Maşallah yaa ne kadar güzel girmiş denize :) biz daha suda ayak çırpma ve taş atma aşamasındayız ama buna da şükür dedik :) kolluklarına da ayrı bayıldım çok güzel fiyatıda öyle tabi :)Bu da benim balığım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah yaa ne kadar güzel girmiş denize :) biz daha suda ayak çırpma ve taş atma aşamasındayız ama buna da şükür dedik :) kolluklarına da ayrı bayıldım çok güzel fiyatıda öyle tabi :)Bu da benim balığım
Aa ne güzel gözün aydın canım :) slipstoplardan ben de memnun kaldım zafrinanın dediği gibi hiç kum taş girmiyor içim de rahat ediyordu o kumdayken ayağı da yanmıyordu hembugün eşim geldi sürpriz yaptı bana :)
sağol canım :) demek adı slipstop :) ben de alayım ondan baya kullanışlıymış.Aa ne güzel gözün aydın canım :) slipstoplardan ben de memnun kaldım zafrinanın dediği gibi hiç kum taş girmiyor içim de rahat ediyordu o kumdayken ayağı da yanmıyordu hem
pahalıymış gerçekten. ama uzun süre kullanır değer gibi.Kolluklardan memnun kaldık biz. Dayısı aldı. Slipstoplardan da memnunuz geçen yılda kullanmıştık. Kum taş girmiyor içine hem de sıcakta yanmıyor ayağına batmıyor. Crocs terlik çakmalarından almıştm bir de lcw dan. Ama içine çok fena kum taş doluyor. Bi çıkartıyprum terliği taşlar fln ayağına batmış iz yapmış oluyordu.
30 kg ya kdr kullanılabiliyor. Kuzenimin oğlu 5 yaşında hala kullanıyor.pahalıymış gerçekten. ama uzun süre kullanır değer gibi.
Sağ ol canım. İnşallah basit bir şeydir, minnoş hemen atlatır.Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer. Biz de tatil niyetindeyiz bayramdan sonra ama eşim de ben de kara kara düşünmüyor değiliz. Bozcaadaya gittik 2 günlüğüne geçen hafta hiç durmadı orada bir de butik oteldi küçücük bir oda akla karayı seçtik durdurcaz diye üstüne de üşüttü burun akıntısı hapşırık
Sağ ol canım. Döndük ama her tarafım ağrıyor yorgunluktan bir daha asla çocukla tatil yok. Zaten her gün denizdeyiz, vicdan azabı da çekmem açıkçasıTeşekkür ederim çok iyi anlıyorum seni:), bnm heryerdeki halim öyle x2 bide. Geçen sene tatilin ilkgünü geri nasıl dönerz demştim otele adım atar atmz düşün bu sene bi hfta gttik şehr dışına bidaa da gözüm kesmiyo açıkçası, inşallah sağlıkla evinize dönüp dinlenirsiniz:)
İnşallah canım yaa ayy deme ben de hiç umutlu değilim öyle dinlenilecekmiş, tatilin tadı çıkarılacakmış bakalım yaşayıp göreceğiz nasip olursaSağ ol canım. İnşallah basit bir şeydir, minnoş hemen atlatır.
Ben bir daha asla kızımla tatile gitmemeye karar verdim. Biz de tatili satın alırken idare ederiz sandık ama mümkün değil. Tüm dengemiz bozuldu. Bu kadar sinirlenenileceğimi ben bile bilmiyordum.
ben tenteli can simidi aldım. mayo da aldım. güneş kremi de aldım. bir babası eksik
Kızlar selam Ben dogum yaptım 4.günümğz bugun. Her sey yolunda iyiyiz hepimiz çok şükürDolunay kardeşini çok sevdi maşallah İki üç gündür çişini kakasını söylemeye basladı. Bezi aç aç diyor açmayınca çömelip yapıyor bezine yaparken de çiş kaka çiş kaka diyor Ama bu kez de bezi acmaya ben hazır değilim çünkü sezeryan dikişlerim epey zorluyor. Basarisiz bir deneme yapıp sogutmak istemiyorum. Konusmaya da baya baya basladı dillendi epey. Özellikle kardeşi dogdugu gunden itibaren inanılmaz bir şekilde gelişme kaydetti. Bazen üzülüyorum cocuk bir anda büyümek zorunda kaldı diye ama genelde mutlu oluyorum onun bu hallerine Biz de durumlar böyle hepinizi öpüyorum ❤
Sağ ol canım. Döndük ama her tarafım ağrıyor yorgunluktan bir daha asla çocukla tatil yok. Zaten her gün denizdeyiz, vicdan azabı da çekmem açıkçası
Teşekkür ederim. Evet allahtan hafif atlattık. İshal 10 gün sürdü ona çare bulamadık ne yedirsem çıkardı çocuk. 2 gün ateş oldu calpolle kontrol altına aldık. Kusma olmadı çok iştahsızlık da olmadı normalde hastalıklar oğlumu bu konuda çok etkilerdi. Reflor entorogermina kullandık atlattık şükür. Arkadaşım rota vurdurmaya giderken dr una sordurdum yüzde yüz korur mu diye evet ben aşılı olup rota geçiren görmedim çok çok nadir demiş, bağışıklığı çok düşğk çocuklar geçirir demiş o kadar üzüldüm ki..Ben kendi dr umu sorgulamaya başlamıştım çok taktım kafama yanlış aşı mı vurdu diye. Siz de geçirmişsinşz oluyor demekki..
Bu da benim balığım
Aynk biz
Bir hafta Alanya ya gittim kızkardeşler olarak büyük oğlum Deniz çok mutlu mesut eğlendi ama küçük Yiğit Anıl babası yok diye Alanyada çok huysuzluk yaptı hep miz mizdi baba baba diye ağladı geceleri bile iyi bir tatil sayılmazdı sonrasında annelere Akçaya gittim orası iyiydi kendi evime geçtim kısa bir mola :) Haftaya yine Akçay Alanya ama bu kez eşimle tek asla gitmem :)) Bu arada küçük bir gün baya bir ishal oldu doktorumuza koştum aynı gün testler yapıldı rota falan çıkmadı Allahtan ertesi gün bıçak gibi kesildi ishal hava değişikliğinden olmuştur dedi doktorumuz.Saol canım daha iyiyz çok şükür bu tatil nasıl geçiyo hiç anlayamadım:) siz yine geçen senekigbi antalyadamısınz?
Biz 6 senedir öyle koştur koştur yapınca herşeyi bu hayata alışmışız demekki :) çocuklarımızı bırakıp gidecek kimsemizde yok bize öyle normal geliyor ki artık herşeyi koşarak yapmak şimdi düşündüm de bundan zevk almayı da öğrenmişiz galiba :))@nisandeniz kusura bakma gülüyorum. Kendi halimiz aklima geldi. Annemler tatil nasil geçiyor dediginde sefiller 1-2-3 serisini cekiyorum demiştim. Ne dogru düzgün yemek yedik ne yüzebildik koştur kostur hersey.. birde antalyadan bursaya 1 gün mola vermeden dönmek tuzu biberi oldu. Esim bir dahamı antalya hayatta gitmem diyor.
Su delisi bizimki ztn denizi görüce uçurumdan fln atlayacak zor tutuyoruz :) kollukları taktık ilk ağladı değişik geldi. Sonra girdi elimizi bırakmadı. Baba anne dedi durdu. Sonra baktı kolluklarla rahat ediyor. Elimizi tut dediğimizde bile tutmadı kendi kendinr yüzdü. Tabi biz yanındaydık ama elletmedi kendini. Sonra da denize girecek misin diye sorduğumuzda kollarını gösterdi kolluğu takında gireyim der gibi.Masallah kendimi yüzüyor:))) nasil yaptınız girer girmez almıştımi
3 aydır yurtdışındaydı geldi ama geçen pazar günüBabanız nerde?