- 14 Ocak 2016
- 583
- 259
- 53
- 35
- Konu Sahibi endless love
- #55.461
arkadaslar kime onerdim hatirlamiyorum ama coreastin i benim kjzima yaramadi.daha da artti kirmizi benekler uzerine de pisik kizarikligi olustu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slingi ne zamana kadar kullanabildiniz. Bana alma çok gereksiz dediler gerçekten insanın dengesi alt üst oluyor bebeğim uyurken ben sıçrayarak uyandım çok defa yer ediyor artıkHayatım sabır 3-4 aylık olunca birden kesiliyor o ağlamalar.gaz sancısıdır.oğlum günde 20 saat ağlardı ruh sağlığım bozulmuştu ama gecti 3,5 aylıktı birden kesildi karnını sıcak tut Bebeğin gaz masajı yap.bide acil sling al.nurse hurveys ve biogay ilaç kullanmıştık biz Dr sor istersen bir.acı elma Yağı karnına ve ayak altlarına masaj yap.seni en iyi ben anlarım sabah 5 te uyur dü.
Canım öncelikle geçmiş olsun. O hareketi beZle yapsam olmaz mı :)arkadaslar gaz problemini cozduk sayilir biz.annem.bir yontemle giderdi.o da su sekilde cocugun sirtini vucudunuza dayayin.cocugu tuvalete oturtur gibi yapin ve bacaklarini birlestirin.bebegin karnina ayaklari cekili vaziyette olsun.cocuk o an aglaybilir bekleyin bir sure ama hem gaz hem byuk ve kucuk abdestini fiskirtarak yapicak.tabi buyuk bir alt acma bezi serin yoksa kirlenir her yer ,:))))
Ben kestim ellerini açarım cisimleri keşfeder diye , bu sefer de elleri üşüyor taktım yine eldiveninitakiyoruz.. ben cikarmak istiyorum tirnaklarini keselim diyorum ama annem birakmiyor 40 ciksin öyle vallah aciyom yavruma o elleri hep eldivenin icinde..
evet nasil giydircegimi bilemiyorum.. emdikten sonrada terliyor kafasi ve sicacik oluyor kafasi.. off off bilemedim ki bugünde ilk kez yanlizim evde cok kötüydüm duygusallik cöktü üstüme habire agladim anlamadim bu lohusaligi
bem.bir ilk dogdugu gun giydirdim cikardim.sapkayi da ebeler takmis dogumhane de odaya gcince ciakrdim onu da
buralar soğuk biz biz eldiven takmaya biraz daha devam ediceğiz , şapkayı iki gün tek taktım kulakları kıvriliyodu o yüzden takmıyorumbem.bir ilk dogdugu gun giydirdim cikardim.sapkayi da ebeler takmis dogumhane de odaya gcince ciakrdim onu da
o zamna bezi ac biraz dur tekrsr bagla oyle yap.sahsen benimki bezsiz daha rahat hissediyor kendiniCanım öncelikle geçmiş olsun. O hareketi beZle yapsam olmaz mı :)
Sadece kas kabuklanmasiyla mi soyledi bunu devam ederse baska doktora goturucem ama yiyecege falan alerji degil yani
Bisey yaptinmi vermek icin.ben diyet yapamiyorum sut verdigim icin canimda hep tatli seyler cekiyorben verdim kilolari bugun 28 gun oldu dogum.yapali. dogumdan oncdki kiloma 2 kilo kaldi.ama iste ben kilolu hamile kaldim bn aten 85 le hamile.kalmistim
Aynen bende deli gibi tatlı istıyorum ve yıyorum dayanamıyorum neden acabaBisey yaptinmi vermek icin.ben diyet yapamiyorum sut verdigim icin canimda hep tatli seyler cekiyor
Severım senın anneliğini hayırla büyüt canımmmmm. Ne o kayboldunuz yaa merak ettim nasıl gidiyor annelik anlay hele acıkKuzuuu napıyon bakim biliyon mu ben anne olduuum
bnde diyet yapmiyorum canim.bende sut veriyorum canim.gebelik boyunca 13 kilo aldim.ondan olabilir kizim 3070 gr dogdu.plesanta suyu falan ordan gitti sanirim.genel olarak istahim yok . ama dedigin gibi tatli cok yapip yiyiyorum.ayran cok iciyorum o kilo verdiriyor.ablam yegenim dogduktan sonra ayranla bi 20 kilo versldi.hem ayran sut yapiyorBisey yaptinmi vermek icin.ben diyet yapamiyorum sut verdigim icin canimda hep tatli seyler cekiyor
Kilo verme topiclerine dogumdan bir sene sonra geceriz bosverin simdi sutumuz olsun bebislerimiz saglikla buyusun. Enerjiye ihtiyacin oluyordur ondan canin tatli istiyordur ama sute de pek faydasi yok tatlinin. Ara ogun yapip ogun atlamazsan belki azalir tatli ihtiyacin. Canin tatli isteyince ikiser incir ya da hurma, kucuk bir parca tahin helvasi ya da tarcinli sut denesen? Hem sutun kalitesi artar hem bosuna kilo yapmazBisey yaptinmi vermek icin.ben diyet yapamiyorum sut verdigim icin canimda hep tatli seyler cekiyor
Ben de 16 kilo verdim. Ama tabi 9 ayda 24 kilo alınca 8 kilo hala bende ayranı bende deneyim bari. Bu arada sütün nasıl. Biz yavaş yavaş düzene girdik galibabnde diyet yapmiyorum canim.bende sut veriyorum canim.gebelik boyunca 13 kilo aldim.ondan olabilir kizim 3070 gr dogdu.plesanta suyu falan ordan gitti sanirim.genel olarak istahim yok . ama dedigin gibi tatli cok yapip yiyiyorum.ayran cok iciyorum o kilo verdiriyor.ablam yegenim dogduktan sonra ayranla bi 20 kilo versldi.hem ayran sut yapiyor
Ben özellikle kahvaltıda kendimi kontrol edemiyorum. Geceden gelen açlıkla :) yerken kendime de söylüyorum aslında. Bu süt yapacak bişey değil meryem kendine gel diye. Ama bu mantık sadece gün içerisinde işe yarıyor:) aksine de herkes elinde tatlılarla pastalarla geliyor süt olsun diye. Anlayamıyorum süt bununla olmaz diyeKilo verme topiclerine dogumdan bir sene sonra geceriz bosverin simdi sutumuz olsun bebislerimiz saglikla buyusun. Enerjiye ihtiyacin oluyordur ondan canin tatli istiyordur ama sute de pek faydasi yok tatlinin. Ara ogun yapip ogun atlamazsan belki azalir tatli ihtiyacin. Canin tatli isteyince ikiser incir ya da hurma, kucuk bir parca tahin helvasi ya da tarcinli sut denesen? Hem sutun kalitesi artar hem bosuna kilo yapmaz
Sezaryen dikişleri için Contractubex krem kullanabilirsin sabah akşam. Doğumdan 10 gün sonra başlanabiliyor.Kizlar sezeryan dikisleri catlaklar kalan kilolar bunalima girdim galiba var mi krem falan oneren
evet cnm bende duzene girdim.arada disari cikinca sutumu sgmak.zorunda kaldim.meme ucu yaralarim.nukseddiBen de 16 kilo verdim. Ama tabi 9 ayda 24 kilo alınca 8 kilo hala bende ayranı bende deneyim bari. Bu arada sütün nasıl. Biz yavaş yavaş düzene girdik galiba
Reçete ile mi satılıyor yoksa kozmetik mi buSezaryen dikişleri için Contractubex krem kullanabilirsin sabah akşam. Doğumdan 10 gün sonra başlanabiliyor.