• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Saglik ocaginin verdigi devit 3 damlayi kullandigimdan beri kizim kabiz ayni sorunu yasayan var mi.kabizligin gecmesi icin ne yapmaliyim
Bende bugün öğlen verdim damlayı damladan önceki çocuk gitti bambaşka geldi Sanki aşırı huysuz 5 dk uyumadi sürekli ağlıyor ne kucakta ne beşikte durmuyor beynim çatlıyor artik uykusuzluk yorgunluk zaten gece uyumayan çocuktu gündüz uykusuna gitti oğlumun

Gecmis olsun gazel. Benim bebegimde de var sanirim 1 haftadir süt urunleri diyeti yapiyorum cok zor Allah yardimcin olsun. Dr.dan probiyotik damla isteyebilirsin cok rahatliyor bebegi gazi, kakasi duzene giriyor. Bir de d vitaminine dikkat et ayçiçek yagli ise vucudu ona da tepki verir ben ocean kullaniyorum zeytinyağlı.
Dvt3 vardi biraz suphelendrdi beni. Biogaila die bi damla verdi de ben onu dolaba koymayi unutmusum zinco vardi onu kullandm kusacakti nerdeyse. Bu ne zor bi hastalkmis Allah beterinden saklasn ama ben aglamaktan helak oldm bebek gozumn onunde erio ishal kusma perisan oldu. Ne yesem dokunuo sabahlari haslanmis patates oglen bulgur aksam pirinc 10 gundur menu bu gecen gun bi makarna yedm perisan oldu tam duzeldi kabak ve tavuk yedm yine kotu oldu. Ben de 2 gune bi kilo veriyorm takatim kalmadi. Senin teshis koydular mi

Canımsın:KK200: dünyanın en güzel duygusu ya yerim ben onu ama cidden zor zanaatmış gaz zorluyo oğluşumu teyzesi sizde durumlar nasıl?
Allaha şükür büyük sıkıntılarımız yok bol bol uyuyo oğluşum :nazar: sadece çok küçük daha yeni 3 kg olduk teyzesi bugün 2 ay oldu doğalı onunla vakit nasıl geçiyor hiç anlamıyorum yanımdayken bile özlüyorum işe nasıl başlarım beenn:kızgın:

Bende bugün öğlen verdim damlayı damladan önceki çocuk gitti bambaşka geldi Sanki aşırı huysuz 5 dk uyumadi sürekli ağlıyor ne kucakta ne beşikte durmuyor beynim çatlıyor artik uykusuzluk yorgunluk zaten gece uyumayan çocuktu gündüz uykusuna gitti oğlumun
Gecmis olsun canim ben kestim damlayi.gidip iyi gelmedigini konusacam

Dvt3 vardi biraz suphelendrdi beni. Biogaila die bi damla verdi de ben onu dolaba koymayi unutmusum zinco vardi onu kullandm kusacakti nerdeyse. Bu ne zor bi hastalkmis Allah beterinden saklasn ama ben aglamaktan helak oldm bebek gozumn onunde erio ishal kusma perisan oldu. Ne yesem dokunuo sabahlari haslanmis patates oglen bulgur aksam pirinc 10 gundur menu bu gecen gun bi makarna yedm perisan oldu tam duzeldi kabak ve tavuk yedm yine kotu oldu. Ben de 2 gune bi kilo veriyorm takatim kalmadi. Senin teshis koydular mi
Allah yardimcin olsun canim acil sifalar versin rabbim.. ne zor zamanlar geciriyorsun :( Allah sana güc kuvet versin insallah hersey düzelir

Dr. Alerjik egzama diyor temizlik ürünleri ile ilgili oldugunu söylüyor. Ben de oyle oldugunu umuyorum sampuan deterjan herseyi degistirdik. Simdi gozlem asamasindayim
Kabak dokunmamistir capraz alerjen diyorlar tavuk ve dana eti icin tavuk dokunmustur.
Bir de aşılar alerjiyi daha kotu yapıyormuş ne yapsam bilmiyorum

Kızlar 45 günlük bebeğim var. Anne sütüyle besleniyor fakat bazen çok ağlayıp uyumayinca 30cc aptamil mama veriyorum. Mamadan sonra biraz kusuyor. Sizce mama fazla mi geliyor yoksa aptamil mi kusturuyor. Başka bi mams öneriniz varmı?

Uzun zamandır yazamadım. Herkesler bebişler iyidir inşallah. Bende iki bebiş hem meme hem mama büyüyoruz yavaştan. Kolik olduk iki bebiş napalım geçici bir dönem. Her dönem ayrı güzel tadını çıkarmaya çalışıyorum. Siz de öyle yapın ağrılar sızılar şikayetler geçiyor bebekler büyüyor sevgiyle büyütelim bebişlerimizi :KK200::anne:

Kızlar merhabalar. Dün bütün öğleden sonra emdi kızım. Bi ayrıldı memeden bi emdi en son artık akşam saatlerinde uykuya geçecekti geçemedi bir türlü önceden sağıp buzluğa attığım sütümden verdim ondan sOnra uyuyabildi çok üzüldüm ya neden bi anda sütüm yetmedi anlayamadım. Eğer buzlukta süt olmasaydı gece gece eşim gidip mama alacaktı neden böyle oldu sizce. günde en az 4 litre su içen biriyim. İki fincan rezene içiyorum. Still tee. Helvalar tahinler neler neler yani

Kızlar merhabalar. Dün bütün öğleden sonra emdi kızım. Bi ayrıldı memeden bi emdi en son artık akşam saatlerinde uykuya geçecekti geçemedi bir türlü önceden sağıp buzluğa attığım sütümden verdim ondan sOnra uyuyabildi çok üzüldüm ya neden bi anda sütüm yetmedi anlayamadım. Eğer buzlukta süt olmasaydı gece gece eşim gidip mama alacaktı neden böyle oldu sizce. günde en az 4 litre su içen biriyim. İki fincan rezene içiyorum. Still tee. Helvalar tahinler neler neler yani
cnm kizin memelerin dolmasina izin vermemis de ondan :) benimki de yapiyor oyle

herkeze merhabalar kizimin 1 gunluk hastanr yatisindan sonra imzalayip ciktim.universite hastanesine bir prof tn randevu almistjm kizim icin gittik konstuk bir suru tetkik yapildi.
kizim sanki anlik nefes almiyor deyince doktorumuz yatis verdi.ciger filmi ekg kafa ultrasonu derken sukur temiz cikti.eko da cekilecekti sonuclar temiz cikinca cikmak istedim hastaneden kizim perisan oldu :( kollari.mor 24 saat bir alete bagli kaldim.o da temazsizliktan otup durdu.uyudu sonra makinenin sesinden korkarak uyandi hep :((

Back