2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Allah razı olsun. 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli. Bu da tüp bebekti. Doğal yolla olacağını sanmıyorum. Yaş da 35 oldu. Artık çocuk defterini tamamen kapatacağım galiba
Canım benim Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin. Umudunu kaybedip de hamile olan çok tanıdığım var. En güzel en doğru zamanda Rabbim nasip etsin inşallah.❤️

Canım benim Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin. Umudunu kaybedip de hamile olan çok tanıdığım var. En güzel en doğru zamanda Rabbim nasip etsin inşallah.❤️
Öyle Allah bilir tabii. Ama ben çok ağır şeyler yaşadım. Kan kaybından ölmek üzereydim. Ameliyat iki saat sürdü. Mesane, bağırsaklar, yumurtalıklar birbirine yapışmıştı. Kan sulandırıcı iğneyi yeni vurmuştum, hayati tehlikem olmasa ameliyat edilmemem gerekiyordu. Neyse canınızı sıkmak istemem. Allah ne derse o olur. Çok şükür kızım var 🤲

Kızlar bizde 3. 5 yaş sendromunu dorukta yaşıyoruz ben dayanamıyorum oda sinir krızlerı gecırıyor bılmem nasıl atlatacaz.. Bursada begendıgınız memnun kaldıgınız kreş var mı

Yenidunya3 Yenidunya3 Başın sağolsun canım, Allah sabrını arttırsın B baby girlL Allah sabrını arttırsın canım, inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim liliyaa liliyaa Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun canım, Allah doğru kararlar vermeyi nasip etsin.. Burayı özlemişim kızlar, kimsecikler kalmamış , giremesem de hep aklımdaydınız. Bizde bir değişiklik yok bildiğiniz gibi devam ediyor , bugünümüze şükür

Ben de ara ara bakıyorum ama yazamıyorum bir türlü. Biz de çok önceden Marmaris'e haftaya için otel rez. yaptırmıştık. Ne olacak bilmiyorum. İçim kan ağlıyor ülkemin haline. Geleceğe umutla bakamıyorum. Tek düşündüğüm çocuğum. İkinci bile yapmaya korkar oldum...

Maalesef durum pek iç acıcı değil. Çocuklarımız icin hersey guzel olur inşallah

Kızlar bizde 3. 5 yaş sendromunu dorukta yaşıyoruz ben dayanamıyorum oda sinir krızlerı gecırıyor bılmem nasıl atlatacaz.. Bursada begendıgınız memnun kaldıgınız kreş var mı

Ben o kriz anlarında kendi haline bırakıyorum sakinleşince konuşalım diyorum başka çözüm bulamadim.

Yenidunya3 Yenidunya3 Başın sağolsun canım, Allah sabrını arttırsın B baby girlL Allah sabrını arttırsın canım, inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim liliyaa liliyaa Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun canım, Allah doğru kararlar vermeyi nasip etsin.. Burayı özlemişim kızlar, kimsecikler kalmamış , giremesem de hep aklımdaydınız. Bizde bir değişiklik yok bildiğiniz gibi devam ediyor , bugünümüze şükür

Hoşgeldin 😍😍😍

Kızlar merhaba, uzun zamandır giremedim şimdi öylesine gezindim üzücü olaylar yasayanlara sabırlar diliyorum inşallah geri kalan herkes iyidir neler yapıyorsunuz

Merhaba kızlar. Oldu mu çocuklar 5 yaşında.. burdan emmiypr diye yazardım hey gidi günler hey..

Kızlar selam , nasılsınız, koptuk hepimiz gören olursa yazalım birbirimize toplanalım yine burada nasılsınız herkes iyi mi 💕

Kızlar aranız da hamilelikte hemoroid olan var mı ? Geçtiğimiz çarşamba günü durup dururken bi şişlik ve ağrı hissettim bi baktım dışarıda kocaman bir meme. Ertesi günü de 2. Si çıktı. Ağrıdan 2 gün ne uyuyabildim ne de oturup kalkabildim. Kabus gibiydi. İşin saçma tarafı ne kabız oldum ne de zorlama. Durup dururken çıktı. Anladığım kadarıyla tromboze hemoroidmiş. Kadın Doğum Dr. Bi fitil verdi bende eczaneden krem aldım ilk günlere göre daha iyiyim ama yine oturup kalkarken ağrım oluyor ve memelerde kanama oluyor. İnternette lokal anestezi ile alınması gerekiyor diye okudum. Hamilelikte ameliyat yapılıyor mu Başınıza böyle bir durum geldi mi hiç. Salı günü genel cerrahiye gidicem bakalım o ne diyecek :KK43:
bu yazinizdan sonra nasıl bir süreç gecirdiniz aynı durumdayım kafayı yicem acidan

X