- 4 Ağustos 2017
- 2.288
- 9.084
- 158
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #32.401
Kızlar benim bebeğim sol memeyi emmek istemiyor anlayamadım neden böyle oldu. Yani sütün gelişi güzel bi sorun yok gibi, gece falan emiyor ama gündüz emmek istemiyor sol tarafı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şu an nezle gibiyim maskeyle geziyorum. Kemik suyuna çorba yapıp içine 4-5 diş sarımsak atıp onu içiyorum işe yarıyor. Yaptığım yemeklere de kemik suyu koyuyorum. Bol bol emzirmeye çalışıyorum hem antikor geçsin hem de yediğim içtiğimden fayda sağlasın diye. Bir de bestlak gibi takviyelerin içinde c vitamini var onu kullanıyorum 2 günde toparlamaya başladım. Sık sık duş alıyorum sıcak su çok rahatlatıyor deneyebilirsiniz bebişe duş aldırmayıGünaydın kızlar,
Ben dün nezle olmuştum. Aile hekimine gittim doğal şeyler önerdi zencefil bal limon VS. Ama bugün oğlum da nezle oldu. Hapşurup duruyor yavrum. Bir de kusunca böyle balgamlı gibi. Sizce normal mi? Burnunu temizliyorum başka napabilirim?
Denediniz mi bilmiyorum memeyi sıkıp süt gelince değdirin dudağına ağzına alana kadar öyle yapın..pozisyon değiştirin bebegi koltuk altına alarak kafası memeye bedeni arkaya bakacak şekilde yastık yada destekli bişi kullanarak.. süt olur emmezler olmayınca emmek isterler bebeleri anlamak zor bazenKızlar benim bebeğim sol memeyi emmek istemiyor anlayamadım neden böyle oldu. Yani sütün gelişi güzel bi sorun yok gibi, gece falan emiyor ama gündüz emmek istemiyor sol tarafı
Süt tazyikli geliyor olabilir mi? Tıkanıyor mu emerken? Yatarak vermeyi denemiş miydiniiz bizimki de benim sütüm tazyikli olduğunda istemiyordu emmek yatarak emziriyordumKızlar benim bebeğim sol memeyi emmek istemiyor anlayamadım neden böyle oldu. Yani sütün gelişi güzel bi sorun yok gibi, gece falan emiyor ama gündüz emmek istemiyor sol tarafı
Yastıkla emziriyorum genelde, ayakta emzirmeyi denedim gün içinde öyleyken biraz emiyor ama oturunca bırakıyor anlayamadım. Gece sıkıntı yok gündüz bir şeyler oluyor oğlanaDenediniz mi bilmiyorum memeyi sıkıp süt gelince değdirin dudağına ağzına alana kadar öyle yapın..pozisyon değiştirin bebegi koltuk altına alarak kafası memeye bedeni arkaya bakacak şekilde yastık yada destekli bişi kullanarak.. süt olur emmezler olmayınca emmek isterler bebeleri anlamak zor bazen
Hayır tıkanmıyor emerken. Yatarak denemedim hiç onuda deneyeyimSüt tazyikli geliyor olabilir mi? Tıkanıyor mu emerken? Yatarak vermeyi denemiş miydiniiz bizimki de benim sütüm tazyikli olduğunda istemiyordu emmek yatarak emziriyordum
Ben de geçen hafta olmuştum. Bebek kucuk olduğu için bisey vermedi doktor. Burun temizliğine ve emzirmeye dikkat et gecer dedi. Ates yoksa endişelenme bol bol emzir hemen atlatirsiniz inss.Günaydın kızlar,
Ben dün nezle olmuştum. Aile hekimine gittim doğal şeyler önerdi zencefil bal limon VS. Ama bugün oğlum da nezle oldu. Hapşurup duruyor yavrum. Bir de kusunca böyle balgamlı gibi. Sizce normal mi? Burnunu temizliyorum başka napabilirim?
Balgamlı kusma olmuş muydu bebeğinde?Ben de geçen hafta olmuştum. Bebek kucuk olduğu için bisey vermedi doktor. Burun temizliğine ve emzirmeye dikkat et gecer dedi. Ates yoksa endişelenme bol bol emzir hemen atlatirsiniz inss.
Benim bebis de böyle yapıyordu emzik vermeye başlamıştım yakın zamanda sanırım ondan yaptı çünkü emzigi tutmuyor diye ayakta veriyordum. Şimdilerde ya memeyi almak istemiyor ağlayıp duruyor yada ayakta tutuyor tutucaksa inan anlamadım. Ben bir süre daha gözlemleyip doktora götürücem kilo açısından. Meme reddinden korkuyorum bu ara az emdiği için kilo da az almışKızlar benim bebeğim sol memeyi emmek istemiyor anlayamadım neden böyle oldu. Yani sütün gelişi güzel bi sorun yok gibi, gece falan emiyor ama gündüz emmek istemiyor sol tarafı
Benim bebiş de böyle yapıyordu emzik vermeye başlamıştım yakın zamanda sanırım ondan yakYastıkla emziriyorum genelde, ayakta emzirmeyi denedim gün içinde öyleyken biraz emiyor ama oturunca bırakıyor anlayamadım. Gece sıkıntı yok gündüz bir şeyler oluyor oğlana
Kusma vardı ama balgam yoktu. Bence yutuyordu çünkü kakasinda mukuslar vardı.Balgamlı kusma olmuş muydu bebeğinde?
Ventolin dozunu ne kadar verdi acaba bizimki de 2 aylık çok değişik tezler var bu konudaKızlar selam, şimdi oğlum 12 gün sonra 4 aylık olacak. Doğduğundan beri hırıltısı var balgamı var . Onun dışında iyiz çok şükür. 2 aylık kontrole gittiğimiz de, doğum yaptığım hastaneye istanbul Lokman Hekim hastanesi orda cavidan hoca var çocuk doktoru bunun normal olduğunu geçeceğini söyledi burun temizliği vs yapın dedi.. Neyse ben bu Dr yı beğenmedim başka Bi doktor bulduk Harun kaçar adı. Emir için bronşlarında balgam var zatürre değil akciğerinde bişi yok dedi öksürük yok sadece hırıltı balgam. Cortair ve ventolin verdi hava.
1 hafta sonra kontrole gelin dedi. 3 gündür kullanıyorum Bi değişiklik yok.
Bilemiyorum neden olduğunu siz de durumlar nasıl. Evde çamaşır kurutmam nebilim oda nemlendiricim var burun temizleme olayı yapıyorum.
Nerde neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Canım çok sıkılıyor artık
Şimdi şöyle ki biz emziği ilk doğduğundan beri veriyoruz yani uykuya geçişte ya da sıkıldığında falan tutuyor. Onun dışında sağ memeyi çok güzel emerken solu emmemesi emzikle alakalı olamaz diye düşünüyorum.Benim bebis de böyle yapıyordu emzik vermeye başlamıştım yakın zamanda sanırım ondan yaptı çünkü emzigi tutmuyor diye ayakta veriyordum. Şimdilerde ya memeyi almak istemiyor ağlayıp duruyor yada ayakta tutuyor tutucaksa inan anlamadım. Ben bir süre daha gözlemleyip doktora götürücem kilo açısından. Meme reddinden korkuyorum bu ara az emdiği için kilo da az almış
Allah yardımcın olsun tutana kadar ayakta idare edecenYastıkla emziriyorum genelde, ayakta emzirmeyi denedim gün içinde öyleyken biraz emiyor ama oturunca bırakıyor anlayamadım. Gece sıkıntı yok gündüz bir şeyler oluyor oğlana
Aynen canım o konuda haklısın, belki tazyikli geliyordur o zaman bundan rahatsız olmuş olabilir.Şimdi şöyle ki biz emziği ilk doğduğundan beri veriyoruz yani uykuya geçişte ya da sıkıldığında falan tutuyor. Onun dışında sağ memeyi çok güzel emerken solu emmemesi emzikle alakalı olamaz diye düşünüyorum.
Canim doktor randevumuz bugündü şu mama mevzusunu sordum. Eger kiloyu 600 gr altinda alsaydı bu ay mamayi arttiralim derdim ama normal seyrinde gidiyor gayet mama artarsa süt azalir o yuzden hic gerek yok dedi. 3. Ayla beraber 400-600 gr arasi almasi normalmis.Aynı şeyleri yaşıyorum. Bana da söyler misin doktorunun cevabını
Kaç kilo olmuş senin bebiş? Bir de kaç günlük oldu?Canim doktor randevumuz bugündü şu mama mevzusunu sordum. Eger kiloyu 600 gr altinda alsaydı bu ay mamayi arttiralim derdim ama normal seyrinde gidiyor gayet mama artarsa süt azalir o yuzden hic gerek yok dedi. 3. Ayla beraber 400-600 gr arasi almasi normalmis.
Bugun tam 3 aylık. 5.730 kilosu da. Alerjiden dolayi basta hic alamamisti doktor su an kilosu normalden dusuk ama alerjiden dolayi da normal su an anca toparlaniyor dedi gecen aya gore 1 kilo almış. Ama su son hafta biraz az almis gibiydi bakalim. Sizin bebisko nasıl umarım hastaligi da bir an once gecerKaç kilo olmuş senin bebiş? Bir de kaç günlük oldu?
Merhaba, benim bebeğim 3,5 aylık 10 gündür filan vücudunda döküntüler var. Doktor alerji dedi alerji doktoruna yönlendirdi haftaya randevumuz. Kilo alımı doğduğundan beri yavaş mamaya rağmen. Geçenlerde döküntü öncesi 1 hafta mama almadı orda güzel kilo almıştı şimdi hiç almamış. Siz nasıl çözdünüz alerjiyi? Belirtiler neydi?Bugun tam 3 aylık. 5.730 kilosu da. Alerjiden dolayi basta hic alamamisti doktor su an kilosu normalden dusuk ama alerjiden dolayi da normal su an anca toparlaniyor dedi gecen aya gore 1 kilo almış. Ama su son hafta biraz az almis gibiydi bakalim. Sizin bebisko nasıl umarım hastaligi da bir an once gecer
Merhaba oncelikle cok gecmis olsun bu alerji konusu insanı cok yipratiyor. Ogluşumun hep bi gazi huzursuzlugu vardi kivranip duruyordu boynunda da kizarikliklar vardi. Sonra yoğun sut urunu tukettigim gunun ertesi tum vucudu nokta nokta kizardi doktor da buyuk ihtimal sut urunudur once onu keselim dedi. Ben kestim oglumunda mamasi degisti alerjik mama aldik ve iki haftada toparladi dokuntuleri gecti gazi azaldi yavrum huzur buldu. 1 ay gectiginde baya iyiydik. 6. Ayda diyet acip deneyecegiz bakalim ne durumda. Umarim sizin de cabucak cozulur.Merhaba, benim bebeğim 3,5 aylık 10 gündür filan vücudunda döküntüler var. Doktor alerji dedi alerji doktoruna yönlendirdi haftaya randevumuz. Kilo alımı doğduğundan beri yavaş mamaya rağmen. Geçenlerde döküntü öncesi 1 hafta mama almadı orda güzel kilo almıştı şimdi hiç almamış. Siz nasıl çözdünüz alerjiyi? Belirtiler neydi?