2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar selam 🙂Ben dogum yaptım 4.günümğz bugun. Her sey yolunda iyiyiz hepimiz çok şükür😊Dolunay kardeşini çok sevdi maşallah 🤗İki üç gündür çişini kakasını söylemeye basladı. Bezi aç aç diyor açmayınca çömelip yapıyor bezine yaparken de çiş kaka çiş kaka diyor 😃Ama bu kez de bezi acmaya ben hazır değilim çünkü sezeryan dikişlerim epey zorluyor. Basarisiz bir deneme yapıp sogutmak istemiyorum. Konusmaya da baya baya basladı dillendi epey. Özellikle kardeşi dogdugu gunden itibaren inanılmaz bir şekilde gelişme kaydetti. Bazen üzülüyorum cocuk bir anda büyümek zorunda kaldı diye ama genelde mutlu oluyorum onun bu hallerine 🙂Biz de durumlar böyle hepinizi öpüyorum ❤

Cok savundum canım gözünüz aydın. Ne mutlu sana :KK200: :KK36:

Teşekkür ederim. Evet allahtan hafif atlattık. İshal 10 gün sürdü ona çare bulamadık ne yedirsem çıkardı çocuk. 2 gün ateş oldu calpolle kontrol altına aldık. Kusma olmadı çok iştahsızlık da olmadı normalde hastalıklar oğlumu bu konuda çok etkilerdi. Reflor entorogermina kullandık atlattık şükür. Arkadaşım rota vurdurmaya giderken dr una sordurdum yüzde yüz korur mu diye evet ben aşılı olup rota geçiren görmedim çok çok nadir demiş, bağışıklığı çok düşğk çocuklar geçirir demiş o kadar üzüldüm ki..Ben kendi dr umu sorgulamaya başlamıştım çok taktım kafama yanlış aşı mı vurdu diye. Siz de geçirmişsinşz oluyor demekki..

Çok geçmiş olsun canim:KK43:

@nisandeniz kusura bakma gülüyorum. Kendi halimiz aklima geldi. Annemler tatil nasil geçiyor dediginde sefiller 1-2-3 serisini cekiyorum demiştim. Ne dogru düzgün yemek yedik ne yüzebildik koştur kostur hersey.. birde antalyadan bursaya 1 gün mola vermeden dönmek tuzu biberi oldu. Esim bir dahamı antalya hayatta gitmem diyor.

Saol canım daha iyiyz çok şükür bu tatil nasıl geçiyo hiç anlayamadım:) siz yine geçen senekigbi antalyadamısınz?
Bir hafta Alanya ya gittim kızkardeşler olarak büyük oğlum Deniz çok mutlu mesut eğlendi ama küçük Yiğit Anıl babası yok diye Alanyada çok huysuzluk yaptı hep miz mizdi baba baba diye ağladı geceleri bile iyi bir tatil sayılmazdı sonrasında annelere Akçaya gittim orası iyiydi kendi evime geçtim kısa bir mola :) Haftaya yine Akçay Alanya ama bu kez eşimle tek asla gitmem :)) Bu arada küçük bir gün baya bir ishal oldu doktorumuza koştum aynı gün testler yapıldı rota falan çıkmadı Allahtan ertesi gün bıçak gibi kesildi ishal hava değişikliğinden olmuştur dedi doktorumuz.

@nisandeniz kusura bakma gülüyorum. Kendi halimiz aklima geldi. Annemler tatil nasil geçiyor dediginde sefiller 1-2-3 serisini cekiyorum demiştim. Ne dogru düzgün yemek yedik ne yüzebildik koştur kostur hersey.. birde antalyadan bursaya 1 gün mola vermeden dönmek tuzu biberi oldu. Esim bir dahamı antalya hayatta gitmem diyor.
Biz 6 senedir öyle koştur koştur yapınca herşeyi bu hayata alışmışız demekki :) çocuklarımızı bırakıp gidecek kimsemizde yok bize öyle normal geliyor ki artık herşeyi koşarak yapmak şimdi düşündüm de bundan zevk almayı da öğrenmişiz galiba :))

Masallah kendimi yüzüyor:))) nasil yaptınız girer girmez almıştımi
Su delisi bizimki ztn denizi görüce uçurumdan fln atlayacak zor tutuyoruz :) kollukları taktık ilk ağladı değişik geldi. Sonra girdi elimizi bırakmadı. Baba anne dedi durdu. Sonra baktı kolluklarla rahat ediyor. Elimizi tut dediğimizde bile tutmadı kendi kendinr yüzdü. Tabi biz yanındaydık ama elletmedi kendini. Sonra da denize girecek misin diye sorduğumuzda kollarını gösterdi kolluğu takında gireyim der gibi.

Bir hafta Alanya ya gittim kızkardeşler olarak büyük oğlum Deniz çok mutlu mesut eğlendi ama küçük Yiğit Anıl babası yok diye Alanyada çok huysuzluk yaptı hep miz mizdi baba baba diye ağladı geceleri bile iyi bir tatil sayılmazdı sonrasında annelere Akçaya gittim orası iyiydi kendi evime geçtim kısa bir mola :) Haftaya yine Akçay Alanya ama bu kez eşimle tek asla gitmem :)) Bu arada küçük bir gün baya bir ishal oldu doktorumuza koştum aynı gün testler yapıldı rota falan çıkmadı Allahtan ertesi gün bıçak gibi kesildi ishal hava değişikliğinden olmuştur dedi doktorumuz.
Seninkiler babalaryla iyi vakit geçiriyodu eşin de özlemştr bırakmz tabi bidakine:) alanya da kızkardeşin vardı herlde ev daha iyi oluyo çocuklarla, denizin tadını çıkarın cnm şifa olsun hem. Ayrca geçmişolsun hmn geçmiş neyse ki ishal yoruyo walla

Su delisi bizimki ztn denizi görüce uçurumdan fln atlayacak zor tutuyoruz :) kollukları taktık ilk ağladı değişik geldi. Sonra girdi elimizi bırakmadı. Baba anne dedi durdu. Sonra baktı kolluklarla rahat ediyor. Elimizi tut dediğimizde bile tutmadı kendi kendinr yüzdü. Tabi biz yanındaydık ama elletmedi kendini. Sonra da denize girecek misin diye sorduğumuzda kollarını gösterdi kolluğu takında gireyim der gibi.
Fırlama çok şeker ya:)

Ne güzel Masallah :)

Seninkiler babalaryla iyi vakit geçiriyodu eşin de özlemştr bırakmz tabi bidakine:) alanya da kızkardeşin vardı herlde ev daha iyi oluyo çocuklarla, denizin tadını çıkarın cnm şifa olsun hem. Ayrca geçmişolsun hmn geçmiş neyse ki ishal yoruyo walla
Evet aynen eşim bize cankurtaran :) Hafızan süper hocam :) Aynen her gittiğimiz yerde evlerde kalıyoruz bende bazen otel tatillerini özlüyorum :) Yemek içmek hazırlamak biraz yoruyor beni o kadar ama ev rahat oluyor haklısın. Arada yaz merak ediyorum seni.Kuzuları çokça öptüm :)

Geçmiş olsun canım. Aynen kızım da aşırı gazlı su gibi ishal oldu. Hemen basit gıdalarla beslemeye başladım geçti. Çok korktum, çocuğu yollarda hasta edeceğim diye ama Allah’a şükür sağ dağılım dönebildik 1000 kilometreyi. Ama bir daha asla Antalya’ya gitmem. Gerek yok o kadar sıcağa. Kuşadası tarafında da çok güzel oteller var.

Biz 6 senedir öyle koştur koştur yapınca herşeyi bu hayata alışmışız demekki :) çocuklarımızı bırakıp gidecek kimsemizde yok bize öyle normal geliyor ki artık herşeyi koşarak yapmak şimdi düşündüm de bundan zevk almayı da öğrenmişiz galiba :))
:) iki lokma yemek yiyip tüm otel boyu koşuyordu bizimki. O sıcakta peşinde koşmaktan boynum ve kollarım alerji oldu. Alerji ilacı da kullanıyorum ama daha geçmedi. Eşimle sırayla yemek yiyorduk ama dışarıda sırılsıklam ter olunca insanın sinirleri bozuluyor, iştah da kalmıyor açıkçası. Burnumuzdan geldi. Odada yataktan inip yere oturmak istedi bir hafta boyunca. Sürekli dur, inme, terlik giydireyim diye hizmetçisi olduk. Lobide arkadaşlarımız oturmuş soğuk içeçek içerken biz 35 dereceden çocuk zaptetmeye çalıştık. Hafızamdan silmek istiyorum bu tatili.

Evet aynen eşim bize cankurtaran :) Hafızan süper hocam :) Aynen her gittiğimiz yerde evlerde kalıyoruz bende bazen otel tatillerini özlüyorum :) Yemek içmek hazırlamak biraz yoruyor beni o kadar ama ev rahat oluyor haklısın. Arada yaz merak ediyorum seni.Kuzuları çokça öptüm :)
Canım evin rahatlığıyla otelin zorluğu çok farklı şeyler. Otelde yüzlerce kişinin yemek aldığı sırada o kalabalığa çocuğun koşarak daldığını düşünsene. Nasıl bulursun o çocuğu kaybolsa. Çok büyük bir otelde kaldık ve Türkler azınlıktı.

kızlar okudukça "tatile gidemedik offf" demekten vazgeçtim. en son ne zaman tatile gittik hatırlamıyorum düşünün. boyun fıtığı ameliyatı sonrası 1 yıl zor yürüdüm sonra çocuk olsun diye uğraştık, geçen yıl küçük dedik,bu yıl sünnet ettirdik...inşallah seneye hem büyümüş olur tatili zehir etmez hem de Allah sağlık verirse rahat ederiz.
biz zonguldak'ta annemlerdeyiz şimdilik çok şükür pipisi de toparladı

Canım evin rahatlığıyla otelin zorluğu çok farklı şeyler. Otelde yüzlerce kişinin yemek aldığı sırada o kalabalığa çocuğun koşarak daldığını düşünsene. Nasıl bulursun o çocuğu kaybolsa. Çok büyük bir otelde kaldık ve Türkler azınlıktı.
Biliyorum canım geçen sene gitmiştik otele bebek arabası bizim herşeyimiz bu senede öyle çoğu karmaşada bebeği arabasından hiç indirmedik risk almamak adına kalabalıklara büyük oğlum da asla elimi bırakmaz, bizim açımızdan sorun olmazdi o durumlar ama yinede ev daha rahat oluyor iki çocuklu bir anne olarak yaşadım ikisinide gördüm.

:) iki lokma yemek yiyip tüm otel boyu koşuyordu bizimki. O sıcakta peşinde koşmaktan boynum ve kollarım alerji oldu. Alerji ilacı da kullanıyorum ama daha geçmedi. Eşimle sırayla yemek yiyorduk ama dışarıda sırılsıklam ter olunca insanın sinirleri bozuluyor, iştah da kalmıyor açıkçası. Burnumuzdan geldi. Odada yataktan inip yere oturmak istedi bir hafta boyunca. Sürekli dur, inme, terlik giydireyim diye hizmetçisi olduk. Lobide arkadaşlarımız oturmuş soğuk içeçek içerken biz 35 dereceden çocuk zaptetmeye çalıştık. Hafızamdan silmek istiyorum bu tatili.
Maalesef bebekli tatiller de anne babalar hep aynı :) Bizim babamiz maşallah sabırlı sakin bir adam bebekle ilgileniyor ve hiçbir durum onu kasmıyor ona göre herşey normal bende büyük oğlumu alip gezmeye çıktım mısır dondurma yedik bizde uzun yıllar hep sırayla yemek yedik şimdi çocukları paylaşıyoruz ikişer kişilik sıra olduk böyle daha keyifli :)

X