda dedi doktor bize siz cektirdiniz mi

Kizlar iyi geceler kizim 4 kilo dogdu 1 aylik kontrole gittik 4800 olmus anne sutu veriorum sadece ama beni emzik olarak kullanio mememi birakinca kendi aglamaya baslio bir de kalca ultrasonu 2.ayda dedi doktor bize siz cektirdiniz mi
hastane bize De 2 aylikken veerdi randevu.ama doktorumu.cok gec dedi birsey cikarsa mudahale edemeyiz dedi.4,6 haftalik arasi yapilmais gerekiomis

Yapıştırma dediğiniz estetik dikiş, cilt altından dikiliyor, sezaryen sonrası en geç 8 haftaya kadar kontrol gerekir, muayene ve usg yapılır

1. Ayda yapılmasını istedi Dr miz salı günü yaptırdık kalça ultrasonu ve göz muayenesini.Genelde 1 aylıkken yapılıyor

serum fizyolojik sıkacaksın canım şırınga ile sonra ters çevirip sırtına hafif hafif vur gaz çıkarır gibi,her iki burnuna da yap aynı şekilde zaten büyük kısmı kendiliğinden akacak sonrada aspiratör ile çek tertemiz oluyo burnu çok rahatlıyor
Doktorum 1 damla damlat dedi .. hastanede bi kere öyle yapmislardi siringayla baya bi sktilar. gecen hatta yine dedim doktoruma ne yaptiysam acilmiyor.. bu durumda yapcagimiz bise yok dedi sürekli burnunu yumusat damlalarla dedi

Doktorum 1 damla damlat dedi .. hastanede bi kere öyle yapmislardi siringayla baya bi sktilar. gecen hatta yine dedim doktoruma ne yaptiysam acilmiyor.. bu durumda yapcagimiz bise yok dedi sürekli burnunu yumusat damlalarla dedi
dr un oyle demesi. ilgincolmus.gecen hastane de vardi 3 aylik bebk serviste yatiyordu burunlari tikali dye aciyorlardi burnu tekrar doluyordu oksijen bile veriyorlardi bebege

yenidoğanın burnunun açık olması gerekiyor Dr un yaklaşımı ilginç bebek tıkalı burun ile nasıl nefes alacak nasıl beslenecek. Ben serum fizyolojik yapıyorum hemen açılıyor abim çocuk Dr u zaten onun tavsiyesi göstermesiyle öğrendik bizde bu yöntemi, kızımda da hep bu şekilde yaptık

dr un oyle demesi. ilgincolmus.gecen hastane de vardi 3 aylik bebk serviste yatiyordu burunlari tikali dye aciyorlardi burnu tekrar doluyordu oksijen bile veriyorlardi bebege

yenidoğanın burnunun açık olması gerekiyor Dr un yaklaşımı ilginç bebek tıkalı burun ile nasıl nefes alacak nasıl beslenecek. Ben serum fizyolojik yapıyorum hemen açılıyor abim çocuk Dr u zaten onun tavsiyesi göstermesiyle öğrendik bizde bu yöntemi, kızımda da hep bu şekilde yaptık
Bu gidisle bende bi gün acile gidecem.. bide bizim yasadigimiz yerin havasi cok kuru.. buhsr makinasida alip deniycez.. serum fizyolojikle nasil acildigini ögrensem bende yapardim genzine kacar diye korkuyorum.

Bu gidisle bende bi gün acile gidecem.. bide bizim yasadigimiz yerin havasi cok kuru.. buhsr makinasida alip deniycez.. serum fizyolojikle nasil acildigini ögrensem bende yapardim genzine kacar diye korkuyorum.
Canım hiç korkma. Göz Damlası boyutunda hazır satılan serum fizyolojik lerden al. Kullanımı kolay. İki burna da biraz damlatıyorsun sonra çekiyorsun. Maksat burnu kurutmadan ordaki sıvıyı çelmek. Birde ablam söylemişti başını azıcık yüksek yapıyorum ben. Serum fizyolojik in bir kısmını yutuyor çocuk. Çok ağlamadığı sürece genzine kaçmaz Allah'ın izniyle. Hava çok kuruysa çekmeden sadece ara ara burnuna damlatabilirsin zararsız bir sıvı sonuçta

Bende şey sormak istiyorum burda konuşulmuştu galiba ama. Acı elma yağı aldım. Nası kullanıyorsunuz bi tavsiye alsam

Merhaba anneler..bizim bebis gibi kolik olan var mi. Uykusu haricinde surekli agliyor ve mizmiz. Gaz icin damla kullaniyorum ama sadece gaz sancisi da degil surekli bir aglama icerisinde. En cok 10 dk sessiz kalabiliyo o da cok nadir. Bunu yasayan var mi aranizda. Onerileriniz nelerdir.

Back