2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok gecmis olsun canim hastane isleri zor oluyor

Benimkide bazen öyle cok aglayinca arka arkaya veriyom artik bazen icinde süt birakmiyor :) oda yani aciktigindan degil emzik niyetine istiyo

Aynı olay bende de var yalancı emzik gibi yapıyor bide çekip bırakıyor artık uçları krem sürmeme rağmen perişan halde. Sanki süt yetmiyor aç gibi yapıyor kendini eşimde süt yetmiyor demek diye süt arttırıcı alıp duruyor tatları da kötü

1 aylık olunca kalça ultrasonu cektiricez sizler nerde çektirdiniz istanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Birde nasıl çekiliyor ne kadar sürüyor bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Sutun azmiki mama veriyosun benim kizimda agliyo devamli meme veriyorum

1 aylık olunca kalça ultrasonu cektiricez sizler nerde çektirdiniz istanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Birde nasıl çekiliyor ne kadar sürüyor bilen varsa paylaşırsa sevinirim
Canım ben anadolu yakasında oturuyorum medipolde çektirdim, 5 dakika ancak sürüyor bebeği yan yatırıp sağ ve sol kalçadan ultrasonla bakıyor doktor kemik yapısına ve eklemlerine, sıkıntılı bi işlem değil yani , kolay gelsin şimdiden

Bu aralar oğlum aşırı huysuz ultrason iyice gericek diye korktum. Kısa sürmesi güzelmiş teşekkürler canım cevabın icin

Merhaba ben anne sutu veriyorum 3 gundur fena gaz sancisi oluyo ne yapabilirim

Merhaba kızlar ? Sedef armina vardı bu topikte merak ettim onu bilginiz var mı kendisinden ?

Aynen bizde multivitamin kullaniyoruz kabizlik sorunu yok

Yaa iki gündür bende devite başladım, normalde günde 3 yada 4 kez tuvaletini yapan kızım, dün sadece 1 kez gece 4 de zorla tuvaletini yaptı açaba devitten mi diye düşünmüyor değilim, sizin kullandığıniz multivutaminden mi alsam acaba yada biraz daha denemeye devam mı etsem, ne dersiniz kızlar?

Size birşey sorcam kızlar sütünü sağan arkadaşlar bilir galiba; sütünüzü sağıp saklamak içşn aparat ne kullanıyorsunuz böyle ölçülü saklama aparatları var mı?

Merhaba ben anne sutu veriyorum 3 gundur fena gaz sancisi oluyo ne yapabilirim
Her emdikten sonra gazını çıkartmak gerekiyor, ayrıca nurse harveys şurup günde 4 kez 1 çay kaşığı verebilirsiniz , ilk verdiğinizde bir takip edin alerjisi var mı yok mu, karnına 2-3 saatte bir elinizle masaj yapın , kendinizde her gün 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı kimyon yiyin (alerji yoksa) , geçmiş olsun

Kolay gelsin anneler, birkaç mesajda devit damla kabız yaptı yazmışsınız , Demir damlaları kabız yapabilir ama devit Damla'dan pek kabızlık görülmez, D Vitamini vermeyi kesmeyin, markayı değiştirebilirsiniz ama Vitamini verin.
Havalar ısındı , havaya göre kalın giydirip bebeğin terlemesinden oluşan su kaybı da kabızlık yapabilir, sık emzirmek ve havaya uygun incelikte giydirmek Lazım, geçmiş olsun

Kizlar bebegimin burnu tikali emmekte zorluk cekiyor ve uyumuyo o yüzden.. deniz suyu damlatiyorum bi fayda etmiyor otribebe ile de cekiyorum.. yinede ayni napcagimi sasirdim bi tavsiyeniz varmi ne yapa bilirim

Kızlar kızımın göğüslerinde şişlik var, annem ovala yada sık diyor, internette biraz baktım ikisini de yapmayın yazıyor, daha doktor kontrolümüzé de var, sizin de başınıza geldi mi ve nasıl geçti?

Uyurken gazını bir türlü çıkaramıyorum uyanıkken hemen çıkıyor uyandırsam bir daha uyutamıyorum zaten çok zor uyuyan bir bebeğim var. Gazdan kıvranıp duruyor çok ta gazlı napcağım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…