• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Simdi bir de korunma olayi var. Biz ilk evlendigimiz andan itibaren cocuk istedigimiz icin hic korunmadik :KK70: 2 yil sonra hamile kaldim. Korunma kültürümüz yok. Cocuk 6 aylik olmadan ben kesin hamile kalirim. Normal dogum yaptim dogurmaktan hic korkmuyorum da hamilelik aklima gelince tir tir titriyorum.
Ben dogum kontrol hapi kullancam insallah. Bi doktorla konusayim ne diyor emziriyorum kullana bilirmiyim :) bende dikkat etmem lazim hemen kalirim hamile.. artik dikkatli olmamiz lazim :D

Bende cok hararetliyim aynen benim sicagim ona geciyor cocuk resmen hamur oluyor kucagimda ama ne yapa bilrim..Benimde annem yanimda.. 40 cikinca rahatliyorsun diyorlar ama sanki hep böyle skntilar cekcez hep diken üstünde hep aglamali günlerimiz olcak gibi geliyor bana.. dün hastanede emzirme odasinda bi bayan 42 günlükdüler.. vallah biraz o teselli verdi bana oda anlatti lohusaliktaki düsüncelerini falan ayni benim gibi.. oda diyodu rahatliycan merak etme insan alisiyor hersey raina giriyor. Bide annemde 40 dan sonra gitcek napcam ben piskolojisine girdim acaba yapa bilirmiyim acaba bebegime baka bilirmiyim. Kaynanamin yanina gitmeye düsünüyom köye hem serin orasi hem birazda onlarla büyütürüz. Ben köyde fazla kalmayi sevmiyorm hep böcek falanda var rahat degilim ama cocugum icin katlanacam..

Benim kayınvalide yanımda. Annem vefat etti. Kara kara dusunuyorum kayınvalideye de zırt pırt gel demek istemiyorum kadının tum duzeni bozuldu. Bilmiyorum nasıl olcak inş tek başımıza bakmaya alışabiliriz

Benim kayınvalide yanımda. Annem vefat etti. Kara kara dusunuyorum kayınvalideye de zırt pırt gel demek istemiyorum kadının tum duzeni bozuldu. Bilmiyorum nasıl olcak inş tek başımıza bakmaya alışabiliriz
Canm bende ayni annem yok 4gun kaynanam bakti 3gunde ablam sonra tektim hep bi banyo konusunda zorlandim cocuk 1ayda 4kere anca yikandi bakarsiniz rabbim kolaylik veriyo

Canım benım bebeğim emiyor ama sut yok malesef hayırlısı dıyorum artık sağlıklı olsun da mama yesın napalım
:( okadar dert ettim ki ben hastalandim stresden, 3 gun ates sitma icinde yattim. Ustune goz kapagimda ucuk cikti...ogluma yaklasamadim bulasmasin viral enfksyon diye. Lohusaliktan mi nedendir hep olmsz seyler dusunyorum. Nasil bakacagim nasil buyycek calisirken kim bakcak cok fenayim cok....

kizlarrr acil.yardim.gogus ucumdan sefaf bir baloncuk cikti cok aciyor.netten arastirmama gore kanal tikaliymis cozumunuz varm8
Canim ben hastaneden eve gelince birden gogsum sismisti. Bir kabin icine dayanabilecegin kadar sicak su koy ama bayagi sicak olsun. Bir bezle gogsunu kapa ve o suyu elinle gogsune dok. Benim gogsumu yumusatmis ve bebegim kolay emmisti. Ben cok faydasini gordum.

Insallah canim benim annemde yurtdisindan geldi babam tek orda bekar kiz kardesim var.. onada üzülüyom düzeni bozuldu dedigin gibi. Allah rahmet etsin cnm kayinvaliden sorun görmüyorsa birak kalsin yaninda insan gercekten birilerini yaninda ariyor bu sürecte

Ben doğum yaptımmmm. Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin.
Canim oncelikle hayirli olsun bebisin yorumlari okurken nalan hanima gittigini gordum.dogumunu gop medikalde nalan hanimda mi yaptin acaba nalan hanim nasil bir dr bana yardimci olabilirsen cok sevinirim. Ve nalan hanimin hastasi olan varsa bana yardimci olabilirler mi

Saglik ocaginin verdigi devit 3 damlayi kullandigimdan beri kizim kabiz ayni sorunu yasayan var mi.kabizligin gecmesi icin ne yapmaliyim

Saglik ocaginin verdigi devit 3 damlayi kullandigimdan beri kizim kabiz ayni sorunu yasayan var mi.kabizligin gecmesi icin ne yapmaliyim
Damladan olduguna eminsen, belki damlayı degistirebilirsin? Biz Multi-tabs ACD damlası kullanıyoruz. D vitamini dışında A ve C vitamini de var. Kabızlık problemi de olmadı.

Bizimde mi damladan acaba çocuğumun huyu değişti bir süredir ya yediğime içtiğime de o kadar dikkat ediyorum ama:(

Gazel2110 Gazel2110 canim sende diyarbakirdaydin deilmi? Senin bebeginde sicakliyor mu bu havada ve ne yapiyorsun :KK43:
Canm kusura bakma bebegimde coklu gida alerjisi cikti artk sadece alwrji sayfalarinda dolasir oldm gormemism.ben artk ince giydiriyorm baya yuzu patlican gibi kizario sicak olunca uykusuzlk yapio. Uzun kollu ama ince zibinlar giydiriyorm baskada ustune bisey giydrmiyorm. Uyurken de hastane cikisindaki ince battaniyesini ortuyorm. Corap ara ara giydrp vucudunun isisina gore cikartiyorm.

Canm kusura bakma bebegimde coklu gida alerjisi cikti artk sadece alwrji sayfalarinda dolasir oldm gormemism.ben artk ince giydiriyorm baya yuzu patlican gibi kizario sicak olunca uykusuzlk yapio. Uzun kollu ama ince zibinlar giydiriyorm baskada ustune bisey giydrmiyorm. Uyurken de hastane cikisindaki ince battaniyesini ortuyorm. Corap ara ara giydrp vucudunun isisina gore cikartiyorm.
Cok gecmis olsun Belirtileri nelerdi canim?

Gecmis olsun canim.. ne yapacagimi sasirdim bende cok sicak :( bizde sadece zibin guyidiriyoz

Insallah canim benim annemde yurtdisindan geldi babam tek orda bekar kiz kardesim var.. onada üzülüyom düzeni bozuldu dedigin gibi. Allah rahmet etsin cnm kayinvaliden sorun görmüyorsa birak kalsin yaninda insan gercekten birilerini yaninda ariyor bu sürecte

Yarın 40 ı cıkıyor. 40 gun hergun kaldı neredeyse ama artık iş bana düşüyor. Alışmam lazım. 40 ı cıkınca hep duzene girersin alışırsın diyolardı. Bakalım görcez . Allah hepimize kolaylık versin. Saglıkla buyutelim inş bebeklerimizi

Cok gecmis olsun Belirtileri nelerdi canim?
Dewamli gaz. Sut icerken gerilme. Yuznde egzama turu kizarkliklar. Dolu dolu sari kusma. Uykusuzluk huzursuzluk. Uykuda dewamli ikinma. En son da kakasinda kan. Once enfeksiyin dendi daha kotu olunca coklu gida alerjisi dendi.

Dewamli gaz. Sut icerken gerilme. Yuznde egzama turu kizarkliklar. Dolu dolu sari kusma. Uykusuzluk huzursuzluk. Uykuda dewamli ikinma. En son da kakasinda kan. Once enfeksiyin dendi daha kotu olunca coklu gida alerjisi dendi.

Gecmis olsun gazel. Benim bebegimde de var sanirim 1 haftadir süt urunleri diyeti yapiyorum cok zor Allah yardimcin olsun. Dr.dan probiyotik damla isteyebilirsin cok rahatliyor bebegi gazi, kakasi duzene giriyor. Bir de d vitaminine dikkat et ayçiçek yagli ise vucudu ona da tepki verir ben ocean kullaniyorum zeytinyağlı.

Back